Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Évadzáró, nyárindító Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 25.
ImageA Varga Lajos Kultúrkörrel és az Öreghegyi Nyugdíjas Klub képviselőivel közös évadzárót és nyárindítót tartott a Székesfehérvári Nosztalgia Klub Egyesület.
Tovább...
 
Biztonságpolitika és partnerség Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 25.
ImageA Városházán rendeztek programot a 15. Magyar-Német Biztonságpolitikai Szeminárium és Partnerségi Találkozó keretein belül.
Tovább...
 
Élettel telt meg a Rác utca Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 25.
ImageÚjra élettel, érdeklődők tömegével telt meg Székesfehérvár egyik legkülönlegesebb helye, a Rác utcai Skanzen. A hétvégén volt a Tűzzel-Vassal Fesztivál, amely a Fehérvári Kézművesek Egyesületének legnépszerűbb hagyományőrző programja.
Tovább...
 
Ég a tűz, a szentiványi tűz .. Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. június 22.
Fergeteges, a Szent Iván-éji hagyományokat felelevenítő programmal ünnepelt tegnap a Vízivárosi Tagóvoda. Egy éve csatlakoztak az „Így tedd rá!” néptánc módszertani programhoz, amely nemcsak a gyermekek, hanem a szülők és az óvodai dolgozók számára is mára igazi örömforrássá vált. Megtöltötték az udvart a résztvevők, akik táncházzal és tűzugrással zárták az estét.
Tovább...
 
Többféle előadás-sorozatot indít jövő héttől a Vörösmarty könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 22.
Több izgalmas, a lelki egészséget támogató és a tárgyi tudásunkat is gyarapító, ismeretterjesztő előadás-sorozat indul a Vörösmarty Mihály Könyvtár szervezésében jövő héten. Szó lesz a középkorúság időszakának problémáiról és megoldási lehetőségeiről, az önfejlesztésről a legkorszerűbb coaching módszerekkel, a helyismereti gyűjtőmunka elméleti és gyakorlati hátteréről és a világ meseszerű megismeréséről.
Tovább...
 
Mesés Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 22.
ImageMesés Fehérvár – Székesfehérvárt újszerűen bemutató kötettel gazdagodott a város. Kész-Varga Mónika könnyed hangvételű szövegei és Simon Erika részletekben gazdag fotói izgalmas barangolásra invitálják a fiatalokat, a helyi lakosokat és az ide látogató vendégeket: a Belváros történelmi emlékeit végigjárva az Országalmától a Bory-várig.
Tovább...
 
Hamarosan indul a 62. számú főút felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. június 22.
ImageAz eredeti terveknek megfelelően a tanév befejezése után kezdődik a 62. számú főút Seregélyesi úti körforgalomtól a Budai út – Kadocsa út kereszteződésig tartó szakaszának felújítása. Június 26-án, kedden adják át a munkaterületet, és várhatóan 90 nap alatt végeznek a munkálatokkal.
Tovább...
 
Először rendeznek Streetfood Fesztet Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bálint Dorottya, Havasi Tímea   
2018. június 22.
ImagePizza, hamburger, hot dog – június 22-24-e között Székesfehérvár behódol a kulináris élvezeteknek. A világ legnépszerűbb ételei mellett előkerülnek az olaszos ízek, a kávékülönlegességek, a kézműves borok és sörök is. Az eseményt kulturális programok – koncertek, játszóház, street art és slam poetry –színesíti.
Tovább...
 
Újra Leghosszabb Nap Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. június 22.
ImageNéhány év szünet után újra rendez Leghosszabb Nap zenei fesztivált a Fejér Megyei Művelődési Központ Székesfehérváron: a számos zenei műfajt felvonultató eseménynek a Rác utcai Mesterségek Háza ad otthont június 23-án, szombaton 17.00 órától.
Tovább...
 
Idén is látogatható a velencei növény- és talajvédelmi kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. június 22.
ImageTalán kevesen tudják, hogy Velencén, a Fejér Megyei Kormányhivatal épületegyüttesében létezik egy Európában is egyedülálló kiállítás a növény- és talajvédelem 60 éves történetéről. Az eredetileg magángyűjteményként indult tárlatanyag mára alaposan kibővült.
Tovább...
 
Az időtlenséget keresve - Rebényi Gyulával Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 22.
Image„Nem befejeztem valamit, hanem elkezdek mást csinálni.” – foglalta össze a jelent és jövőt Rebényi Gyula, aki a napokban bezárta üzletét, s ötven év cukrászkodás után nyugdíjba vonult.
Tovább...
 
<< Első < Előző 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10319 - 10329 / 20393