Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szombaton húsvéti tojásfadíszítés rendeznek Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 31.
A tavalyi évhez hasonlóan idén is tojásdíszbe öltöztetik Maroshegyet Húsvét alkalmából. A tojásfadíszítés hagyománya április 1-jén, szombaton délelőtt folytatódik a városrészben.
Tovább...
 
Tizenöt stáció – kiállítás Mara Kinga Villő festményeiből a Nyitrai úti Közösségi Házban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 31.
Mara Kinga Villő festőművész alkotásaiból nyílik kiállítás 2023. április 2-án a Nyitrai úti Közösségi Házban. A tárlatot Somogyi Győző Kossuth-díjas alkotó ajánlja az érdeklődők figyelmébe.
Tovább...
 
Tartós élelmiszer a meleg étel mellé Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 31.
A húsvéti ünnepek előtt ismét lehetőség nyílik a segítségnyújtásra. A Fehérvári Heti Betevő csapata – vendégei nevében is – köszönettel fogadja a sütemény- és gyümölcsfelajánlások mellett a tartós élelmiszereket is. Az adományozókat és az önkéntes segítőket szeretettel várják a következő ételosztáson, április 2-án, vasárnap az SZKKK Fürdő sori épületében.
Tovább...
 
Tavaszi Nagytakarítás 2023 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 31.
Idén is a Föld napjáig tart a Tavaszi Nagytakarítás Magyarország erdeiben. A hétvégén már számos szemétszedő túrát szerveztek országszerte, és a következő hetekben is van bőven miből válogatni Fejér vármegyében is. Az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ támogatásának köszönhetően még csatlakozhatnak a kampányhoz a szemétszedő túrák szervezői is annak érdekében, hogy minél több helyszínen valósuljon meg a program.
Tovább...
 
Húsvétváró programok az SZKKK házaiban Nyomtatás E-mail
Írta: fehervariprogram.hu   
2023. március 31.
A téli szünet után áprilisban újra kinyitnak a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ városrészekben található házai. Az első programok természetesen az ünnephez kapcsolódnak: húsvétváró rendezvények várják az érdeklődőket április 1-jén, szombaton Feketehegy-Szárazréten, április 4-én, kedden a Vízivárosban, április 6-án, csütörtökön Csalán és Öreghegyen. A programok ingyenesen látogathatók.
Tovább...
 
A védett sírokat jelölő, okos parcellaköveket telepítenek négy székesfehérvári temetőben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 31.
A Hosszú temetőben helyezett el QR-kóddal ellátott, úgynevezett okos parcellakövet a Nemzeti Örökség Intézete. Az eszköz segítségével megkereshetjük a kiemelkedő személyiségek nyughelyeként szolgáló védett sírokat, azok pontos elhelyezkedését. Székesfehérváron további három sírkertben, a Csutora, a Béla úti és a Sóstói temetőben helyeznek el okos parcellaköveket az országos kezdeményezés keretében.
Tovább...
 
A Széchenyi Országos Műszaki és Közismereti Verseny döntősei Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2023. március 31.
Megérkeztek Székesfehérvárra a Széchenyi Országos Műszaki és Közismereti Verseny döntőbe jutott csapatai. A diákokat és kísérőtanáraikat csütörtökön este a Városházán dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte, megismertetve őket Székesfehérvár történelmével. A versenyt pénteken rendezik, a résztvevők a Széchenyi Technikum szervezésében mérik majd össze tudásukat.
Tovább...
 
Fonott és horgolt díszek – nemcsak húsvétra! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. március 30.
Szeretnél egy bájos tojástartót húsvétra? Gondolkoztál már azon, hogy mi mindennel fel lehetne dobni az ünnepi asztalt? Adunk pár tippet!
Tovább...
 
Újra nyitva a Gajdos Lángos! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. március 30.
Lazacburger, vegán burger, tortilla, Gajdos Lángos, Gajdosburger, girosz pita, halászlé, pacal, marhapörkölt, brassói , babgulyás, hekk, keszeg, ponty, pisztráng... s megannyi finomsággal vár Velencén a Gajdos Lángos! Az árak nem emelkedtek tavaly óta!
Tovább...
 
Folytatódik az Íróasztal című beszélgetős programsorozat március 31-én Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 30.
Folytatódik az Íróasztal című beszélgetős programsorozat március 31-én a Vörösmarty Társaság termében. Ezúttal Schmöltz Margit és P. Horváth Tamás írók lesznek a vendégek.
Tovább...
 
Önkéntes napot tartanak április 2-án, vasárnap a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 30.
Önkéntes napot tartanak a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában április 2-án, vasárnap 10-16 óra között. A menhely munkatársai bemutatják a gondozott állatokat, és beszámolnak az önkéntes munka fontosságáról. Lesz tavaszi nagytakarítás is, a napot örömkutyázás zárja.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 18300