Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Zenei klubok kicsiknek, nagyoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 26.
Az új kulturális évadban miden korosztály megtalálja a neki szóló, kedvére való eseményt a város intézményeiben. A rendszeres klubprogramok közül a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban több generációt is megszólító, a hangszerek világát megismertető foglalkozások is elindulnak szeptemberben. A legkisebbeket Zeneoviba, a tapasztaltabbakat vagy újrakezdőket hangszereikkel együtt az Akusztikus Zenei Klubba várják szeretettel.
Tovább...
 
Elpergő évek - bemutatják Péntek Imre önéletrajzi kötetét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 26.
Szeptember 26-án, hétfőn kerül bemutatásra Péntek Imre önéletrajzi kötete, az Elpergő évek. A könyvbemutató házigazdája Bakonyi István irodalomtörténész lesz.
Tovább...
 
Két év után visszatért a Fehérvári Lecsófőző Vigasság Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 26.
Jó hangulatban, több száz csapat részvételével tért vissza két év kihagyás után a Fehérvári Lecsófőző Vigasság. A rendezvényre közel 500 főzőhelyet váltottak meg a csapatok. Baráti társaságok, munkatársak, civil szervezetek próbálták felülmúlni egymás főztjét.
Tovább...
 
Arany minősítést kapott Székesfehérvár az Entente Florale 2022 versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2022. szeptember 26.
Székesfehérvár a legjobb, arany minősítést és különdíjat is kapott az Entente Florale Europe 2022-es virágosítási versenyen, melynek szombaton este Balatonfüreden tartották a díjátadóját. A különdíj kifejezetten a zöld terek gondozásának elismerését, a Sóstó Természetvédelmi Terület fenntartását és a fák ápolásának, szakmai gondozásának kiemelkedő színvonalát ismeri el.
Tovább...
 
Szakrális körtánc és beszélgetés az Ars Moriendi Klubban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 26.
Szeptember 26-án újra klubtalálkozót szervez az Ars Moriendi Klub. Ezúttal szakrális körtánc, majd a mindennapi kis halálok kerülnek kibeszélésre.
Tovább...
 
Emlékkonferenciát rendeztek Nádorfi Gabriella tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 26.
Pénteken lett volna 70 éves Nádorfi Gabriella, a Szent István Király Múzeum régésze. A neves szakember tiszteletére, Yvette lánya kezdeményezésére emlékkonferenciát rendeztek a Múzeum Rendház épületének Látogatóközpontjában egykori munkatársak, szakemberek, tisztelők és barátok részvételével.
Tovább...
 
Tizenhetedik alkalommal versenyeztek sárkányhajók a Csónakázó-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. szeptember 26.
Pénteken a Nebuló Kupával és az Egyetemi Regatta versenyével elkezdődött, szombaton reggel pedig a vegyes csapatok küzdelmeivel folytatódott a 17. Sárkányhajó Fesztivál Székesfehérváron.
Tovább...
 
Gyerekemelési rekordkísérlet és Szamóca-díj átadó várta a családokat Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA Egyesület a Családokért   
2022. szeptember 26.
A SZÉNA Egyesület a Családokért civil szervezet idén 5. alkalommal kapcsolódott be a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány - "Gyereket a magasba " elnevezésű - határokon átnyúló világrekord kísérletébe. A rendezvény keretében Szamóca-díjat adtak át az egyesület önkénteseinek, partnereinek és fő támogatóinak, valamint az egyesület „Közösségépítő pályázat”-ának erdeményhirdetése is megtörtént.
Tovább...
 
Lakossági barnakőszén igényfelmérés – szeptember 28. a határidő Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 26.
Azokhoz a háztartásokhoz intéz felhívást Székesfehérvár Önkormányzata, amelyek széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel ellátottak. Egy országos lakossági igényfelmérés keretében kérik most a közreműködésüket: arról kell nyilatkozniuk, mennyi barnakőszenet igényelnének, használnának fel. A határidő szeptember 28-a.
Tovább...
 
Nem kell, hogy tökéletes szülők legyünk! – ismeretterjesztő előadás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 24.
Nem kell, hogy tökéletes szülők legyünk! címmel folytatódik a Mathias Corvinus Collegium ismeretterjesztő előadássorozata. A rendezvény szeptember 26-án, hétfőn 17.00 órakor kezdődik az MCC Székesfehérvári Képzési központjában. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Önkétes toborzó napot tart vasárnap a 30 éves HEROSZ Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 23.
Önkétes toborzó napot tart a HEROSZ Fehérvári Állatotthona 2022. szeptember 25-én, vasárnap. A 10 órakor kezdődő programra várják a régi dolgozókat, önkénteseket, koordinátorokat és minden kedves érdeklődőt. Lesz önkéntes munka és szórakozás, séta, játék a gondozott állatokkal.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 17419