Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Megvédte címét az Öreghegyi Nyugdíjas Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. április 19.
ImageVéget ért a nyugdíjasok vegyes sportvetélkedőjének döntője, amelyet az István Király Általános Iskola tornatermében tartottak. A megmérettetésen a résztvevők a játékos-ügyességi feladatokat egyénileg, illetve párokban oldották meg. Az összesített első helyen az Öreghegyi Nyugdíjas Klub végzett.

 

A nyugdíjasok nyolcfős, vegyes csapatokat alkottak. A döntőben megjelenteknek nyolc egyszerű játékos feladatot, a legnépszerűbb versenysportok elemeiből és sorversenyekből összeállított gyakorlatokat kellett megoldaniuk. A csapatoknak a labdavezetésekre és passzolásokra épülő játékos-ügyességi feladatokat egyénileg, illetve párokban kellett teljesíteniük. Az idősek kipróbálhatták magukat kosárlabda büntetődobásban, jégkorong pakkvezetésben, illetve váltóversenyben is.

A döntőben az összesített első helyen az Öreghegyi Nyugdíjas Klub végzett, megelőzve a második helyet elérő Vörösmarty Lakótelepi Sportegyesület Nyugdíjas Klubját. A bronzérmet a Maroshegy- Vörösmarty II. Nyugdíjas Klub szerezte meg, míg a negyedik helyen a Nosztalgia Nyugdíjas Klub végzett. A díjak ünnepélyes átadására a 2016 szeptemberében tartandó Fehérvári Lecsófőző Vigasságon kerül sor.

Szintén ekkor mérték össze tudásukat a női nyugdíjas klubok. A selejtezőből négy együttes kvalifikálta magát az április 23-i, szombati döntőbe. Az István Király Általános Iskola tornatermében szervezett sportesemény szombaton délelőtt 11.00 órakor kezdődik, amelyen a Tóvárosi Nyugdíjasok Baráti Társasága, az Alba Regia Palotavárosi Klub, az Alba Regia Alsóvárosi Nyugdíjas Klub, valamint az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Cser János Postás Klub vesz részt.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >