Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalomkorlátozás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 04.

ImageA Székesfehérvár, Berényi út felújítás I. ütem kivitelezési munkáit a „Berényi út 2010.” konzorcium nyerte el. A kivitelezés idejére a közműépítések és az út- és járdaburkolatok teljes újjáépítése, valamint a Kisteleki utca – Berényi út- Tompa M. utca csomópontban körforgalom építése miatt a Berényi út a Vértanú utca és a Kadocsa utca közötti szakaszon 2009. november 30-tól előreláthatólag 2010. július 31-ig lezárásra került.

Tovább...
 
Kocsiba tuszkolta, majd magával vitte feleségét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 04.

Egy 20 éves pusztaszabolcsi nő telefonált be a rendőrségre azzal, hogy hajnali 05.00 órakor arra ébredtek, hogy mostohaapja – aki már nem él velük egy háztartásban – rájuk törte az ajtót, majd magával vitte az anyukáját, betuszkolta akarata ellenére egy sötétkék színű Suzukiba, és elhajtottak. A dunaújvárosi rendőrök azonnal kiadták a férfi és a gépkocsi ellen a körözést.

Tovább...
 
Gyalogosgázolás szemtanúit keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 03.

A Móri Rendőrkapitányság eljárást folytat a 2009. november 17-én 13 óra 15 perc körüli időben Móron a Dózsa György utca 34. szám előtt lévő gyalogos átkelőhelynél történt közlekedési baleset ügyében. A rendelkezésre álló adatok alapján megállapítható, hogy 2009. november 17-én 13 óra 00 perc és 13 óra 30 perc közötti időben Móron a Dózsa György utca 34. szám előtt lévő gyalogos átkelőhelyen egy hölgy kívánt áthaladni a babakocsiban lévő gyermekével együtt a Kórház utca felől a Kodály Zoltán utca felé.

Tovább...
 
Kazánrobbanás Vereben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 30.

ImageFelrobbant egy családi házban a vegyestüzelésű kazán vasárnap kora délután Vereben. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a baleset során ketten súlyos égési sérüléseket szenvedetek. Őket mentőhelikopter szállította kórházba. A detonáció során tűz nem keletkezett. A mentésben a székesfehérvári tűzoltók és a pázmándi önkéntesek vettek részt.

Tovább...
 
Adj vért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 27.

ImageVéradásra hívják a székesfehérváriakat ma, 18 órától a Malom Házba. A biztonságos hazai vérellátáshoz évente 500.000 egység vérre van szükség. Ezt évente közel fél millió önkéntes embertársunk „véradománya” biztosítja.

 
Látogatási tilalom a megyei kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 26.

Image2009. november 27. napjától az intézmény teljes területén látogatási tilalmat rendelt el a Fejér Megyei Szent György Kórház főigazgatója. A Kórház vezetése által kiadott sajtóközlemény szerint az intézkedésre az influenzaszerű tünetekkel jelentkező betegek számának hirtelen emelkedése, valamint a kórházi betegek védelme és a járvány további terjedésének megakadályozása miatt volt szükség.

Tovább...
 
Rendőrségi hírek - Fejér megyében történt... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 26.

ImageFőbb közlekedési balesetekről, gépkocsi-feltörésekről, valamint bolti lopásokról és betörésekről tájékoztatta szerkesztőségünket Németh – Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője. Az események (amelyeket alább részletezünk) a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén történtek az elmúlt időszakban.

Tovább...
 
Az Alba Plazában gyakorlatoztak a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 26.

ImageNegyedéves begyakolró gyakorlatot tartották a Székesfehérvári tűzoltók az Alba Plazában. A feltételezés szerint a tetőparkolóban műszaki hiba miatt kigyulladt egy személygépkocsi, és a lángok a szoros parkolóállásokban átterjedtek három szomszédos személygépkocsira, és a tetőn kialakított irodákra is. Bisztricz Anett szóvivő szerint a gyakorlatnak azért is volt nagy szerepe, mert az épület tetőtéri parkolóján nincs tűzcsap, sem egyéb tűzivíz vételi lehetőség, és a székesfehérvári tűzoltóság tűzoltófecskendői sem tudnak felhajtani a tetőre a feljáró alacsony magassága miatt.

Tovább...
 
Cipőboltot rabolt, grafika alapján keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 25.

ImageKirabolták Székesfehérvár, Kossuth utcában lévő cipőboltot. A bűncselekmény hétfőn este, a zárás előtt nem sokkal, 17 óra 50 perc körül történt. Németh-Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője arról tájékoztatta a Fehérvári Híreket, hogy egy ismeretlen személy fegyverrel a kezében ment be az üzletbe, és az ott lévő két hölgy alkalmazottól a bevételt követelte. Miután átadták neki a pénzt, gyalogosan távozott a belváros irányába.

Tovább...
 
Átprogramozzák a jelzőlámpákat Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. november 18.

Image2009. november 19-től megkezdődik a Palotai és a Széchenyi úti jelzőlámpák, valamint a Horvát István út - Prohászka út csomópont, a Várkörút-Budai út csomópont és Mátyás király körút - Schwäbisch Gmünd utca csomópont jelzőlámpái átprogramozása. Ezidő alatt a lámpák ki lesznek kapcsolva, illetve sárga villogó üzemmódban működnek majd. Az átprogramozást követően a jelzőlámpák eddig megszokott fázisrendje megváltozik, egy napon, vagy akár napszakon belül is különböző programok futnak majd, így fokozott figyelemmel kell közlekedni!

Tovább...
 
Túlsúlyos teherautóval, jogsi nélkül, részegen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 18.

ImageAz M6-os Autópálya Alosztály járőrei tegnap délelőtt tengelysúly-méréses ellenőrzést tartottak. Németh – Kész Mónika rendőr-századostól, a FM RFK szóvivőjétől megtudtuk, hogy fél tizenegy környékén a Pécs felé vezető oldalon, Iváncsa magasságában egy pótkocsis teherautót vontak ellenőrzés alá. A mérlegelés során kiderült, a megengedett 40 tonnás összsúly ellenére 55 tonnát nyom a járműszerelvény, a sofőr pedig erőteljesen ittas, és jogosítványa sincs!

Tovább...
 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1805 - 1815 / 2099