Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az Alba Bástyát támogatták a hétfői Ugorj be most! est bevételével Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 19.
Újabb állomásához érkezett hétfőn az Ugorj be most! színházi improvizációs sorozat. Jótékony céllal rendezték meg az estet, melynek teljes bevételével – összesen 165.000 forinttal – ezúttal az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központot támogatták.
Tovább...
 
Kreatív gyógykert kint és bent – előadás a Fekete Sas Patikamúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 19.
Március 20-án, szerdán délután Nagy Z. Róbert kertészmérnök tart előadást a Szent István Király Múzeum – Fekete Sas Patikamúzeumban a kreatív gyógykertekről. Az előadáson szóba kerülnek a kerti dísznövényekből készült teák, a díszzöldségek és a vadgyümölcsök is.
Tovább...
 
Heraldikai előadással folytatódik a Levéltári délután Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 19.
Címerek, zászlók, pecsétek Fejér vármegyében címmel Szászi József tart előadást március 19-én. A kedden 17 órakor kezdődő eseményre az MNL Fejér Vármegyei Levéltárába várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Az önálló magyar hadsereg megszervezéséről tartanak előadást Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 19.
A honvédsereg szervezése és szervezete 1848-49-ben címmel tartanak hadtörténelmi előadást a Szent István Király Múzeum Rendházában. A március 19-én, jövő kedden 17.00 órakor kezdődő eseményre ingyenes a belépés.
Tovább...
 
A lengyel irodalom napja Fehérváron – felolvasóest kedden a Vörösmarty Társasággal Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 19.
A lengyel-magyar barátság napja alkalmából felolvasóestet rendez a Székesfehérvári Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat és a Vörösmarty Társaság március 19-én, kedden. Az eseményre ingyenes a belépés, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Az Alba Bástya Központnak gyűjtenek a március 18-i Ugorj be most! esten Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 18.
Folytatódik az Ugorj be most! improvizációs színházi játéksorozat Székesfehérváron. A Petőfi Kultúrtanszéken március 18-án, hétfőn 18.00 órakor kezdődő est bevételével az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központot támogatják. Jegyek több helyszínen kaphatóak.
Tovább...
 
Hétvezér Est a válaszútról Dr. Bardócz Zsuzsával Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. március 18.
Dr. Bardócz Zsuzsanna biokémikus, a táplálkozás tudomány doktora lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozatának 631. előadó vendége. Előadónkkal 2012 és 2015 után hosszabb, több éves kihagyás után 2022. őszén és 2023 telén, bő egy esztendeje találkozhattak látogatóink újra.
Tovább...
 
Húsvéti rajzpályázatot hirdetett a VOKE Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 18.
Óvodás és iskoláskorú gyermekek számára hirdetett húsvéti rajzpályázatot a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár. Az alkotásokat mindenki szabadon választott módszerrel készítheti el, a pályamunkák beérkezési határideje március 20.
Tovább...
 
A nők közel fele nem tér vissza az eredeti munkahelyére a szülési szabadságot követően Nyomtatás E-mail
Írta: Somogyi Tamás   
2024. március 18.
Tízből négy szülési szabadságról visszatérő nő került élete során olyan helyzetbe, hogy nem vette vissza a munkáltatója, pedig a hatályos jogszabályok alapján ez kötelező lenne. A munkavállalók jelentős részének nincs pontos képe a jogairól és lehetőségeiről, a munkáltatókat pedig sokszor felkészületlenül éri, amikor egy alkalmazott bejelenti, hogy gyermeket vár. Ezért Az emberi oldal nevű kezdeményezéssel a Profession.hu az UNICEF Magyarországgal együttműködésben idén a gyermekvállalást tervező és a munkaerőpiacra kisgyermekes szülőként visszatérő munkavállalókat és az őket alkalmazó munkáltatókat segíti, hogy a kapcsolódó folyamatok minél zökkenőmentesebbek legyenek.
Tovább...
 
Hermann – 110 év zene Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. március 18.
Gálahangversennyel ünnepli alapításának 110 éves évfordulóját a Hermann László Zeneiskola. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban március 20-án, szerdán 18 órakor kezdődő koncerten szólisták, kamaraformációk és az iskola zenekarai is fellépnek. A tavaszi időszakban az iskola életét érintő jeles évfordulók között szerepel a 40 éves Népzenei Tanszak ünnepe is – tájékoztatott Király István, a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény főigazgatója.
Tovább...
 
Rajzpályázatot hirdetett az Alba Fehérvár és a PatikaPlus Gyógyszertárak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 17.
Idén is két korcsoportnak hirdetett rajzpályázatot az Alba Fehérvár és a PatikaPlus Gyógyszertárak. A gyerekek ezúttal is három témában adhatják le alkotásaikat, melyekkel értékes nyereményekért szállhatnak versenybe.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 20091