Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A történelmi Belváros kivételével mindenhol ingyenes a parkolás október 23-án Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. október 23.
Díjmentes lesz a parkolás október 23-án, a nemzeti ünnepen Székesfehérváron. A történelmi Belvárosba azonban továbbra is csak engedéllyel lehet behajtani, és itt fizetni kell a várakozásért.
Tovább...
 
Az utolsó őrség – Ünnepi előadás október 23-án Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. október 23.
Székesfehérvár hagyományosan ünnepi előadással emlékezik az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire és áldozataira. Ebben az esztendőben október 23-án, szerdán 10 órakor az Emlékezők című eseményen a Szabad Színház Vasvári csoportja mutatja be Urbán Péter Az utolsó őrség című drámáját a Városház téren, Nagy Judit rendezésében.
Tovább...
 
500 gyermekotthonban élő fiatal vehet részt ingyen a legnagyobb jégkorcsolya fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Budai Marcell   
2024. október 23.
A Generali Freeze Fesztivál, Magyarország legnagyobb jégkorcsolya rendezvénye, idén is várja a korcsolyázás szerelmeseit a budapesti Műjégpályán.
Tovább...
 
Kezdődik a Gáz utcai garázssor felújításának második üteme Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. október 23.
A munkaterület-átadást és az előkészítő munkálatokat követően 2024. október 24-én, csütörtökön megkezdődik a Gáz utcai garázs sor felújításnak II. üteme. A forgalmirend-változások miatt kérik mindenki figyelmét és türelmét.
Tovább...
 
Szabadítsuk ki a színeket! – Hetedhét múzeumpedagógiai foglalkozás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. október 23.
A színek nyomában címmel családi programot szervez az őszi szünetben a Hetedhét Játékmúzeum. Az október 29-én, kedden 10.30 órakor kezdődő múzeumpedagógiai foglalkozáson a bátor kalandorok Morózus király nyomába erednek, hogy kiszabadítsák az elrabolt színeket.
Tovább...
 
Továbbra is kihívást jelent a Brexit a logisztikában? Nyomtatás E-mail
Írta: Károly Róbert   
2024. október 23.
A Brexit hatása az Egyesült Királyság és az Európai Unió közötti kereskedelemre, és ezzel egyidejűleg a kapcsolódó logisztikai folyamatokra négy év elteltével is érezhető. A folyamatosan bevezetésre került új szabályozások, megnövekedett költségek és a határátkelési eljárások bonyolultsága jelentősen megnehezítik a vállalkozások működését. Az ESRI adatai szerint az EU és az Egyesült Királyság közötti kereskedelem volumene ötödével csökkent, miközben a közúti áruszállítás jelentős késéseket szenved el.
Tovább...
 
SportBarátok – sportlegendák a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. október 23.
Fehérvári sportlegendákkal találkozhatunk kéthetente szerdánként a Barátok kávézóban, a Városház téren. Kű Lajossal, Ocskay Gáborral és Sasvári Csillával nyitják a sort, akikkel Vakler Lajos újságíró beszélget az október 30-án induló SportBarátok sorozatban, ahol a beszélgetés mellett díjnyertes püspöki söröket kapnak, akik belépőt váltanak.
Tovább...
 
Az őszi szünetben ismét várja a gyermekeket a Hiemer-ház Varázstanodája Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. október 22.
Varázstanodába várják az 5 és 9 év közti gyermekeket október 25-én, 26-án és 27-én a Hiemer-ház ódon falai között, ahol három vénséges vén boszorkánytól leshetik el a varázslás titkait.
Tovább...
 
Art&Joy Pop Up Store megnyitó divatbemutatóval és koncerttel! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. október 22.
Fink Evelin tervezői divatbemutatójával, valamint Ilosvai Csenge és Kerényi Dorka kamarakoncertjével nyílik meg az Art & Joy pop up store Székesfehérváron!
Tovább...
 
SZIKM - programajánló 2024. október 21-27. között Nyomtatás E-mail
Írta: Kovács V. Orsolya   
2024. október 22.
Tovább...
 
Hogyan építsük fel sikeresen vállalkozásunkat? – FIVOSZ-rendezvény kedden Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. október 22.
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) különleges programot szervez „A sikeres indulás feltételei” címmel. Az ingyenes rendezvényre szeretettel várják a vármegyei vállalkozások tulajdonosait és üzleti vezetőit 2024. október 22-én, kedden 17.00 órától a volt Technika Házába, a Kodolányi János Egyetemre.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 21552