Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
20 éves a Belvárosi Nyugdíjas Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 21.
Image20 éves jubileuma alkalmából ült össze az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Belvárosi Klubja, megemlékezve és megünnepelve a mögöttük álló két évtizednyi együtt töltött időt. Az 1998. november 19-én alakult klub tagjait verses-zenés műsoruk után dr. Cser-Palkovics András polgármester és Égi Tamás belvárosi önkormányzati képviselő köszöntötte.
Tovább...
 
Identitásról grafikákkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 21.
Identitás: csütörtöktől láthatjuk Végvári Beatrix grafikai sorozatait A Szabadművelődés Házában. Az alkotótevékenységnek egy fontos szakaszát bemutató kiállítás művei arra keresik a választ, hogyan működnek a különböző grafikai formanyelvek a vizuális közlésben: az „(…) időbeliségen túlmutató képi megjelenítés lehetőségét keresem.” – fogalmaz a művész.
Tovább...
 
Elkészült a Bajmóci utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. november 21.
ImageÚj pályaszerkezet, járda és csapadékvíz-elvetés – mindezek megvalósultak a Bajmóci utca felújításánál. Mint a műszaki átadáson Östör Annamária önkormányzati képviselő elmondta: a Kossuth iskolába gyalogosan érkező gyerekek nagy része itt sétál végig, így az utcabeliek mellett az ő biztonságukat is szolgálja a fejlesztés.
Tovább...
 
Litkey Farkassal egy fedélzeten Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 21.
ImageLitkey Farkassal, a magyar vitorlázás kiemelkedő alakjával vett részt a világ legnagyobb regattáján, a Barcolanán a székesfehérvári Séllei Norbert.
Tovább...
 
2020-ra a 3. leggyakoribb halálok lehet a COPD Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 21.
ImageHazánkban közel félmillió COPD-s beteg él, évente átlagosan 5-6 ezer új esetet diagnosztizálnak. Ez az adat azonban csak a betegség súlyosabb szakaszában lévő betegek számát mutatja. Az érintettek nagy része ugyanis csak későn fordul orvoshoz, pedig idejében felismerve a betegek életminősége jelentősen javítható.
Tovább...
 
Székesfehérvár Településképi Arculati Kézikönyv Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 21.
ImageA Városházán mutatták be kedden délután a Székesfehérvár építészetét bemutató szakmai képeskönyvet. A Településképi Arculati Kézikönyv azzal a céllal készült, hogy izgalmas kalandra hívja az olvasót, bemutatva az építészeti arculat múltját és jelenét.
Tovább...
 
II. Andrásról szól a Kodolányi Szabadegyetem szerdai előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 21.
Újabb állomásához érkezik szerdán délután a Kodolányi Szabadegyetem és a Harmadik Kor Egyeteme. Ezúttal II. András királyról hallhatnak előadást az érdeklődők a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
Tovább...
 
Ismét megünneplik a Katalinokat Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 21.
ImageKitűnő hangulattal, ízes falatokkal és fülbemászó muzsikával várják a résztvevőket idén is a hagyományos Katalin-napi ünnepségsorozaton Székesfehérváron. Vasárnap 17 órakor a Liszt Ferenc utcában, Kati néni szobránál kezdődik, majd a Felsővárosi Közösségi Házban folytatódik a program.
Tovább...
 
II. Országos Diákmunka Konferencia Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 21.
ImageA felnőtté válás, a diákmunka és a fiatalok munkába állását segítő mentorprogramok – mindezek a témakörök is szerepeltek a II. Országos Diákmunka Konferencia keddi programjában.
Tovább...
 
Gépszemlén ellenőrizték a Városgondnokság téli felkészültségét Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. november 20.
A november 15-e óta téli útüzemeltetésre váltott Városgondnokság gépei egyelőre a telephelyen várakoznak, de ha az időjárás úgy kívánja, azonnal bevethetők. Hétfő délután a rendőrséggel közösen gépszemlén ellenőrizték a 7 nagygépből, 12 kisgépből és 12 buszmegálló-takarító járatból álló flotta műszaki állapotát. A géppark mellett közel 100 ember is készenlétben áll a március 15-ig tartó téli útüzemelési időszakban.
Tovább...
 
„Sirkenjáró, sarkonjáró…”– néptáncosok találkoznak Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. november 20.
ImageMinősítő versenyt és találkozót rendez az Alba Regia Táncegyesület, a Fejér Megyei Művelődési Központ és a Motívum Kulturális Egyesület: a Közép-Dunántúli régió amatőr néptáncegyütteseinek minősítő fesztiváljának a Művészetek Háza ad otthont 2018. november 25-én, vasárnap 10 órától.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 10674