Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Sebestyén Dalma 50-en is bajnok! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 07.

Image

Szép fehérvári sikerrel zárult az úszók felnőtt országos bajnoksága Győrben. A Hullám 91 UVE kétszeres ifjúsági Európa-bajnoka, Sebestyén Dalma 50 méter mellen utasította maga mögé a teljes hazai élmezőnyt és egy nagyon szépen csillogó éremmel gyarapította maga, klubja és Székesfehérvár gyűjteményét.

 

 

Dalma 32.22-es időeredménye is egészen kiváló. A tehetséges sportolónő 100 méteren is diadalmaskodott az ob-n, így egyértelműen ő az egyik legjobb mellúszó immár a magyar felnőtt mezőnyben is. A Hullámosok örömét a női 4x100-as vegyes váltó tette teljessé 3. helyével.

A bronzos staféta tagja volt még Sebetyén mellett Kovács Réka, Halmai Bianka és halmai Petra. Nekik is kijár a gratuláció, miként az edzői stábnak, Sárdi Ákossal a klub vezetőjével egyetemben!

50, 100 és 200 méteres mellúszásban az UTE versenyzője, az ob-n csak 200.on diadalmaskodó Sztankovics Anna indul az augusztus elején esedékes vb-n Kazanyban (ő rendelkezik A-szinttel mindhárom számban), de Sebestyénnek van még bőven ideje nemzetközi szinten is letenni a névjegyét a felnőttek között.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >