Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Minden eddiginél erősebb színházi jelenlét az idei Campus Fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2019. július 18.
A Campus Fesztivál mind a négy napján kora délutántól hajnalig üzemel majd a Csokonai Színház rendezvénytere, ahol gyerekprogramoktól kezdve, komolyzenén és színdarabokon át a kísérletező kedvű jazzmuzsikáig terjed a programok spektruma Fesztivál a fesztiválban.
Tovább...
 
Egyre többet költenek a magyarok, a kereskedők mégis nehéz helyzetben vannak Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Imre   
2019. július 18.
Országszerte emelkednek a fizetések, többek között ennek hatására közel 10 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi üzletek forgalma 2018-ban az azt megelőző évhez képest a KSH adatai szerint. A szupermarketek tulajdonosai ennek ellenére sincsenek könnyű helyzetben. Az egyre nagyobb bérigények és a változó szabályozói környezet is megnehezíti a kereskedők dolgát - hangzott el az EY szakmai konferenciáján. A vezetőknek a vásárlások ösztönzésére és munkavállalóik megtartására is fokozott figyelemmel kell lenniük üzleteik versenyképességének növeléséhez.
Tovább...
 
SZIN - Programok napi bontásban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. július 18.
Péterfy Bori & Love Band, Random Trip, Roxtaz, The Bluebay Foxes, Sonic Temple, Ivan and the Parazol, Hiperkarma, Irie Maffia, Sikztah, Anima Sound System... - A Szegedi Ifjúsági Napok programja színpad szerinti bontásban alább olvasható el.
Tovább...
 
Csángómagyar hagyományőrző est lesz a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. július 18.
Csángómagyar estre invitálja a közönséget Nyisztor Ilona tanítványaival ma a Hiemer-házban. A pusztinai hagyományőrzők 18 órakor lépnek fel zenés-táncos műsorral, tréfás mesével; a kulturális bemutató előtt 17 órakor csángó misén vesznek részt a Ciszterci templomban.
Tovább...
 
Kíváncsi vagy a világ legszebb vörös homokos tengerpartjaira? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. július 18.
Hawaiin Kaihalulu tengerpartja, a Galapagos-szigetcsoportnál Rabida, az indonéziai Komodo, a Seychelles-szigetekhez tartozó La Digue, s még a görög Santorini Kokkini nevű strandja is vörös/piros/pink színben úszva várja a turistákat. Olvass tovább, s meglátod, hogy nemcsak a fehér homok lehet gyönyörű!
Tovább...
 
Élményekben gazdag tábor határon át Nyomtatás E-mail
Írta: Kodácz Csengele   
2019. július 17.
Az idei évben közös tábort szervez a zentai Történelmi Levéltár és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark. A tábor az Interreg-IPA CBC Magyarország-Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programhoz kapcsolódó „Élő archívumok – A közös kulturális örökség ereklyéi” (HUSRB/1602/32/0218) c. pályázat keretében, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.
Tovább...
 
Elkészült a Rákóczi úti burkolat javítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. július 17.
Befejezték a Rákóczi úti burkolat javítását: ma déltől átadják a forgalomnak a Várkörút – Watthay utca közötti szakaszt.
Tovább...
 
Egyetem Tér és Campus ART a Campus Fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2019. július 17.
Különleges műszerekkel és a tudományos felfedezés játékos formáival várja az idei Campus Fesztivál látogatóit a Debreceni Egyetem. Az intézmény 30 standján valamennyi tudományterületből kapnak játékos ízelítőt a fesztiválozók. Az Egyetem Tér elnevezésű „okos” fesztiválhelyszín az előző években a leglátogatottabb nappali rendezvénytér volt a főbejárat mellett. A felsőoktatási intézmény kiállítói idén is izgalmas programokkal készülnek, valamint 40 színpadi programot is kínálnak. Bemutatkozik a 100 éves DEAC egyetemi sportklub is.
Tovább...
 
5 nyári tanács szívbetegeknek Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. július 17.
A szívbetegeknek fokozottan érdemes vigyázniuk magukra a kánikulai időszakban, különösen, ha 50 év felettiek, társbetegségeik is vannak és/vagy túlsúlyosak. Dr. Vaskó Péter, a Kardioközpont szakorvosa hasznos tanácsokkal.
Tovább...
 
Utolsó üteméhez érkezett a Fiskális út teljes körű felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. július 17.
A szennyvíz- és ivóvízvezetékek, valamint a gázvezetékek cseréje után a hónap végén kezdődik a nagy átmérőjű csapadékcsatorna kiépítése a Fiskális úton. A közműépítés után a munkák a kor igényeinek megfelelő útfelújítással, kerékpárút- és járdaépítéssel fejeződnek be.
Tovább...
 
Légy plazmaadó, segíts másokon SZIN bérletért! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. július 17.
A PlazmaPont Szeged jóvoltából most ingyen kilátogathatsz az ország legzsebbarátabb fesztiváljára. Nincs más dolgot mint platmát adni, amire azért van szükség, mert bizonyos betegségek kezelésére szolgáló gyógyszereket nem lehet szintetikus módon előállítani. Ilyenek például a hemofília és az immunhiányos állapot. Augusztus 15-ig életmentő tettedet az állandó finomságokon felül egy SZIN napijeggyel is honorálják!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 11717