Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Megemlékezés a 17-es honvéd gyalogezred katonáiról Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. július 19.
A Magyar Királyi Székesfehérvári 17. Honvéd Gyalogezred tiszteletére Székesfehérvár minden évben az ezred napján, július 18-án szervez megemlékezést a Zichy ligetben. A katonai tiszteletadással zajló eseményen az emlékező beszédet követően koszorúzásra került sor. A jelenlévők néma főhajtással, egyperces néma csenddel tisztelegtek a közelmúltban elhunyt Simon László emléke előtt. Az egykori megyei önkormányzati képviselő sokat tett annak érdekében, hogy a katonaelődök emlékezete sokáig fennmaradjon.
Tovább...
 
Éjszakai Tigris – társasjátékozás szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 19.
Éjszakai társasjátékozásra hív minden érdeklődőt a Tigris és Eufrátesz Társasjáték Klub. A július 20-án 15 és 24 óra között zajló eseménynek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Királykút Emlékháza ad otthont. A szombati eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Már az első napon is sok bérlet fogyott - Fehérvár polgármestere is megvette a Vidi bérletét Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. július 19.
Szerdától lehet megvásárolni a Fehérvár FC 2024/2025-ös teljes szezonjára, valamint az őszi idényre szóló bérletet online vagy személyesen a VidiShopban, valamint a Vidi Múzeumban.
Tovább...
 
Darsin Masszázs - testet és lelket harmonizáló, gyógyító kezelés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. július 19.
Testet és lelket harmonizáló, gyógyító kezelésre várja Agárdon vendégeit Fehérvári Dániel Pál. Szolgáltatásai között szerepel a hagyományos gyógymasszázs és népi csontkovácsolás mellett az energetizáló kezelések széles skálája is.
Tovább...
 
Folytatódnak az Alkotó Napok a Rác utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 19.
Csipkeverő és szabás-varrás foglakozásokkal folytatódik a Fehérvári Kézművesek nyári alkotótábor-sorozata. A résztvevők július 26-28. között megismerhetik a torchon csipke készítésének technikáját és a csipke felvarrást is, míg a kezdők a szabás-varrás alapjait tanulhatják meg.
Tovább...
 
Székesfehérvár nyári garantált programjai: a fáklyás sétától a naplemente túráig Nyomtatás E-mail
Írta: Tourinform Székesfehérvár   
2024. július 19.
Székesfehérvár nyári programjai között a város értékeit, kultúráját bemutató túrákat is ajánljuk a Tourinform Iroda kínálatából. Garantált időpontokban indított sétáik sorában van esti fáklyás, kabrióbuszos és a természetbe invitáló kirándulás is.
Tovább...
 
Nyaralás diétával? Nem lehetetlen! - Így ne maradj éhes az utazás alatt (sem) Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Borbála   
2024. július 19.
Sokak fejében a nyaralás gondolata együtt jár a finomabbnál finomabb ételek és guszta koktélok sorával, azonban a vegánok vagy más speciális étkezést folytatók számára a külföldi utazás sokszor inkább stresszt jelent. Ugyanis könnyen előfordulhat, hogy egy hosszú túra után a hegytetőn vagy a tengerparti büfében nem találnak olyat, amit el tudnának fogyasztani, és a legrosszabb esetben sem ők, sem a környezetük nem készült B tervvel. A Viodeli most összegyűjtött néhány praktikus tippet, hogy ne legyen ételintoleranciával sem rémálom a vakáció.
Tovább...
 
Légy a vendégem egy szuper strandolós napra! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 19.
Újabb jótékony célú összefogásra hívja a fehérváriakat és a Velencei-tó környék élőket a JóPont Alapítvány. A Szépréti Krisztina és Jócsák Éva által létrehozott szervezet minden évben igyekszik tenni azért, hogy a helyi gyermekotthonok lakóit olyan élményekkel ajándékozzák meg, melyekben igazán örömüket lelik. Idén a székesfehérvári és a velencei gyermekotthon lakóit egy, a székesfehérvári strandon töltött nappal és fagylalttal, a martonvásári gyermekotthon lakóit egy veszprémi állatkerti sétával szeretnék megajándékozni. A felhíváshoz csatlakozók a belépőjegyek árával igazi nyári élményekhez juttathatják a gyerekeket.
Tovább...
 
Volt vármegye, ahol ötödével nőtt, míg máshol ennyivel csökkent a meghirdetett állások száma Nyomtatás E-mail
Írta: Hasznos Nelly   
2024. július 18.
Két vármegye kivételével az ország egész területén nőtt az álláshirdetésekre beérkezett jelentkezések száma 2024 második negyedében az előző év azonos időszakához képest. A legnagyobb emelkedés Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Fejér vármegyékben történt. Az elérhető állások száma az elmúlt másfél évhez hasonlóan továbbra is csökken év-év összehasonlításában, de már csak 2,9%-kal marad el a tavalyitól – mutatott rá a Profession.hu aktuális negyedéves jelentése.
Tovább...
 
A Sóstón kánikulában is nagy a nyüzsgés – egyéni séta, vezetett túra, Vadvasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. július 18.
A kánikulában is érdemes egy sétát tenni a Sóstó Természetvédelmi Területen, ahol a víz közelsége és a fák is enyhülést adnak a forró nyári napokon. Emellett hirdetnek szervezett túrákat és zajlanak a Vadvasárnapok is.
Tovább...
 
A Mi Udvarunk ismét megnyitja kapuit Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 18.
Immár harmadik alkalommal rendezi meg az Orsiékszer A Mi Udvarunk - Nyári kertesték kulturális programot. A július 24-én, szerdán induló ötnapos rendezvény keretében lesz nyáresti piknik, kiskoncertek, ékszerkészítő workshop.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 20931