Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Állatok karácsonya a HEROSZ-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. december 13.
Az Állatok Karácsonya a HEROSZ Fehérvári Állatotthonának hagyományos ünnepi rendezvénye. Az idei program december 13-án, pénteken 14.00 órakor kezdődik, ahova szeretettel várják az állatbarátokat, az önkénteseket és a támogatókat egyaránt.
Tovább...
 
Gyertyagyújtás, városházi séta, koncertek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. december 13.
Advent harmadik hétvégéjén is sok program közül választhatnak a fehérváriak. Szombaton ünnepi pillanatokkal zárul a Vízivárosi Advent, a városházi séta résztvevői pedig a polgármesteri iroda ablakából tekinthetik meg a díszbe öltöztetett főteret. Vasárnap a Városház téri Adventi színpadon felgyúl a harmadik adventi gyertya, majd Wolf Kati lép színpadra.
Tovább...
 
Átadták a „Székesfehérvár Gazdaságáért” díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. december 13.
Ünnepélyes keretek között, évzáró rendezvény keretében mondott köszönetet dr. Cser-Palkovics András polgármester a városban működő nagyfoglalkoztató cégek képviselőinek. A város vezetője az eseményen adta át a „Székesfehérvár Gazdaságáért” díjat, amelyet idén Horváth Tamás, az Arconic-Köfém Kft. vezérigazgató-helyettese vehetett át.
Tovább...
 
Kasvirág: őszi-téli immunerősítésre Nyomtatás E-mail
Írta: Fekete Orsolya gyógyszerészhallgató   
2019. december 13.
A kasvirágfajok világszerte széles körben alkalmazott gyógynövények, történetük igen régre nyúlik vissza.
Tovább...
 
Homoktövis – Ehetjük, ihatjuk, magunkra is kenhetjük! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. december 13.
Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, segíti a sebgyógyulást, megoldás lehet meghűléses betegségeknél, megfázásnál, influenzánál, száraz bőr esetében, bőrbetegségeknél, magas vérnyomásnál is. – Mi mindenre jó a homoktövis?
Tovább...
 
Minden, amit a ketogén diétáról tudni érdemes Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. december 13.
Alacsony szénhidrát és magas zsírbevitel - ez a ketogén diéta lényege, mely több energiát, minőségibb alvást, kiváló állóképességet és zsírtalanabb testet ígér mindenkinek.
Tovább...
 
Nyugdíjas karácsony, Luca-nap, karácsonyváró műsorok Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. december 13.
Családias hangulatú kézműves foglalkozások, mesés délutánok és az adventi időszak hagyományait felelevenítő iskolai és óvodai műsorok, nyugdíjas karácsony, valamint komoly- és könnyűzenei koncertek várják az érdeklődőket advent harmadik hetében Székesfehérváron.
Tovább...
 
Szigeteljünk, de nem mindegy hogyan! Nyomtatás E-mail
Írta: Eisen-Kiss Erika   
2019. december 13.
A homlokzati szigetelés szakszerű kialakításával a fűtés számla átlagosan 35%-al csökkenthető, a befektetés ára akár 8-10 év alatt megtérülhet. A tető és a padló szigetelésével ezek az értékek tovább javíthatóak. Mindez csak abban az esetben igaz, ha kellő szakértelemmel szigetelnek, ellenkező esetben nem használjuk ki teljes mértékben az energiahatékonyságban rejlő lehetőségeket, és ezt télen érzékelhetjük a leginkább.
Tovább...
 
Helyi költők, írók könyvei kedvezménnyel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. december 13.
Advent-karácsonyi könyvvásárt hirdetett a Vörösmarty Társaság. December 19-ig 20-50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a társaság elmúlt egy évtizedben kiadott könyvei.
Tovább...
 
Készülj fel a Szerelemre! Hiszen tudod: „Love is in the air” Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. december 12.
Mégis, hogy képzeljük ezt? Valóban fel lehet készülni a szerelemre? Mi kell hozzá, hogy ránk találjon, hogy berobbanjon, hogy fellobbanjon, hogy felizzon az érzés, hogy beleszeressünk valakibe, vagy éppen belénk szeressenek? Befolyásolhatjuk a szerelem beköszöntét? Lehetünk-e újra szerelmesek a férjünkbe vagy a feleségünkbe, tudunk-e újra szenvedélyt csempészni a párkapcsolatunkba?
Tovább...
 
Nyugdíjasok Karácsonya Poór Péterrel Nyomtatás E-mail
Írta: Krainhoffer Andrea   
2019. december 12.
A Nyugdíjasok Karácsonya Székesfehérvár önkormányzatának hagyományos rendezvénye, amelynek keretében szórakoztató karácsonyi programmal ajándékozza meg a város szépkorú polgárait, a nyugdíjasklubokat és egyesületeket, hogy így fejezze ki köszönetét egész éves munkájukért, támogatásukért és együttműködésükért. Idén az egyik legnépszerűbb magyar táncdalénekes, Poór Péter műsorát élvezhetik az időskorúak december 13-án, pénteken 15 órától az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 12446