Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Új burkolatot kapott 37 parkolóhely Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. június 21.
Új burkolatot kapott 37 parkolóhely a Bátky Zsigmond utcában. A 4-6-8. számú házak előtt a zúzottköves felületet térkő váltotta fel, amely nemcsak esztétikailag, hanem környezetvédelmi szempontból is megfelelő.
Tovább...
 
Turisztikai szezonnyitó az új városnéző busz tetején Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás és Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft.   
2018. június 21.
ImageAz év első négy hónapjában 16-17 százalékkal nőtt a székesfehérvári vendégéjszakák száma, és ugyanilyen arányban nőtt a megrendelt idegenvezetések száma is.
Tovább...
 
Először rendeznek Streetfood Fesztet Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bálint Dorottya, Havasi Tímea   
2018. június 21.
ImageTPizza, hamburger, hot dog – június 22-24-e között Székesfehérvár behódol a kulináris élvezeteknek. A világ legnépszerűbb ételei mellett előkerülnek az olaszos ízek, a kávékülönlegességek, a kézműves borok és sörök is. Az eseményt kulturális programok – koncertek, játszóház, street art és slam poetry –színesíti.
Tovább...
 
Közös sütéssel-főzéssel zárta a félévet az Öreghegyi Nyugdíjas Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Lugosi Balázs, Csordás Csilla   
2018. június 21.
ImageSütés-főzéssel, beszélgetéssel zárult az Öreghegyi Nyugdíjas Klub első féléves programja tegnap. A közösségi kemencében a sült finomságokkal, friss kenyérrel és jóféle Noé-hegyi borral megterített asztalokat sokan ülték körül.
Tovább...
 
Alba Regia Piknik 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 21.
ImageAz Alba Regia Szimfonikus Zenekar azzal a szándékkal hozta létre különleges eseményét, az Alba Regia Pikniket, hogy egy vadonatúj, kötetlen formában történő találkozást teremtsen városunkban, a Csónakázó-tó partján, melynek szereplői a zenészek, a közönség és természetesen a zene.
Tovább...
 
Idén is várják a jelöléseket Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2018. június 21.
ImageElismerő okleveleket adományoz az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért 2018-ban is Székesfehérváron. Az elismerést olyan magánszemély kaphatja, aki legalább öt éve dolgozik állami, önkormányzati intézménynél, szervezetnél vagy többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásnál a megyeszékhelyen.
Tovább...
 
Újra Jóga világnapi flashmob Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. június 21.
ImageCsütörtökön a Jóga Világnapja alkalmából szerveznek népszerűsítő programot a Belvárosban: 18 órakor közös jógaórára várják a szervezők az érdeklődőket.
Tovább...
 
Emlőszűrés  Székesfehérváron, Csókakőn, Sőréden és Ercsiben Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. június 21.
ImageA székesfehérvári szakrendelésre várják mammográfiai vizsgálatra a Székesfehérváron élő, szűrésre hívott hölgyeket. A mobil szűrőkamionban Csókakőn, Sőréden és Ercsiben várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket.
Tovább...
 
Az Árpád úti óvoda nyerte a mesés kiskertek versenyét Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 20.
Több mint 6 ezer szavazattal az Árpád Úti Óvoda nyerte a Mesés kertek, ügyes kezek című kertépítő versenyt, melyet első alkalommal hirdettek meg Székesfehérváron. A győztes, illetve a második és a harmadik helyezett intézmények az élményszerű környezettudatos nevelést elősegítő eszközöket kapnak jutalomként. Az eredményhirdetést a nyertes óvodában tartották kedden délután.
Tovább...
 
Újra Leghosszabb Nap Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. június 20.
ImageNéhány év szünet után újra rendez Leghosszabb Nap zenei fesztivált a Fejér Megyei Művelődési Központ Székesfehérváron: a számos zenei műfajt felvonultató eseménynek a Rác utcai Mesterségek Háza ad otthont június 23-án, szombaton 17.00 órától.
Tovább...
 
Idén is látogatható a velencei növény- és talajvédelmi kiállítá Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. június 20.
ImageTalán kevesen tudják, hogy Velencén, a Fejér Megyei Kormányhivatal épületegyüttesében létezik egy Európában is egyedülálló kiállítás a növény- és talajvédelem 60 éves történetéről. Az eredetileg magángyűjteményként indult tárlatanyag mára alaposan kibővült.
Tovább...
 
<< Első < Előző 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10330 - 10340 / 20393