Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kettlebell, mint rehabilitációs eszköz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 03.
ImageAz rendben van, hogy a kettlebellt forgatják a tengerészgyalogosok, az FBI emberei, a TEK-esek, az orosz katonák, az elit sportolók és azok a hölgyek és urak, akik e golyó segítségével szeretnének fittek, erősek, zsírtalanok lenni. De mi van azokkal, akiknek fáj a hátuk, gerincük illetve műtét után lábadoznak? Ők örökre felejtsék el a súlyokat? Ezt a témát járjuk most körül.
Tovább...
 
Egy fehérvári sminkes Afrikában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 03.
ImageMit keres egy törékeny fehérvári lány Afrikában? Hogyan lehet kisminkelni egy fekete bőrű nőt? Miért kell más alapanyagokkal dolgozni ott, ahol nagy a forróság? Miért fontos a bőrtípus meghatározása és a megfelelő színválasztás?
Tovább...
 
Dolgozz külföldön!  Vagy mégse? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 02.
Image„Többet szeretnél keresni? Kilátástalannak tűnik az életed Magyarországon? – Gyere, és dolgozz külföldön! Jó fizetés, kiváló életkörülmények várnak rád!”
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha támadnak a molyok? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 02.
ImageA molyok elég undorító rovarok. Ellentétben a pillangókkal – a molyok szépségében senki se akar gyönyörködni (mivel az nincsen nekik, legalábbis én még nem fedeztem fel), és még a virágok beporzásában sem segítenek. Ellenben rengeteg kárt okoznak, ha befészkelik magukat a lakásba, és rendkívül gyors szaporodásuk miatt nagyon nehéz kilakoltatni őket. Mostanában egyre többen panaszkodnak a molyok megjelenésére, sőt szinte inváziónak is nevezhetjük már ezt az állapotot.
Tovább...
 
Mit igyunk, ha fojtogat a forróság? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 02.
Image„Hát sört” – vághatnánk rá azonnal, ám legyünk egy kis tekintettel azokra is, akik elvetik az alkohol minden formáját, akik vezetni kénytelenek a kánikulában (és a zéró tolerancia jegyében nem kockáztatják meg a büntetést), illetve vannak, akik telítődtek a sör ízével – így nyár végén. (Na, jó, ez nem olyan valószínű, de azért tételezzük fel ezt az opciót is, hogy jogos legyen e cikk megszületése.)
Tovább...
 
Pipacs, a nyár egyik legvidámabb virága Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 01.
Annyira gyönyörű pipacsos/vadvirágos/életvidám fényképekre bukkantam két kedves ismerősöm, Márkus Hilda és Baráth Rozália Facebook-oldalán, hogy azonnal eldöntöttem: a következő témám a pipacs lesz, melyhez az ő fotóikat használom majd illusztrációként.
Tovább...
 
Erőfejlesztés, izomépítés - hús nélkül? Lehetséges! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 01.
ImageArnold Schwarzenegger, a testépítők/sportolók kultikus példaképe arra buzdította az embereket az ENSZ klímavédelmi csúcstalálkozóján, hogy minél inkább hagyják el a húst étrendjükből, s bevallotta, hogy ő már majdnem vegetáriánus. Sok sportoló ennél tovább is ment: vegán életmódot folytatnak, és erejük nem csökkent, sőt! Nehézsúlyú ökölvívó bajnokot, súlyemelőt is találunk a vegánok között. Létezik tehát erőfejlesztés / izomépítés hús nélkül!
Tovább...
 
A cseresznyének a húsa, a magja és a szára is felhasználható Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 01.
ImageFekszünk a fűben. Arcunkon helyfoglalóst játszik a fény és az árnyék, ahogy a cseresznyefa levelei közé be-benyúlkál a nap tüzelő karjaival, mintha csak ki akarna kapdosni valamit a faáglengető szél miatt el-eltűnő nyílásokból. – S közben szánkba hull az édes, piros cseresznye, amely hatalmas és lédús, és arra késztet, hogy heverjünk csak tovább, és élvezzük a pillanatot hosszan-hosszan…
Tovább...
 
Magyar szakemberek külföldön: gyökértelenség vs. komoly szakmaszerzés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 30.
ImageMiért vándorolnak a magyar szakemberek külföldre? Túlélheti a család a férj-feleség közötti tartós földrajzi távolságot? Megéri egyáltalán más országban dolgozni?
Tovább...
 
Házi szappan: csábító illat, különleges forma és tökéletes állag Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 30.
Image„Beleharapjak, vagy csak nézzem?”- töpreng az ember, amikor kezébe veszi Fábiánné Nagy Mariann csodálatos szappanjait. Illatuk olyan csodás, hogy a nyál összefut a szájban, és az ízlelő bimbók kínok között vergődve üvöltik, hogy hadd kóstolják meg e szépséget, amit céljának megfelelően használni se merünk, mert akkor szó szerint kifolyna kezeink közül (ahogy víz éri). És ugye milyen nagy kár lenne érte! – Aztán persze mégse álljuk meg, hogy ne simogassuk végig vele testünket.
Tovább...
 
Az időtlenséget keresve - Rebényi Gyulával Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 29.
Image„Nem befejeztem valamit, hanem elkezdek mást csinálni.” – foglalta össze a jelent és jövőt Rebényi Gyula, aki a napokban bezárta üzletét, s ötven év cukrászkodás után nyugdíjba vonult.
Tovább...
 
<< Első < Előző 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10242 - 10252 / 20344