Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Ingyenes foglalkozásokat tart Nyakas Gábor kutyatréner Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. március 03.

Image

Három alkalomból álló, ingyenes foglalkozás-sorozatot tart ezen a héten, Székesfehérváron Nyakas Gábor kutyatréner, viselkedés-szakértő. Kedden és szombaton a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár melletti csarnokban, pénteken a József Attila utcában találkozhatnak a kutyatulajdonosok a szakemberrel.

 

 

A tavasz közeledtével egyre többen mozdulnak ki a szabadba kutyáikkal együtt. A három alkalomból álló ingyenes nevelési tanácsadás sokat segíthet a problémákkal küzdő gazdiknak, akik szeretnék „jó modorra” tanítani kedvenceiket, és szeretnék szabadidejüket más kutyásokkal közösen, problémáktól mentesen, játszva eltölteni.

Nyakas Gábor ismert kutyatréner március 3-án, kedden 18.00 órakor, március 7-én, szombaton 13.00 órakor a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár melletti csarnokban, illetve március 6-án, pénteken 15.00 órától a József Attila utca 37. szám alatti üzletben várja a gazdikat. A foglalkozásra a négy hónaposnál idősebb kutyákat érdemes elhozni, a részvételhez szükséges a kötelező védőoltás megléte. A tréningen térítésmentesen ki lehet próbálni a csoportos kutyás foglalkozást is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >