Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kiadvány világosítja fel a szülőket a közösségi médiák hatásáról a gyerekek énképére Nyomtatás E-mail
Írta: Pazona Károly Zsolt   
2024. július 26.
Mit lájkol a gyerek? – kiadvány világosítja fel a szülőket a közösségi médiák hatásáról a gyerekek énképére. A közösségi média térnyerése napjaink egyik legmeghatározóbb jelensége, különösen a fiatalok körében.
Tovább...
 
Mától elektromos kerékpárokat is bérelhetünk Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. július 26.
Bővülnek a közlekedési lehetőségek Székesfehérváron. A három éve jelenlévő roller után mától elektromos kerékpárokat is bérelhetünk a Lime rendszerén keresztül. A bérlés a rollerekkel megegyező tarifával, ugyanazon az applikáción keresztül történik, az egyetlen különbség, hogy a kerékpárokat csak a városban kijelölt több mint 170 helyszínen lehet leparkolni.
Tovább...
 
A Nagy Átalakítás II. Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 26.
A stílusos megjelenés, a környezettudatos vásárlás, az újrahasznosítás és egy jó ügy szolgálata egyszerre lesz téma a székesfehérvári JóPont Adományboltban. Ma 15 és 18 óra között Pánczél Anikó stílustanácsadó személyre szabott ötletekkel segíti a Sarló utca 11/D szám alatt található üzletbe betérőket. Az eseményen való részvétel ingyenes, a személyre szabott stílustanácsadáshoz előre, ezen az elérhetőségen https://forms.gle/HSQdeQHiR619wDB89 kérik a regisztrációt a szervezők.
Tovább...
 
Elmarad a vasárnapi Herbarius-túra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 26.
A szárazság miatt elmarad a vasárnapra hirdetett Herbarius-túra. A szervező Szent István Király Múzeum közlése szerint a június 28-ra tervezett túra útvonalán a gyógynövények kiszáradtak, így a kirándulást egy későbbi időpontra helyezik át.
Tovább...
 
Idén ismét nemzetközi lesz a Királyi Napok Néptáncfesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 26.
Felvonulásokkal, utcatánccal, térzenével, színpadi bemutatókkal, koncertekkel, folkestekkel és gyermekprogramokkal várja vendégeit a 75 éves Alba Regia Táncegyüttes a Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztiválon 2024. augusztus 11. és 15. között Székesfehérváron a Malom utcai Táncházban, az Országzászló téren, a Zichy-színpadon és a belváros több pontján.
Tovább...
 
Régész Színházzal indul az augusztus Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 26.
Egy kalandos életút és egy szenzációs felfedezés elevenedik meg ismét, augusztus 1-től három napon át újra Régész Színház lesz a Szent István Király Múzeum díszudvarán. Jegyek a https://szikm.jegy.hu/ oldalon vásárolhatók.
Tovább...
 
Idén is növekvő hallgatói létszám a Kodolányin! Nyomtatás E-mail
Írta: Egri-Bencze Judit   
2024. július 26.
A ponthúzást követően, a tavalyi tendenciát folytatva idén is emelkedett a felvételt nyert hallgatók száma a Kodolányi János Egyetemen. A következő tanévben több mint 1200 fő kezdheti meg tanulmányait az intézményben alap- és mesterképzéseken Székesfehérváron, Budapesten és Orosházán.
Tovább...
 
Szabás- varrással és csipkeveréssel folytatódnak a Kézműves Alkotó Napok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 26.
Folytatódnak a Kézműves Alkotó Napok a Kézművesek Házában. Július 26. és 28. között a szabás-varrással ismerkedhetnek meg a résztvevők Rekenei Ferenc szabász vezetésével, valamint a csipkeveréssel Bálint Zsuzsa irányításával.
Tovább...
 
Faápolás és favágás Agárdon és környékén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. július 25.
Tovább...
 
Időutazás a középkorba: ismét felvonulnak az óriásbábok Nyomtatás E-mail
Írta: Fiáth Beáta   
2024. július 25.
Folytatódnak a Székesfehérvári Királyi Napokra hangoló óriásbábos hétvégék: július 27-én, szombaton 17 órától Géza fejedelem, felesége, Sarolt fejedelemasszony és a Szent Koronát hozó Asztrik püspök óriásbábját kísérhetik el sétájukon a középkori történelem iránt rajongók. Az esemény Palásti Máté gitárművész-zeneszerző 18 órakor kezdődő kiskoncertjével zárul a Zichy ligeti Zenepavilonban.
Tovább...
 
5+1 ok, amiért téglával építsd az otthonod Nyomtatás E-mail
Írta: Juhász Fanni   
2024. július 25.
Az építőanyag kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amikor új otthon építésébe vagy meglévő házunk felújításába vágunk bele. Bár az ár lényeges szempont, érdemes figyelembe venni más tulajdonságokat is, amelyek befolyásolják a lakóhely valódi értékét és kényelmét. A tégla számos előnyt kínál: tartós, megbízható és hőszigetelő, amelyek miatt komolyan fontolóra vehetjük a használatát otthonunkban. Ezek a tulajdonságok nemcsak az élettartamot növelik, hanem hozzájárulnak a komfortos és biztonságos lakókörnyezet kialakításához is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 20972