Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tudod, milyen betegségeket okoz a légkondi? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 14.
ImagePersze baj csak akkor lesz, ha nem megfelelően van karbantartva, s, ha nem az optimális hőfokra állítod be! Léteznek akár halált okozó baktériumok is, amelyek kizárhatóak speciális és rendszeresen tisztított szűrő-alkatrészekkel.
Tovább...
 
PatikaPlus tanulmányi támogatás gyógyszerész jelöltek részére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 14.
ImageA PatikaPlus Gyógyszertárak (www.patikaplus.hu) pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy támogassa azon leendő gyógyszerész hallgatókat, akik a középiskolai tanulmányaik során kimagasló tanulmányi eredményt értek el és céljuk a végzettség megszerzését követően közforgalmú gyógyszertárban elhelyezkedni.
Tovább...
 
Utazzon Székesfehérvárra 50%-os vasúti kedvezménnyel! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 14.
ImageA Székesfehérvári Királyi Napok záró hétvégéjére, 2018. augusztus 18–20. között 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Székesfehérvárra érkezőknek a Turisztikai Kft. és a MÁV Start Zrt.
Tovább...
 
Így vegyük fel a harcot a pollenek ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 14.
ImageTüsszögünk, könnyezünk, fújjuk az orrunkat és nehézlégzéssel küzdünk. Mindez csalhatatlan jele annak, hogy virágzik a parlagfű. Hazánkban mintegy másfél millió allergiás és 350-400.000 asztmás beteg él. Köztük akár élsportolók is, hiszen ezzel a betegséggel is lehet aktívan élni! Dr. Vidák Zsolt tüdőgyógyász segítségével arra keressük a választ, hogyan tudjuk hatékonyan enyhíteni a tüneteket.
Tovább...
 
Pénteken adják át a rangos Szent István-díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 14.
ImagePénteken adják át Székesfehérvár legjelesebb civil elismerését, a Szent István Emlékérmet és Díjat. Az idei díjazott Ribi Péter, a Fehérvár Travel Utazási Iroda ügyvezető igazgatója, a Fehérvár Travel Alapítvány alapítója lesz. – jelentették be a Püspöki Palotában rendezett sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Kiállítás nyílt II. András életéről, uralkodásáról Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. augusztus 14.
Image„akit Jeruzsáleminek nevezünk” címmel nyílt kiállítás II. András életéről, uralkodásáról a Szent István Király Múzeum Rendház épületében. A Székesfehérvári Királyi Napok keretében rendezett tárlaton a jelentős történelmi események felvillantása mellett az autentikus tárgyak és okmánymásolatok segítségével ízelítőt kaphatnak a látogatók a korszak építészeti kultúrájából, hadászatából, hétköznapjaiból.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 14-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 14.
Az országfelajánlás napjához fűződő hagyományos fogadalmi ünnep egyházi eseményével folytatódik kedden a Székesfehérvári Királyi Napok: a Magyar Szent Család körmenetét követően szentmisére várják a híveket a Szent Imre-templomban. A XXIII. Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál családi programjai és a térzene után este gálaműsor lesz a Zichy színpadon, ahol koncertet ad a Cimbaliband is, majd a nemzetközi folkesten a Góbé zenekar húzza a talpalávalót.
Tovább...
 
Madarak Kiflivel Velence szülinapján Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 14.
ImageA rendkívül hangulatos élőzenével, slágerfeldolgozásokkal igen sikeres Madarak zenekar, a gyermekek legnagyobb kedvence, az Alma együttesből lett Kifli zenekar (júniustól az alapító-énekes viszi tovább a régi nevet új tagokkal, a másik négy ex-Almás pedig Kifliként folytatja, részben az Almás repertoárból válogatva, részben pedig új dalokkal), valamint a Velencén és környékén igen kedvelt sláger-retro lemezlovas, DJ Smash főszereplésével ünnepli egy hét múlva, augusztus 19-én a 14. születésnapját Velence.
Tovább...
 
Tiszteletadás nemzetünk örökké élő nagyjai előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 13.
ImageÜnnepélyes keretek között idén is megnyitották az Osszáriumot a Székesfehérvári Királyi Napok idejére a látogatók előtt. A meghívott vendégek és az érdeklődők is virággal róhatták le kegyeletüket nemzetünk örökké élő nagyjai előtt. Augusztus 20-áig bárki megnézheti az Osszáriumot – több időpontban szakvezetéssel is.
Tovább...
 
Pénzverési reformról és nem királyi temetkezésekről Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 13.
Tudományos konferenciának adott helyszínt  a Városháza: II. András gazdaságpolitikájához, valamint a királyi bazilika nem királyi temetkezéseihez kapcsolódó előadások hangzottak el régészek, muzeológusok, levéltári szakértők, történészek kutatási munkáiból.
Tovább...
 
Szerdáig folytatódnak a Nemzetközi Néptáncfesztivál programjai Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 13.
ImageA szombati parádés megnyitó után interaktív családi programokkal folytatódtak vasárnap a XXIII. Nemzetközi Néptáncfesztivál programjai a Székesfehérvári Királyi Napok keretében. A világ számos pontjáról érkezett csoportok és a házigazda albások hétfőn és kedden is várják a kicsiket és a nagyokat a királyi játéktérrel és a gyermekjátszóval, a térzenével, a Zichy-színpadi gálával és a Táncházban rendezett, elmaradhatatlan nemzetközi folkestekkel. A fesztivál szerdán hagyományos felvonulással és összesített gálával zárul.
Tovább...
 
<< Első < Előző 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10176 - 10186 / 20402