Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
LA GRANDI Férfi Röplabda Kupa 2010 - Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 10.

ImageSzeptember második hétvégéjén nemzetközi röplabda találkozóra kerül sor. Az NB 1 és NB 2-es csapatok két helyszínen küzdenek a győzelemért. Nagy Róbert a székesfehérvári Kodolányi FC vezetőedzője és Földi Zoltán, a Kodolányi FC vezetőségi titkára csütörtökön reggel tájékoztatta a sajtó képviselőit a kétnapos sportesemény részleteiről.

 

Nagy Róbert elmesélte, hogy egy gyerekkori álom valósul meg a torna megrendezésével. A La Grandi elnevezés is megszületett már néhány évtizeddel ezelőtt. A fordulókat két helyszínen, a Vörösmarty Általános Iskola és a Felsővárosi Általános Iskola tornatermében rendezik meg.

Az első napon, szeptember 11-én, szombaton mindkét helyszínen reggel 8.30-kor kezdődnek a sportos összecsapások. Az utolsó mérkőzésre pedig 17.30-kor kerül sor. A napot 18.45-kor egy ünnepélyes megnyitó zárja.

A második napon, szeptember 12-én, vasárnap szintén reggel 8.30-tól drukkolhatnak a mérkőző csapatoknak, az utolsó mérkőzésre 14.00 órakor kerül sor. Délután, 15.45-kor az eredményhirdetés zárja az eseményeket.

Az „A” csoportban a Sümeg, Veszprém, Dunaferr Junior, Dorog és Győr Széchenyi FSC csapatai mérkőznek meg egymással. A „B” csoportban a Kodolányi, az OSC, a Komárno, a Dág és Somogyjád csapatának röplabdásai vesznek részt a küzdelemben.

Földi Zoltán, a Kodolányi FC vezetőségi titkára lelkesen beszélt a szervezés körülményeiről és örömmel ajánlotta mind az „A” és „B” csoportban zajló mérkőzéseket a sportot kedvelő közönségnek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >