Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Öt nap, hétszáz diák, háromszáz produkció: keddtől Diáknapok Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2024. április 16.
A képző-, nép- és iparművészet; fotó, film és a médiakommunikáció kategóriákban nevezett alkotásokból rendezett kiállítás megnyitójával kezdődik az idei Fehérvári Diáknapok április 16-án, kedden 17 órakor az SZKKK Fürdő sori épületében, a színpadi kategóriák bemutatói pedig szerdától szombatig tartanak, különböző helyszíneken.
Tovább...
 
Hétvezéres és Arany EGYMI-s diákok találkoztak Székesfehérvár polgármesterével Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 16.
Vidám hangulatú, kötetlen rendezvény helyszíne volt hétfőn délelőtt a Városháza Díszterme. A Hétvezér Általános Iskola és az Arany János EGYMI diákjai látogattak el Székesfehérvár legfontosabb épületébe, ahol a város polgármesterével találkoztak. Dr. Cser-Palkovics Andrást kérdezték a munkájáról, egykori iskolaéveiről, hobbijairól, majd megnézték a polgármesterei irodát is.
Tovább...
 
„A művészet dolga, hogy az embert az emberség felé visszaterelje” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. április 16.
A Székesfehérvári Balett Színház naptára az idei évben is bővelkedik eseményekkel, legye szó a tánc világnapi fellépésről, budapesti és nemzetközi szereplésről, vagy éppen több generációt is megszólító programról.
Tovább...
 
Véget ért a fűtési szezon, de lehet kérni a hosszabbítást Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 16.
Hivatalosan véget ért a fűtési szezon április 15-től, hétfőtől. Azonban a szokatlanul meleg napok után ismét hideg időjárás köszönt ránk, így aki kéri, jelezheti a fűtés meghosszabbítását az illetékes fűtési megbízottnak, lakásszövetkezetnek vagy közös képviselőnek – olvasható a SZÉPHŐ Zrt. honlapján. Dr. Cser-Palkovics András polgármester Facebook bejegyzésében szintén erre a lehetőségre hívta fel a figyelmet.
Tovább...
 
Megérkezett a málna ízű, alacsony kalóriatartalmú Dreher 24 Nyomtatás E-mail
Írta: Klausz Barbara   
2024. április 16.
Már kapható a boltokban az alkoholmentes Dreher 24 legújabb, frissítő málna ízű variánsa. A termék nem csak ízesítésében új, de a portfólió többi termékével összevetve alacsony a kalóriatartalma.
Tovább...
 
Viasz Zoltán furulyakészítő, sípfaragó: A magyar pásztorfurulya Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 16.
Két hét szünet után Viasz Zoltán furulyakészító, sípfaragó lesz a soron következő előadó vendég...
Tovább...
 
Denevérodúkat helyeztek ki a város parkjaiban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. április 16.
A madárodúk mellett két éve speciális denevérodúk kihelyezését is elkezdte a Városgondnokság, ami a városban élő nagyszámú denevérfajoknak nyújt megfelelő búvóhelyet. A városban található megannyi denevérfaj fő tápláléka a szúnyog, amelyből április és október között többmilliót elfogyasztanak, jelentősen csökkentve ezzel a szúnyogpopulációt.
Tovább...
 
Ellenem szólt: újabb dal BatBoy második albumáról Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. április 15.
A szeptemberben kiadott Kontrasztot április 20-án új album követi: az Ezzel születni kell második single-je a Burijenci közreműködésével készült Ellenem szólt.
Tovább...
 
Néma koszorúzással emlékeztek a katyni tragédiára Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 15.
A Jávor Ottó téren található Katyn keresztnél emlékeztek Lengyelország nemzeti tragédiájára szombat délelőtt. A több mint 20.000 áldozatot követelő mészárlás áldozatainak emléke előtt néma koszorúzással és főhajtással tisztelegtek a résztvevők.
Tovább...
 
Gyermekvédelmi, gyermekjóléti és szociális program 2024 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 15.
A gyermekvédelem, a gyermekjóléti és a szociális ellátás területét érintő javaslatcsomagot állított össze az a munkacsoport, amelynek tagjai e feladatokat ellátó önkormányzati, állami és egyházi fenntartású intézmények képviselői. Székesfehérvár Közgyűlése áprilisi ülésén tárgyalja majd a továbbképzést, oktatást, infrastrukturális fejlesztést, intézménybővítést és anyagi természetű elismerést, illetve támogatást is tartalmazó javaslatot - mondta el dr. Cser-Palkovics András polgármester azon a pénteki sajtótájékoztatón, amelyet az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban tartott Mészáros Attila alpolgármesterrel és Tisztl Henrikkel, a Központ vezetőjével közösen.
Tovább...
 
Zöld energia és kedvezőbb parkolási díjak a Belváros Parkolóházban Nyomtatás E-mail
Írta: Belváros Parkolóház   
2024. április 15.
Székesfehérvár egyetlen parkolóháza, mely a Távírda utcában található, fontos lépést tett a megújuló energiák kihasználása terén. A Belváros Parkolóház tetőfelületére egy 42 kW-os napelem rendszer került, amely az épületet képes annyi árammal ellátni, hogy zölden működhessen, így az autók elektromos töltése is ezentúl környezetbarát módon történhet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 20274