Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ötéves a Székesfehérvári Hallgatói Tanács Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. október 15.
Ötéves fennállását ünnepli a Székesfehérvári Hallgatói Tanács. A szervezet megalakítását a város Önkormányzata azért kezdeményezte a három fehérvári felsőoktatási intézménnyel közösen, hogy igazi összegyetemi hallgatói közösség jöjjön létre. A jelenlegi és korábbi elnökségi tagok csütörtökön délután a nemrég megújult Gyermek- és Ifjúsági Táborban találkoztak. A jubileum alkalmából közösen beszélgettek az elmúlt időszakról és a jövőbeni tervekről.
Tovább...
 
Felavatták a Karsai Alba Kft. új gyártócsarnokát Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. október 15.
Új üzemcsarnokot avatott a Karsai Alba Kft. Székesfehérváron. Az új pipettagyártó egység része annak a 3,4 milliárdos beruházás-sorozatnak, amelyet az Egészségipari Támogatási Program (ETP) keretein belül a kormány 2,9 milliárd forinttal segített. A székesfehérvári üzemet Varga Mihály pénzügyminiszter ünnepélyes keretek között adta át csütörtökön.
Tovább...
 
Kézműves alkotói nap a Rác utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 15.
Kézműves alkotói napra várja az érdeklődőket a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. A Rác utcai alkotóházban október 15-én, pénteken 13 és 18 óra között az egyesület tagjai mutatják be mesterségeiket, amelyet ki is próbálhatnak a résztvevők.
Tovább...
 
Megnyílt a Városi Bélyeggyűjtő Kör kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. október 15.
A kaleidoszkóp színpompás világát idézi a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör most nyílt kiállítása. A VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban szombatig nyitva tartó tárlaton 35 keretoldalon 26 témakörben láthatnak bélyegeket az érdeklődők.
Tovább...
 
Polgármesteri tájékoztató aktuális témákról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 15.
A fehérváriakat érintő aktuális témákról ír szerda délutáni bejegyzésében dr. Cser-Palkovics András. A polgármester közösségi oldalán ad tájékoztatást a járványhelyzet előtt megváltott és hamarosan lejáró parokolóbérletek miatti teendőkről, az aktuális fejlesztésekről, valamint a múzeumi látogatói igények kapcsán indított felmérésben is részvételre kéri a lakosságot. A teljes szöveg az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Folytatódik a Deák Ferenc utca belső úthálózatának felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. október 15.
Folytatódik a Deák Ferenc utca belső úthálózatának felújítása a páros oldalon. Az utolsó ütemben a 8-48. számok közötti szakaszon újul meg az útburkolat és a járda december 17-ig. Molnár Tamás önkormányzati képviselő elmondta, hogy ennek elkészülte után jövőre várhatóan a páratlan oldalon is hasonlóan ütemezett beruházás indul.
Tovább...
 
II. Őszi-Csőszi Gasztrofesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2021. október 14.
Kolbásztöltő versenyre várják a jelentkezéseket Csőszön a hétvégi fesztivál kapcsán. Ezen kívül süteményeket is lehet majd zsűriztetni. Lesz zene, játszóház.... Részletek alább!
Tovább...
 
Meghosszabbították a játékos űrkutató pályázat határidejét Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. október 14.
A végtelenbe és tovább! címmel hirdetettek űrkutatással kapcsolatos pályázatot a Világűr Hete alkalmából. Hatodik osztályosokból álló csapatok jelentkezhetnek meseírásra, rajz- vagy makettkészítésre. A szervezők meghosszabbították a jelentkezési határidőt: a pályaműveket november 9-én 15.00 óráig lehet benyújtani.
Tovább...
 
Városmarketing Gyémánt Díjas a „Nyiss Fehérvárra!” kedvezménykártya Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 14.
Városmarketing Gyémánt Díjas lett a „Nyiss Fehérvárra” kedvezménykártya. A Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. által indított www.nyissfehervarra.hu oldalt május óta több mint nyolcezren keresték fel, és közel 1000 kártyát regisztráltak.
Tovább...
 
Svédország magyarországi nagykövetével tárgyalt a polgármester Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. október 14.
Svédország magyarországi nagykövetével tárgyalt szerdán a Városházán dr. Cser-Palkovics András polgármester. Dag Hartelius több mint két éve tölti be a posztot, látogatásának célja az ismerkedés volt Székesfehérvárral, a város történelmével, mindennapi életével és kihívásaival.
Tovább...
 
Életöröm, aktivitás, fegyelem Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. október 14.
Tegnap volt az 5000. művese-kezelése a móri Krausz Gabriellának, akit ez alkalomból egy kis ünnepség keretében köszöntöttek a B. Braun Dialízisközpontban. Dr. Zakar Gábor nefrológus főorvos, a Székesfehérvári Dialízisközpont orvos-igazgatója elmondta, Magyarországon jelenleg Krausz Gabriella a legrégebben, 33 éve vesepótló kezelésben részesülő beteg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 15667