Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ismét felvételit hirdet a Zeneiskola Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 23.
ImageIsmét felvételit hirdet a Hermann Zeneiskola. Meghallgatásra várják a gyerekeket csütörtökön és pénteken délután 14-18 óra között. Több hangszer közül lehet választani, mint például a fuvola, a gordonka vagy a cimbalom. Az alkalmassági feladatok között egyszerű ritmusgyakorlat és éneklés szerepelnek.
Tovább...
 
Három év alatt közel háromszoros növekedés Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 23.
ImageA Székesfehérváron és vonzáskörzetében működő középiskolák vezetőit egy rendhagyó, szakmai vezetői reggeli keretében látták vendégül a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A köteletlen eseményen megismerkedhettek a szakfelelősökkel, az egyetem vezetőivel, akik bemutatták a képzési kínálatot, és szó volt a duális képzés tapasztalatairól is.
Tovább...
 
A GEO képzési és kutatási együttműködése ázsiai országokkal Nyomtatás E-mail
Írta: ÓE AMK és Havasi Tímea (ÖKK)   
2018. május 23.
ImageÜzbegisztán fenntartható fejlődésének támogatását célozza az Óbudai Egyetem DSinGIS (Doctoral Studies in GeoInformation Sciences) elnevezésű, három éven át tartó projektje, melyhez kapcsolódóan egyhetes workshopot rendeznek Székesfehérváron.
Tovább...
 
Majális lesz hétvégén Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 23.
ImageHétvégén rendezik a Feketehegy-Szárazréti Majálist, jövő héten pedig a hagyományteremtő, nyárkezdő Feketehegyi Summer Jam várja a közönséget. Ezekkel a rendezvényekkel a lakók birtokba vehetik a nemrég átadott kiszolgálóépületet a Kultúrudvarban.
Tovább...
 
Horvátok a magyar szabadságharcban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 22.
Horvátok a magyar szabadságharcban címmel Dr. Hermann Róbert történész, egyetemi tanár tart előadást, a „Horvátok a magyar szabadságharcban és a magyar-horvát kiegyezés” sorozat részeként. A program 17.30 órakor kezdődik a Szent István Művelődési Házban.
Tovább...
 
Ultrabalatontól a Spartathlonig - Együtt lélegezve a természettel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 22.
ImageTűző napon 30 fok feletti hőmérsékletben futottak az idei Ultrabalaton résztvevői. Testükről ömlött az izzadtság, és szájuk-torkuk hűs víz után könyörgött. A legklasszikusabb ultra, a Spartathlon futói persze átéltek már ennél kínzóbb hőséget is – köztük a fehérvári Soós Péter, aki nem először rótta a köröket a Balaton körül és persze az említett görögországi versenyen is feltűnt már.
Tovább...
 
Rövid szoknya, kivágott blúz, gyönyörű mosoly  Kell ennél több? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 22.
ImageGyorsan beúsztunk a télből a nyárba (a tavasz egy nap alatt tovatűnt), s a forró napsugarak ölelésében szinte mindenki késztetést érez arra, hogy előkapja a telefonját vagy a fényképezőgépét, s kattintson párat a tökéletes fényviszonyok között. Reneszánszát éli a természetfotózás, s nem hiányozhatnak a fotókról persze a hölgyek sem…
Tovább...
 
Menő reformáció, buszba zárva Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 22.
ImageSok egyéb település mellett - hogy csak a legutóbbi négyet említsük - Fót, Albertirsa, Martonvásár és Bakonyszombathely után 2018. május 24-én, csütörtökön Velencére érkezik a "Menő reformáció" mobil kiállítása.
Tovább...
 
Ereklye az Országzászló téren Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 22.
ImageHamarosan befejeződik a székesfehérvári Országzászló tér felújítása. Az átadás előtt fontos és a hely szellemiségéhez méltó eseményt tartott tegnap a téren a Fejér Szövetség. Pünkösdhétfő alkalmából, ünnepélyes keretek között szentelték fel és helyezték el az Országzászló emlékmű földereklyéjét az oltárkőbe. A teret június 4-én délután avatják fel, az eseményre szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Vonalba zárt történetek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 21.
A Hetedhét Játékmúzeumban megnyílt az újrainstallált Réber László emlékkiállítás: a Vonalba zárt történetek állandó kiállítása a néhány vonalból kialakított formákkal dolgozó alkotó grafikáit mutatja be.
Tovább...
 
Átadták a "Székesfehérvár Közbiztonságáért" díjat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 21.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése legutóbbi ülésén adták át ünnepélyesen a képviselőtestület által odaítélt "Székesfehérvár Közbiztonságáért" díjakat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10440 - 10450 / 20365