Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Fehérvár Hangja döntő pénteken este Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. december 09.

ImageA végéhez közeledik az egyedülálló fehérvári tehetségkutató verseny. December 9-én végre megtudhatjuk, hogy a döntőbe jutott 12 tehetséges fiatal közül ki lesz az, aki megkapja a Fehérvár Hangja címet. Jegyeket még a helyszínen is lehet vásárolni: diákok és nyugdíjasok 700 forintért, felnőttek 1.000 forintért válthatnak belépőt a Vodafone Sportcsarnokba. December 9-én, pénteken 17.00 órakor nyitják ki a kapukat, a szuperprodukció 18.00 órakor kezdődik.

 

A Fehérvár Hangja tehetségkutató versenyre csaknem száz, 14-25 év közötti fiatal jelentkezett, a válogatók után 24-en kerültek be az elődöntőbe, ahonnan 12-en léphettek tovább a mindent eldöntő fináléba.

A Vodafone Sportcentrumban december 9-én valamennyi versenyző egy-egy dalt énekel majd, a zsűri egyénileg értékeli őket.

 

Image
.

Az est színvonalát emeli, hogy olyan neves sztárvendégek is fellépnek, mint a – szintén tehetségkutatóban feltűnt – Appril Project, Wolf Kati és Takács Nikolas.

A győztes számos értékes nyereménnyel gazdagodik: kétszemélyes, párizsi utat kap a Fehérvár Travel jóvoltából, a Kodolányi János Főiskola siófoki tanszállodájában pihenhet, kipróbálhatja a vitorlázás, a Fehérvár Médiacentrum közreműködésével elkészítheti első promóciós CD-jét, melynek borítóját a Karma Kreatív Stúdió tervezi meg és természetesen megkapja Székesfehérvár városának különdíját is.

A közönségdíjra még lehet szavazni a verseny honlapján.

A Depónia Kft. által felajánlott LCD TV-t az a versenyző nyeri majd, aki a legtöbb szavazatot gyűjti be a döntő kezdetéig.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >