Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Állatorvosi Emléknap a tízéves jubileum és az állatorvosi világév tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. december 09.

ImageA X. Fejér Megyei Állatorvosi Emléknap rendezvénysorozatát tartották ma a Hiemer-házban. Az eseményt a tízéves jubileum és az állatorvosi világév tiszteletére rendezték meg. Az ünnepélyes megnyitón dr. Cser-Palkovics András polgármester és dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója köszöntötte a résztvevőket. A főigazgató a közigazgatás átalakításáról, centralizációjáról tájékoztatta a szakma képviselőit.

 

„Amikor rendezvényeken, baráti beszélgetéseken, sporteseményeken találkozom állatorvos barátaimmal, azt tapasztalom, hogy az Önök közössége erős, összetartó, a szó legpozitívabb értelmében konzervatív és fogékony az értékek iránt.” - mondta köszöntőjében Székesfehérvár polgármestere a X. Fejér Megyei Állatorvosi Emléknap résztvevőinek.

 

Image
.

dr. Cser-Palkovics András kiemelte, hogy az önkormányzat az állatorvosokkal közösen szervezte meg a Civil Napot és néhány nap múlva együtt adhatják át a megújult Állatkórházat is.

„Bármilyen civil kezdeményezéshez, városi, önkormányzati programhoz mindig segítséget nyújtanak ennek a szakmának a képviselői, akik közösségként adnak hozzá értékekekt a város közösségéhez.” - tette hozzá a polgármester, aki szerint nem véletlen, hogy ezt a szakmát, hivatást mind a mai napig nagy köztisztelet övezi.

 

Image
Fotó: Bácskai Gergely

dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója elmondta, hogy a Fejér Megyei Kormányhivatal Élelmiszerláncbiztonsági és Állategészségügyi Igazgatósága ettől az évtől látja el tevékenységét a kormányhivatal keretein belül.

A főigazgató felvázolta a résztvevőknek azt a folyamatot, amelynek keretein belül zajlik a közigazgatás átalakítása, korszerűsítése és egységesítése.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >