Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ellenem szólt: újabb dal BatBoy második albumáról Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. április 15.
A szeptemberben kiadott Kontrasztot április 20-án új album követi: az Ezzel születni kell második single-je a Burijenci közreműködésével készült Ellenem szólt.
Tovább...
 
Néma koszorúzással emlékeztek a katyni tragédiára Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 15.
A Jávor Ottó téren található Katyn keresztnél emlékeztek Lengyelország nemzeti tragédiájára szombat délelőtt. A több mint 20.000 áldozatot követelő mészárlás áldozatainak emléke előtt néma koszorúzással és főhajtással tisztelegtek a résztvevők.
Tovább...
 
Gyermekvédelmi, gyermekjóléti és szociális program 2024 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 15.
A gyermekvédelem, a gyermekjóléti és a szociális ellátás területét érintő javaslatcsomagot állított össze az a munkacsoport, amelynek tagjai e feladatokat ellátó önkormányzati, állami és egyházi fenntartású intézmények képviselői. Székesfehérvár Közgyűlése áprilisi ülésén tárgyalja majd a továbbképzést, oktatást, infrastrukturális fejlesztést, intézménybővítést és anyagi természetű elismerést, illetve támogatást is tartalmazó javaslatot - mondta el dr. Cser-Palkovics András polgármester azon a pénteki sajtótájékoztatón, amelyet az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban tartott Mészáros Attila alpolgármesterrel és Tisztl Henrikkel, a Központ vezetőjével közösen.
Tovább...
 
Zöld energia és kedvezőbb parkolási díjak a Belváros Parkolóházban Nyomtatás E-mail
Írta: Belváros Parkolóház   
2024. április 15.
Székesfehérvár egyetlen parkolóháza, mely a Távírda utcában található, fontos lépést tett a megújuló energiák kihasználása terén. A Belváros Parkolóház tetőfelületére egy 42 kW-os napelem rendszer került, amely az épületet képes annyi árammal ellátni, hogy zölden működhessen, így az autók elektromos töltése is ezentúl környezetbarát módon történhet.
Tovább...
 
Borbély Levente Miklós nyerte a XIV. Fehérvári Versünnepet Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 15.
Szombaton délután tizennegyedik alkalommal rendezték meg a Fehérvári Versünnepet, tizenkét döntős fiatal részvételével. Az idei versenyt Borbély Levente Miklós nyerte, második helyen Szabó Gergely végzett, harmadik pedig Schneider-Zaj Ákos lett. A SZÉPHŐ Zrt. különdíját Bódis Boróka Ajsa nyerte el, míg a Fehérvár Médiacentrum Lukácsy József-emlékdíját Vagyon Réka vihette haza.
Tovább...
 
Dr. Cser-Palkovics András: "A legméltóbb főhajtás a béke" Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 15.
11 német és 11 helyi honvéd közel két héten keresztül dolgozott közösen a Szentlélek katonatemető felújításán. A közös munkát szombat délelőtt a magyar és a német kormány között létrejött, Hadisírokról szóló megállapodás aláírásának 30. évfordulójára történő megemlékezéssel zárták.
Tovább...
 
Támogassa adója 1 %-val a székesfehérvári Nemes Motormúzeum Alapítványt! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 14.
Tovább...
 
Építkezik? Felújítást végez? Kertet épít? - Keresse a Nemes Beton Kft-t! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 14.
Sóder, homok, zúzalék, betonvas, zsákos cement, térkő, zsalukő.... - Minden, ami az építkezéshez kell! Keresse a Nemes Beton Kft-t!
Tovább...
 
A béren kívüli juttatásokra szánt összeget a cégek negyede emeli Nyomtatás E-mail
Írta: Hasznos Nelly   
2024. április 14.
Év elején kevesebb munkaadó ütemezett be idénre fizetésemelést, mint amennyien tavaly fejlesztettek a béreken, és bár továbbra is többségben vannak az emelést tervezők (63%), azonban a béren kívüli juttatások keretösszegét kevesen bővítik – derült ki a Profession.hu több mint 500 cég bevonásával végzett kutatásából.
Tovább...
 
Megnyílt a Barátok kávézó csendes belső terasza Fehérvár belvárosában Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. április 14.
Pénteken délelőtt mutatták be a Barátok kávézó bárki által látogatható belső teraszán a Szent Imre sörpárlatot és a Prépost szeletet. A kávézó udvara mostantól egészen késő őszig nyitva van, és sok szeretettel várják a csendes teraszt keresőket az Egyházmegyei Múzeum udvarán.
Tovább...
 
Áprilisban ismét a halaké a főszerep – a hónap közepéig lehet regisztrálni a főzőversenyre Nyomtatás E-mail
Írta: Fiáth Beáta   
2024. április 14.
Újra várja a vendégeket a Palotavárosi tavaknál a város egyik legnépszerűbb gasztronómiai eseménye, a IX. Fehérvári Halünnep. A főzőversenyt, színpadi és családi programokat kínáló eseményt április 20-án, szombaton rendezi meg a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK), valamint a Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetsége (Hofesz). A nap sztárvendége az Irigy Hónaljmirigy együttes lesz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 20267