Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tudod, mi az az agility? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 14.
ImageHivatalos agility versenyt szervezett Székesfehérváron a Kutya Kaland SE. Egy ilyen program pedig nemcsak arra jó, hogy a gazdik és a kutyusok „kipipálják” az akadályokat… - Erről (is) olvashatsz most ebben a blogbejegyzésben!
Tovább...
 
10 pontos lista allergiások nyaralásához Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. május 14.
ImageA nyaralásra, utazásra való felkészülés része a nyaralóhely és az időpont kiválasztása, az útiterv, programok szervezése. Prof. Nékám Kristóf, a Budai Allergiaközpont allergológusának segítségével összegyűjtöttük mi az, amire allergiásként érdemes még figyelni, mielőtt útnak indulunk.
Tovább...
 
Rövid szoknya, kivágott blúz, gyönyörű mosoly  Kell ennél több? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 14.
ImageGyorsan beúsztunk a télből a nyárba (a tavasz egy nap alatt tovatűnt), s a forró napsugarak ölelésében szinte mindenki késztetést érez arra, hogy előkapja a telefonját vagy a fényképezőgépét, s kattintson párat a tökéletes fényviszonyok között. Reneszánszát éli a természetfotózás, s nem hiányozhatnak a fotókról persze a hölgyek sem…
Tovább...
 
A legjobb gofri és hamburger egy helyen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. május 14.
ImageFelejtsd el a fullasztó zsemlét, az széteső, semmilyen-ízű húst és a véletlenül összedobott, többnapos zöldség-darabokat! A gárdonyi Kajakirályban mennyei finom hamburger vár, s ha még akad a pocakban egy kis hely (kérdéses, de tegyük fel), akkor nem szabad kihagyni az egyedülálló gofrit sem!
Tovább...
 
Izraeli siker az Eurovízión Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 13.
ImageA korábbi pontozási rendszernél izgalmasabb, de semmivel sem igazságosabb és jobb az Eurovíziós dalfesztivál aktuális pontozása. Ennek megfelelően ismét bebizonyosodott, hogy a szakmai zsűrik egészen más "kávéházban" pontoznak, mint a közönség.
Tovább...
 
Fehérvári iskolások, Disneylandig meg sem álltok! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 11.
Háromnapos párizsi kirándulást és Disneyland-látogatást nyertek a Székesfehérvári Németh László Általános Iskola diákjai. A fiatalok a Pannon-Literatúra Kft. (Szalay Könyvek) által meghirdetett országos szövegértési versenyen szerepeltek óriási sikerrel.
Tovább...
 
Ma kezdődik a Kortárs Művészeti Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 11.
A Fő utca fölött már napokkal ezelőtt lobogtak a művész-zászlók: ma kezdődik a Kortárs Művészeti Fesztivál. Egészen május 19-ig tart a programsorozat, a Zichy ligetben állandó kiállítások, látványosságok, koncertek, kortársbalett-est, diákprodukciók – és már ma este kertmozi várja a nézőket.
Tovább...
 
Nemzetközi Családnap a legszelídebb motorosokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 11.
A Családok Éve rendezvénysorozathoz kapcsolódóan szervezi meg a Nemzetközi Családnap rendezvényt a Széna Egyesület a Családokért. Május 13-án, vasárnap 16.00 órakor az Országalmától indul a legszelídebb motorosok felvonulása az Alba Plaza-ig. A megnyitót követően átadják a Vándorbölcsőt, majd sor kerül az "Alkot a család" rajzpályázat díjátadójára is.
Tovább...
 
Királyi Vigasságok családi sport- és egészségnap Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 11.
ImageKirályi Vigasságok címmel szervezi meg idén is hagyományos sport- és egészségnapját a Székesfehérvári István Király Általános Iskola. Május 12-én, szombaton a legkülönfélébb ingyenes szűrésekkel, sportprogramokkal, versenyekkel, kézműves programokkal, kisállat kiállítással várják a családokat.
Tovább...
 
Akár 6 millió forinttal is többet ér egy szigetelt családi ház Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Krisztina   
2018. május 11.
ImageEgyes megyékben akár 6 millió forinttal is többet ér egy családi ház, ha megfelelően szigetelt. A legnagyobb különbség a szigetelt és nem szigetelt házak ára között Csongrád és Bács-Kiskun megyében tapasztalható, de országos szinten is átlagosan 20%-kal magasabb négyzetméteráron adható el egy energiahatékony otthon – derült ki a Knauf Insulation és az Otthontérkép legfrissebb felméréséből.
Tovább...
 
A Vannet lett a Magnus internetszolgáltatója Nyomtatás E-mail
Írta: Vannet   
2018. május 11.
ImageSzerződést kötött a Pécs egyik vezető üzleti internetszolgáltatójává váló Vannet és a város legújabb nagyberuházása, a pogányi repülőgépgyárat építő Magnus Aircraft. Az ultrakönnyű kisrepülőket gyártó vállalat az egyre népszerűbb mikrohullámú technológiával kapcsolódik a világhálóra.
Tovább...
 
<< Első < Előző 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10473 - 10483 / 20349