Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kisiskolások kaptak elismerést az ökoszisztéma védelméért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. július 30.
Örökös Ökoiskola címet kapott a kincsesbányai Kazinczy Ferenc Általános Iskola. Az elismerés Illés Józsefnek is köszönhető, aki évek óta neveli a diákokat a környezettudatosságra/természetvédelemre.
Tovább...
 
Gyerekprogramok és táborozás a SZÉNA Egyesülettel Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA Egyesület   
2021. július 30.
Táncoktatással, csapatépítő játékokkal, kreatív foglalkozásokkal várta négy héten át a napközis tábor résztvevőit a SZÉNA Egyesület. Az általános iskolások programjaihoz három intézmény 22 középiskolása csatlakozott a közösségi szolgálat keretében.
Tovább...
 
Szent Donát-napi búcsú Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. július 30.
Ünnepi szentmise lesz Szent Donát tiszteletére augusztus 1-jén. A Donát-kápolna búcsúján, vasárnap 18 órától Spányi Antal megyés püspök vezetésével imádkoznak a hívek a szőlőskertek és szőlősgazdák védőszentjéhez.
Tovább...
 
Kerékpárosok figyelem! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. július 30.
Csapadékcsatorna építés miatt lezárják a Budai úti kerékpárutat a Mentavill és a Peugeot Fábián Autószalon közötti szakaszon. A kerékpárosok szeptember végéig terelő útvonalon közlekedhetnek majd.
Tovább...
 
Ismeretterjesztő séták a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület   
2021. július 30.
Két ismeretterjesztő sétára invitálja az érdeklődőket a Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület a Sóstó és a Homokbánya Természetvédelmi Területre. A most szombaton és jövő héten szerdán megvalósuló programokon bárki ingyenesen vehet részt.
Tovább...
 
Érezd a ritmust! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. július 30.
Könnyed, nyáriesti kikapcsolódásra várják a tánc szerelmeseit augusztus első napján. A Főnix Rock and Roll SE táncosai vasárnap 16 órától a Fő utcán, a Hotel Magyar Király előtti téren várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Olimpiai kvízjátékot indított az Aranybulla Könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. július 29.
A XXXII. nyári olimpiai játékok tiszteletére kvízjátékot állított össze a Gedővári Imre Olimpiai Baráti Körrel közösen az Aranybulla Könyvtár. A játékban bárki tesztelheti olimpiatörténeti ismereteit. A beküldési határidő augusztus 8.
Tovább...
 
Újra megnyitja kapuit a Nádasdy-kastély Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. július 29.
Hosszú, „csipkerózsika álmából” ébred újra augusztus 3-tól a nádasdladányi kastély: befejeződtek a 2018 júniusában elkezdett felújítási munkák! A patinás, Tudor-stílusban épült kastély épület, így jövőhéten keddtől teljes pompájában, megújult kertjével és romantikus, hajózható kis tavával várja újra látogatóit és az életüket összekötni vágyó szerelmeseket is.
Tovább...
 
Futóedzés a Palotavárosi tavaknál, izgalmas előadás a Csónakázó-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: SZKKK   
2021. július 29.
Ezen a héten is számos érdekes témát kínál az érdeklődőknek a Cselekvő Fehérvár közösségfejlesztő program. Csütörtökön futóedzés, pénteken a rádiózás és az internet kapcsolatáról szóló előadás lesz.
Tovább...
 
Seprű, rosta, karikás Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. július 29.
A címben felsorolt eszközök nemcsak a ház körüli munkákat szolgálták, hanem alkalmasak voltak - a népi babona szerint – a varázslásra, bajelhárításra. Többek között erről is hallhatnak a Szent István Király Múzeum Sötét varázslatok kivédése sorozat pénteki előadásán.
Tovább...
 
Népmesék hőseit rajzolhatják és festhetik le a gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. július 29.
Népmesék hősei címmel hirdetett rajzpályázatot a VOKE Művelődési Ház iskolásoknak. A szabadon választható technikával elkészített munkákat szeptember 20-ig lehet beküldeni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 15316