Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Jótékonysági koncert az Országos Papi Otthon javára Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 28.
ImageJótékonysági koncertet szervezett a Katolikus Szeretetszolgálat a székesfehérvári Országos Papi Otthon megsegítésére. Tóka Ágoston orgonaművész és a Musicolore énekegyüttes közös hangversenyét követően a közönség tagjai adományaikkal támogatták a nemes célt.
Tovább...
 
Rászorulóknak segítettek Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 28.
ImageA Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány minden lehetőséget megragad, hogy segítsen a város és a környék rászorulóinak. Folyamatosan különféle akciókat szervez Fekete Zsuzsanna vezetésével az érintett családok, főképp a gyermekek érdekében, az idén hónapról hónapra például ruha- és ételosztást.
Tovább...
 
Érbetegségszűrést szerveztek A Szabadművelődés Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 28.
ImagePerifériás érbetegségszűrést szerveztek szombaton A Szabadművelődés Házában. A statisztikák alapján a betegség 400 ezer embert érint hazánkban, és az életkorral nő az előfordulási arány: 60 év felett 14%-os, 70 év fellett pedig már minden ötödik embert érint – így a diagnózis fontossága kiemelten fontos, hiszen a rizikófaktorok helyes kezelésével a betegség megelőzhető.
Tovább...
 
Koszorúzások a Hősök Napja tiszteletére Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 25.
A Hősök Napja a háborúkban elesett katonák emléke előtti tisztelgés május utolsó vasárnapján. Székesfehérváron is több helyszínen tartanak megemlékezéseket pénteken, szombaton és vasárnap.
Tovább...
 
Magyar Opera200 Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 25.
A Kékszakállú herceg vára bemutatójának 100. évfordulóján, tegnap érkezett Székesfehérvárra a Magyar Állami Operaház országjáró sorozata. Ennek keretében Ókovács Szilveszter főigazgató adta át jelképesen Brájer Éva alpolgármesternek és a város könyvtárainak és zenei intézményeinek a Magyar Opera200 című kiadványt. A sajtóeseményen szó volt az „Operát az Operából” elnevezésű, egyéves turné székesfehérvári előadásáról is.
Tovább...
 
Campus sétány - nyílt nap! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 25.
ImageNyílt nap a Campus sétány projektről szombaton! A részletes program alább olvasható el!
Tovább...
 
Hihetetlenül gazdag adattár újabb megállapításokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 25.
ImageA székesfehérvári királyi bazilika építéstörténetéről megjelent legújabb kötetet mutatták a Városházán. „Hihetetlenül gazdag adattár, amelyben az érdeklődő mindent megtalál a feltárt maradványokról.” – fogalmazta meg a kiadványról Buzás Gergely régész-művészettörténész, és azt mondta, a tudományos élet nagy adósságát törleszti a sorozat, méltatva a szerző, Szabó Zoltán építészettörténész munkáját.
Tovább...
 
Miért együnk minél több szamócát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 25.
ImageA szamóca méregtelenít, jó a láz csillapítására, depresszió ellen is használható, s a pattanásos bőrt is kiválóan lehet kezelni vele. Fogyasztásával megelőzhetők bizonyos szív- és érrendszeri betegségek, csökkenthető a vérnyomás. E gyümölcsben lévő flavonoidok segítenek az agyban lévő stressz okozta folyamatok ellensúlyozásában. Mi mindenre jó még még ez a lédús, illatos gyümölcs?
Tovább...
 
Hogyan neveljünk fügefát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 25.
ImageA világ egyik legédesebb gyümölcse a füge. Az emberiség több ezer éve fogyasztja ezt a finomságot, amely Egyiptomban a fáraók gyógyító gyümölcsének számított, a hinduk szerint pedig ez az a növény, amellyel az istenek átadták a tudást az embereknek úgy, hogy szent tüzet gyújtottak vele. Babits Mihály kertjében is termett fügefa 150 évvel ezelőtt, s napjainkban is nagyon sok kertben megtalálható.
Tovább...
 
Nyártól a kempingezők is wifizhetnek a Balatonnál Nyomtatás E-mail
Írta: Vannet   
2018. május 25.
ImageNagy sávszélességű wifi-hálózatot telepítettek két népszerű balatoni kempingben. A siófoki Aranypart és a zamárdi Mirabella vendégei az idei szezontól kezdve használhatják a szolgáltatást.
Tovább...
 
Exkluzív interjú a Beszélgetések Istennel szerzőjével Nyomtatás E-mail
Írta: EVERNESS   
2018. május 25.
ImageNeale Donald Walsh 33 könyvet írt a kortárs spiritualitásról és annak a mindennapi életben való gyakorlásáról. A Beszélgetések Istennel című sorozat kilenc könyve közül hét bejutott a New York Times bestseller listájára, sőt, az első könyv 134 hétig az első helyen tartotta magát. Az író most exkluzív interjút adott az Everness Fesztivál közönségének, amelyben azt is megosztottaa, miért is tartja kiemelkedően fontosnak a hasonló rendezvényeket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10418 - 10428 / 20365