Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Gyógynövények a klimax kezelésére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 23.
Poloskavész, zsálya, orbáncfű, vöröshere, jamgyökér és barátcserje – mind hatékony segítség lehet a változó korú hölgyek problémáira.
Tovább...
 
Ilyen súlyos az akne – mind az 5 fázis kezelhető Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. szeptember 23.
A makacs, feltűnő aknék eltüntetése sokszor nem megoldható kozmetikai szerekkel, egyes esetekben orvosi kezelésre is szükség van. Dr. Borbola Kinga, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa, klinikai onkológus arról beszélt, miért fontos a pontos diagnózis.
Tovább...
 
Nap-éj egyenlőségi rituálé a Palotavárosi tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: HírBeleBumm   
2019. szeptember 23.
Nap-éj egyenlőségi rituálét mutat be a székesfehérvári Borostyánkő Hagyományőrző Egyesület szeptember 23-án, hétfőn 18 és 21 óra között. Érdekes, látványos előadásokkal várják az érdeklődőket a Palotavárosi tavaknál található Királyok parkjában.
Tovább...
 
3+1 tipp a környezettudatosabb lakóközösségért Nyomtatás E-mail
Írta: Tajnai Loretta   
2019. szeptember 23.
A hulladékmentes törekvések szerencsére egyre népszerűbbek Magyarországon, amelynek köszönhetően elég gyorsan lehet olyan emberekre, csoportokra bukkanni, akik segítséget tudnak nyújtani számunkra. Csapatban összefogni ráadásul nem csak hatékonyabb, de ha van valaki, akitől bátran kérdezhetünk vagy inspirációt nyerhetünk az az elköteleződést is erősíti. Az alábbiakban 4 tippet mutatunk be, amelyekkel a háztartásodnak és a lakóközösségednek is segíthetsz, hogy kevesebb hulladékot termeljen.
Tovább...
 
Új tanév, új sértések: 4 tipp az iskolai zaklatás ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Tajnai Loretta   
2019. szeptember 23.
Itt az új tanév, és ez nem mindenkinek a barátok viszontlátását és a felhőtlen iskolai élményeket jelenti: a szeptemberrel a fiatalok életébe visszatérhet a bullying, azaz a bántalmazás is. De hol a határ az ugratás és bullying közt, és mit tehetünk, ha úgy érezzük, bántanak minket? A Sprite influencerei - Magyar Barbara YouTuber és cukrász, Csalár Bence újságíró és stylist, Szász Kitti négyszeres freestyle foci világbajnok – és Dienes Angéla pszichológus négy tippje.
Tovább...
 
XV. Senior Orvos Találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. szeptember 23.
Tizenötödik alkalommal szerveztek Senior Orvos Találkozót, amelynek a MOL Aréna Sóstó rendezvényterme adott otthont. A senior orvosokat Székesfehérvár polgármestere köszöntötte, majd Polgármesteri Elismerő Emlékérmet adott át dr. Mayer Gizella gyermekorvos kardiológusnak, aki 1963 óta dolgozik a fehérvári kórházban. A szombati találkozón átadták a Szent Márton Emlékérmeket is. Az idei évben 18 orvos vehette át szakmai munkájának elismeréseként a díjat.
Tovább...
 
Nyitott Városháza Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. szeptember 20.
Idén is változatos programkínálattal vár mindenkit hétvégén a Kulturális Örökség Napjai. Sok épület és intézmény nyitja meg kapuit a látogatók előtt. A Városházán is indulnak séták, amelyek keretében – kivételesen – nem lesznek láthatóak a Szent Korona és a koronázási ékszerek hiteles másolatai, mert azok ezen a hétvégén Balatonfüreden, a Vaszary-villában vannak kiállítva.
Tovább...
 
Mit tehetünk a cicánk egészséges, hosszú életéért? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 20.
Mikor szükséges megfürdetni a cicánkat? Levágjuk a karmát? Mire jó a folyamatos fésülés? Mellőzhetjük-e a fültisztítást? – Ezekre a kérdésekre (is) kerestük a választ…
Tovább...
 
Jamgyökér – elixír változókorban lévő hölgyeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 20.
A jamgyökér nagyon hatékony a menopauza tüneteinek enyhítésében. Kiválóan csillapítja a hasi görcsöket, a fejfájást, csökkenti az ingerlékenységet. A kínaiak szerint rendszeres fogyasztása élénkíti az intellektust, és az életünket is meghosszabbítja.
Tovább...
 
Határon túli diákok magyar nyelvű oktatását segíti Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. szeptember 20.
Felvidéken, Gúta községben jártak a Magyar Iskolaválasztási Program támogatói, ahol négy alapiskola összesen 67 kisdiákjának adtak át ösztöndíjat. Székesfehérvár Önkormányzata is évek óta segíti a határon túli gyermekek magyar tannyelvű oktatását, a város képviseletében Deák Lajosné tanácsnok vett részt a Rákóczi Szövetség által szervezett programon.
Tovább...
 
3d és lézer a régészetben Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. szeptember 20.
Lézerszkenner, 3d fotó, geofizika a régészetben - innovatív térinformatikai fejlesztésekről tartanak kétnapos konferenciát Gorisumban. A Szent István Király Múzeum által szervezett országos rendezvényen a 3d megjelenítési lehetőségektől a papír nélküli régészetig számos témáról egyeztetnek a szakemberek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 12054