Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Zárva tartanak a héten a Depónia személyes ügyfélszolgálatai Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. január 26.
Ezen a héten zárva tartanak a Depónia Nonprofit Kft. személyes ügyfélszolgálatai. Az ügyfelek az online ügyfélszolgálaton keresztül, telefonon vagy e-mailben intézhetik ügyeiket – olvasható a cég weboldalán.
Tovább...
 
KOTA-díjat kapott Szarka Andrea Nyomtatás E-mail
Írta: Thaler Tamás   
2022. január 26.
Idén első ízben kaphatnak KÓTA-díjat azok az elkötelezett kollégák, akik zongorán közreműködve kísérik, segítik, inspirálják és támogatják az éneklő együtteseket. 2022-ben egy székesfehérvári díjazottnak is gratulálhatunk: Szarka Andreának!
Tovább...
 
4 tünet, amellyel azonnal orvoshoz kell fordulni! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2022. január 26.
Hazánkban a szív-és érrendszeri betegségek okozzák az elhalálozások több, mint felét. Jó tudni, hogy a megelőzés, vagy időben történő beavatkozás életet menthet.
Tovább...
 
Köhögés és torokfájás ellen: édesgyökérrel! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2022. január 26.
A köhögős-torokfájós-megfázós hónapokban igazi csodaszernek bizonyulhat az édesgyökér! Köptető hatását érdemes kihasználni, hiszen remekül fellazítja a légutak nyálkahártyájára tapadt váladékot.
Tovább...
 
Tanfolyam az okoseszközök és az internet használatáról Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. január 26.
Net Nagyi címmel hirdetett tanfolyamot a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár az okoseszközök és az internet használatáról. A hat alkalomból álló, önköltséges kurzus február 22-én indul, jelentkezni az intézményben lehet.
Tovább...
 
Fejér termék 2022 – meghosszabbították a pályázati határidőt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. január 26.
A „Hagyomány - Érték - Minőség” jegyében hirdette meg ismét a Fejér Termék pályázatot a Fejér Megyei Önkormányzat. A kezdeményezés határidejét 2021. december 31-ről 2022. február 28-ra módosították. Az elismerő cím elnyerésére a megyében előállított minőségi kézműves termékek és élelmiszerek készítői pályázhatnak.
Tovább...
 
Székesfehérvár is csatlakozott a holokauszt emléknaphoz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 26.
A nemzetközi holokauszt emléknap alkalmából elindított #WeRemember kampányához a székesfehérvári Városházán kívül a Külügyminisztérium és több település is csatlakozott. Január 26-án, szerdán 17 és 21 óra között jelennek meg fényvetítésként a fő üzenetek, a Zsidó Világkongresszus idén folytatódó kezdeményezésében akár Ön is részt vehet.
Tovább...
 
Átfogó bővítés a fehérvári buszhálózaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 26.
Az Önkormányzat szándéka szerint mintegy évi plusz 350 ezer km-rel növekedik a közösségi közlekedés hálózata Székesfehérváron. A hálózatbővítés eredményeként javul a kórház elérése, és a városrészeket összekötő járatoknak köszönhetően csökken az átszállások száma is. Az üzemidő bővítésével éjfél környékén is el lehet érni a városrészek jelentős részét. A végleges hálózatbővítést tartalmazó menetrendtervezet április közepére várható, a bevezetés pedig a nyári időszakban lehetséges.
Tovább...
 
Az Egészségfejlesztési Iroda szolgáltatásai online érhetőek el Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 25.
Az idei évben is a fehérváriak egészségének megőrzését tartja szem előtt szolgálatatásai és programjai szervezésekor a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda. Továbbra is várják a lakosság véleményét az online platformon, hogy az idei évben is olyan programokat szervezzenek, amelyekre széleskörű igény van.
Tovább...
 
Közel 1300 kg használt ruhát gyűjtöttek a vasváris diákok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 25.
Idén a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola is csatlakozott a Sulizsák programhoz. A fenntarthatóságot, környezettudatosságot szolgáló újrahasznosítási programban az elmúlt években már több fehérvári iskola is részt vett. Január első két hetében a vasváris diákok és szüleik a pedagógusokkal közösen közel 1300 kg használt ruhát, cipőt, táskát zsákoltak be annak érdekében, hogy azok a feldolgozást követően az építőiparban, az autóiparban párnázóanyagként, a termelőiparban törlőruhaként, vagy éppen szigetelőanyagként kezdjenek új életet.
Tovább...
 
Meghosszabbított nyitvatartással működik a parkolási ügyfélszolgálat Nyomtatás E-mail
Írta: Városgondnokság   
2022. január 25.
Felkészülve a várhatóan megnövekedő ügyfélforgalomra, a Városgondnokság parkolási csoportjának ügyfélszolgálata egy héten keresztül meghosszabbítja nyitvatartását.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 16173