Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Több száz gyermekkel ugrálókötelezett Fehérváron az Európa- és világbajnok kötélugró Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. szeptember 29.
A többszörös Európa- és világbajnok kötélugró Guinness Rekord kísérletre készült Fehérváron. Bánhegyi Adrienn az István király Általános Iskola több mint háromszáz diákjával áthajtásos ugrókötelezésben próbálta meg a világrekord kísérletet a Magyar Diáksport Napja alkalmából. A program sikeres volt, a kísérlet sajnos nem, de így is 123 gyermekkel sikerült megállás nélkül a kötéláthajtás.
Tovább...
 
Folytatódik pénteken a Szövőmadár Meseműhely gyerekeknek az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 29.
Folytatódik a Szövőmadár Meseműhely népmesés foglalkozás szeptember 29-én, pénteken 16.30 órától az Aranybulla Könyvtárban óvodások és alsó tagozatosok számára. Ezúttal egy juhászról szóló történetet dolgoznak fel játékosan. A részvételhez előzetes regisztrációt kérnek.
Tovább...
 
Székesfehérváron rendezik a Civil Közösségi Szolgáltató Központok Országos Találkozóját Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 29.
Székesfehérvár ad otthont a Civil Közösségi Szolgáltató Központok Országos Találkozójának. Ez a hatodik ilyen alkalom, melyre mintegy hatvan résztvevő érkezett az ország minden részéről. Csütörtökön a Hiemer-házban rendeztek fórumot, ahol az egyesületeket, alapítványokat segítő központok vezetőit, képviselőit tájékoztatták a civil szférát érintő aktualitásokról.
Tovább...
 
Petőfi nyomában – kerékpáros megemlékezés Petőfi Sándorról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 29.
Október 2-án a Vörösmarty Mihály Könyvtártól indul kerékpáros zarándokút Petőfi nyomában címmel. Az útvonal Csór érintésével Várpalotán ér véget, a zarándoklatba bárki bekapcsolódhat.
Tovább...
 
Világ Gyalogló (Hó)Nap Székesfehérváron - nordic walking több helyszínen, túra a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 29.
Székesfehérvár városa idén is csatlakozik a Világ Gyalogló (Hó)Nap című, a gyaloglást, a sportolást népszerűsítő országos kezdeményezéshez. Októberben a város több pontján, különböző időpontokban indul díjmentes nordic walking, illetve október 7-én, szombaton a Sóstón gyalogtúrát szerveznek. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
A szűrés életmentő lehet! – október 7-én, szombaton rendezik a mellrák elleni sétát a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 29.
Hagyományosan ismét megrendezik a mellrák elleni sétát október 7-én, szombaton Székesfehérvár Belvárosában. A kezdeményezés célja változatlan: felhívni a figyelmet a szűrővizsgálatokon való részvételre, ami akár életmentő is lehet. A résztvevők 9 órától gyülekeznek az Országalmánál, majd a 10 órakor kezdődő megnyitó után indul a séta a Fő utcán. Szeretettel várják a csatlakozókat, kiemelten a mellrákból gyógyultakat.
Tovább...
 
Textilkönyv-készítő, új műhelyfoglalkozás indul a Kézművesek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 29.
Új programelemként textilkönyv-készítő műhelyt indít a Fehérvári Kézművesek Egyesülete, az első összejövetel szeptember 30-án, szombaton 10.00 órakor kezdődik a Kézművesek Házában. Emellett folytatódik két, már jól „bejáratott” műhely is: pénteken nemezkészítésre, szombaton a foltvarró Asszonyműhelybe várják a résztvevőket.
Tovább...
 
Az egészséges köretek kerültek terítékre a FEMECE szeptemberi klubnapján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 28.
Ezúttal az egészséges köretek kerültek a középpontba a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete klubfoglalkozásán. A szeptemberi összejövetelen dr. Balsay Miklós főorvos tartott előadást a résztvevőknek.
Tovább...
 
Barangol a vándorszínész – péntekig elérhetőek a vetélkedő online fordulójának kérdései Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 28.
Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából Barangol a vándorszínész címmel rendez vetélkedőt a Vörösmarty Mihály Könyvtár és a TARSOLY Ifjúságért Egyesület. Az első, online forduló kérdései még elérhetőek, a szervezők háromfős csapatok jelentkezését várják szeptember 29-ig.
Tovább...
 
Őszi kézműves délután pénteken Csalán Nyomtatás E-mail
Írta: Vittay Alexandra   
2023. szeptember 28.
Az őszi termések, színek inspirálják azt a kézműves délutánt, amelyet szeptember 29-én, pénteken öt órai kezdettel rendez a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Csalai Közösségi Térben. A résztvevők őszi asztaldíszt és madáretetőt is készíthetnek majd a programon. A részvétel ingyenes.
Tovább...
 
Szeptember 29-én kezdődik az I. Székesfehérvári Orgonaünnep Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 28.
Szeptember 29. és október 13. között rendezik meg az I. Székesfehérvári Orgonaünnepet a Szekfű Gyula utcai Evangélikus templomban. A rendezvény keretében a látogatók péntekenként összesen három alkalommal hallhatnak Székesfehérvár jelenlegi legjobb orgonáján egy-egy 60-70 perces műsort, teljesen díjmentesen.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 19143