Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Itt van az ősz, itt van ujra... Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 27.
ImageDe csak egy napig, hogy aztán még egy utolsót tomboljon a nyár. Egy biztos; a legmelegebb évszaknak lassan búcsút inthetünk, s bár október közepéig még számos nyárias nap vár ránk, ahogy megyünk majd befelé a szeptemberi hónapba, egyre inkább az őszies jelleg kerül előtérbe.
Tovább...
 
Iskolakezdési problémákról a Szülők Klubjában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 27.
ImageIskola- és óvodakezdéshez nyújt segítséget a Szülők Klubja következő programja ma este az Igézőben. A szorongó, közösségbe tartózkodva induló kisgyermekek és az igényelhető támogatások kérdésköreit járják körbe egy gyermek- és meseterapeuta, valamint egy szociális ellátási szakember segítségével.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 27.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat augusztus 28-án és augusztus 29-én vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Kossuth utcai Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatásban részesülnek.
Tovább...
 
„Amit az ember soha nem felejt el” – 10 éves a ’Szapporói csoda’ Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 27.
ImageSzezonnyitó ünnepséget rendezett vasárnap a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia. A rendezvényen visszaemlékeztek a ’Szapporói csoda’ 10. évfordulóján a csapat legnagyobb sikerére – többek között Pat Cortinával, Palkovics Krisztiánnal, Kovács Csabával és Artyom Vaszjunyinnal. A rendezvény résztvevőit Dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte.
Tovább...
 
Motivációs előadást tart ma este 19 órakor Dudás Miklós Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 27.
ImageMotivációs előadást tart Dudás Miklós, a „Szabolcstól – Zaláig futva” program futója ma este 19.00 órakor A Szabadművelődés Házában.
Tovább...
 
Hogyan védekezz a legyek ellen – vegyszermentesen? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 24.
ImageSzúnyogháló van az ablakon – s mégis feltűnik egy pimasz légy a szobában, amely nem akar tágítani mellőled. Vajon hol juthatott be a lakásba, hogyan lehet kihessegetni, s megakadályozni, hogy társai átvegyék a helyét? Ebben próbálok meg segíteni…
Tovább...
 
Így hat a meleg idő a vérnyomásra Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. augusztus 24.
ImageAz időjárás és annak változásai mindenkire hatással vannak. Bár a jó időnek a legtöbben örülnek, viszont a kánikulának megvannak az árnyoldalai is, hiszen egyes esetekben a nagy meleg fejfájást vagy levertséget eredményez, de ezek mellett a vérnyomás változásával is számolni kell.
Tovább...
 
Lélegezz kevesebbet – élj tovább! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 24.
ImageÉrdekel az a módszer, mely alkalmas az asztma, az allergia, a magas vérnyomás, a horkolás, a krónikus fejfájás és a pánikbetegség gyógyítására? Ha igen, akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Megújult járdát és kerékpárutat adtak át a Széchenyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 24.
ImageÚjabb elkészült beruházás segíti a komfortos és biztonságos közlekedést a Széchenyi úton. A 33-51. számú lépcsőházak előtt felújították az utat, a járdát és a kerékpárutat, illetve parkolókat is kialakítottak. A műszaki átadást a napokban tartották Mészáros Attila önkormányzati képviselő részvételével. A beruházás bruttó 76 millió forintból valósult meg.
Tovább...
 
Hétvégi vigasság Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 24.
ImageSzombaton 10 órától rendezik meg a IV. Kisfalud Novaj-pusztai Vigasságot Kisfaludon. A bemutatókat, családi programokat és a hagyományos főzőversenyt követően kora délutántól színpadi műsor várja az érdeklődőket, este a Balkan Fanatik ad koncertet.
Tovább...
 
„Amikor először masszíroztam az édesanyámat, megláttam benne az Embert” Nyomtatás E-mail
Írta: Somogyi Eszter   
2018. augusztus 24.
ImageAz áramlás maga az élet – szokták mondani. A tudósok az elmúlt években pedig bebizonyították, hogy ez messze több, mint egy elvont, jól csengő szólás. Győrfi Zsófi a hazai MA-URI Centrum egyik alapítója ezúttal egy olyan új-zélandi rendszerről mesél, ami az áramláson alapul, és az elmúlt 15 évben több száz embert szabadított meg testi, lelki bajaitól.
Tovább...
 
<< Első < Előző 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10066 - 10076 / 20343