Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hogyan ússzuk meg fülgyulladás nélkül a strandszezont? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. július 27.
ImageHa ébredt már arra egy strandolós napot követően, hogy valamelyik füléből éles fájdalom sugárzik, akkor érdemes elolvasnia dr. Holpert Valéria fül-orr-gégész, foniáter tanácsait a megelőzéshez.
Tovább...
 
Mozgássérülteknek kifejlesztett vizsgálóágy a kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. július 27.
ImageEgy modern, a mozgásukban korlátozottaknak kifejlesztett vizsgálóágy segíti mostantól a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Rendelőintézetébe érkező páciensek vizsgálatát. A Székesfehérvár Önkormányzata, az EsélyKör az egészségügyi intézmény, valamit egy alapítvány összefogásának köszönhetően a rendelőintézet egyik sebészeti vizsgálójában használják mostantól az ágyat.
Tovább...
 
Szeptembertől közel 350 új fehérvári elsős hallgató Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. július 27.
ImageNyilvánosságra hozták a felvételi ponthatárokat és mindenki megtudhatta, felvételt nyert-e az általa megjelölt felsőoktatási intézménybe. A város mindenkinek gratulál, aki felvételt nyert valamely felsőoktatási intézménybe. Az adatokból kiderül, hogy tovább erősödik a székesfehérvári felsőoktatás.
Tovább...
 
Különleges vérhold az égbolton Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. július 27.
ImageJúlius 27-én, pénteken a 21. század leghosszabb holdfogyatkozása figyelhető, amely nyomon követhető lesz az ország területéről. A különleges és ritka égi jelenséget az érdeklődők A Szabadművelődés Háza Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgálójában 20.00 órától másnap hajnal 1 óráig távcsővel is megfigyelhetik.
Tovább...
 
Nők VS. Férfiak: Ki figyel jobban a gumira? Nyomtatás E-mail
Írta: Valent Ágnes   
2018. július 27.
ImageMíg az utakon óvatosabb hölgyek elsősorban az abroncsnyomással kapcsolatos problémák, valamint a padkák és kátyúk okozta sérülések miatt, addig a sportosabban vezető férfiak jellemzően a vezetési stílusukból adódó abroncssérülések miatt térnek be a gumiszervizekbe – derült ki a Bridgestone gumiszervizek vezetői körében végzett elemzéséből. A gyorsabb tempó miatt a férfi autósok általában hamarabb kénytelenek új abroncsot venni, mint az autójukat és a gumikat is jobban kímélő nők. Egy dolog azonban mindkét nemre jellemző: csere esetén egyre fontosabb szempont a gumiabroncs minősége és megbízhatósága.
Tovább...
 
Anyatejes táplálás világnapja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 26.
ImageAz anyatejes táplálás világnapján tartalmas délelőtti programmal várja az érdeklődőket a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda. A Szabadművelődés Házában 2018. augusztus 1-jén, szerdán 09.30 órakor kezdődő eseményen többek között a szoptatásról, a mozgásfejlesztő játékokról és a kicsiket érintő elsősegélynyújtásról is hallhatnak előadást a leendő és gyakorló édesanyák, szülők egyaránt.
Tovább...
 
In memoriam Matus György Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. július 26.
Szomorú szívvel értesült róla szerdán délután Székesfehérvár közössége, hogy 72 esztendős korában elhunyt Matus György színművész.
Tovább...
 
Elhunyt az Aranycsapat krónikása Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. július 26.
96 éves korában, rövid szenvedés után tegnap elhunyt a magyar sportújságírás legendája, az Aranycsapat "tizenkettedik tagja", Szepesi György.
Tovább...
 
Tudtad, hogy a málna csonthéjas termésű? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 26.
ImageNem viccelek, tényleg így van! Amit mi a málna termésének mondunk, az botanikai szempontból sok-sok, szorosan egymás mellett fejlődő csonthéjas termésből álló terméscsoport. – Érdekel még más érdekesség is a málnáról? Akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Csángó hagyományőrző nap a Napraforgó táborban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. július 26.
ImageCsángómagyar napot tartottak a Napraforgó Városi Napközis Táborban Székesfehérváron. A moldvai Pusztinából és Lészpedről érkeztek hagyományőrző gyerekek és felnőttek, hogy ízelítőt adjanak sajátos nyelvhasználatukból, énekeikből és táncaikból. A vendégek látogatása július 27-én, pénteken 18.00 órakor a Városházán rendezett csángó esttel zárul, melyen itt lesz Nyisztor Ilona Magyar Örökség-díjas népdalénekes is.
Tovább...
 
Tudod, milyen betegségeket okoz a légkondi? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 25.
ImagePersze baj csak akkor lesz, ha nem megfelelően van karbantartva, s, ha nem az optimális hőfokra állítod be! Léteznek akár halált okozó baktériumok is, amelyek kizárhatóak speciális és rendszeresen tisztított szűrő-alkatrészekkel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10253 - 10263 / 20393