Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Német nemzetiségi és hagyományőrző nap lesz pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 10.
Pénteken nemzetiségi és hagyományőrző napot tartanak a Felsővárosi Általános Iskola udvarán. A harmadik alkalommal megrendezett egész napos program népi játszótérrel, gólyalábas vásári komédiával és élőzenés táncházzal várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Mi okozhat köhögést? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Tüdőközpont   
2018. május 10.
ImageGyakori légúti megbetegedések jellegzetes tünete a köhögés. A panaszok hosszabb időn át is jelentkezhetnek, de mi állhat az elhúzódó köhögés hátterében?
Tovább...
 
BBQ VB-re készül a Fejér megyei csapat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 10.
ImageA Katka Gergő Barbecue (KGB) csapata nyerte meg a Meat Smoke and Beer BBQ Competition nemzetközi viadalt. A székesfehérvári és velencei illetőségű társaság így a valaha volt legeredményesebb magyar csapatának mondhatja magát, s már a 6. helyen állnak a 2018-as európai ranglistán! Sőt, meghívást kaptak a VB-re is!
Tovább...
 
Az állatvédelem oktatása, az önkéntes-hálózat fejlesztése Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 10.
ImageBiztonságban, megfelelő környezetben, kiváló szakmai háttérrel gondozzák a HEROSZ Fehérvári Állatotthonába kerülő állatokat immár több mint 25 éve. Több tízezerre tehető a meggyógyított és szerető gazdához juttatott állatok száma.
Tovább...
 
Országos érmegyűjtő találkozó a Művészetek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 10.
Szabad éremcsere és vásár, előadások, valamint kiállítás is lesz a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezetének hagyományos tavaszi rendezvényén. Május 13-án, vasárnap a Művészetek Házában megemlékeznek a 2018-as év jubileumi évfordulóiról, és bemutatják a „Fehérvári nagyjaink” éremsorozat legújabb, hatodik tagját is. A találkozóra vasárnap 8.00 órától várják az érdeklődőket, míg a kiállítás május 13-18-ig látogatható 10-18 óra között.
Tovább...
 
A legszelídebb motorosok felvonulásával indul a Nemzetközi Családnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 10.
Image2018 a Családok éve, melyhez kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület kiemelt programokat szervez, melyek fővédnöke Spányi Antal Megyés Püspök, támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma.
Tovább...
 
Pohárkrém, ital, mártás és saláta - mindez gránátalmából! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 10.
ImageA szerelem, a termékenység és a bőség jelképe is a gránátalma. Az ókori sírokat is sokszor gránátalma-elemekkel díszítették, s még a Bibliában is olvashatunk e gyümölcs tápértékéről és szépségéről. Aphrodité „szent gyümölcse” tápanyagokban gazdag, kalóriatartalma pedig alacsony. Bátran fogyaszthatjuk hát!
Tovább...
 
Európa napi néma koszorúzások a városban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 10.
ImageNéma koszorúzásokkal emlékeztek a II. világháború európai befejezésére a katonatemetőkben és a Városház téren. Az Európa Napon a város több pontján szervezett közös tiszteletadást Székesfehérvár és Fejér Megye Önkormányzata, illetve a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnoksága.
Tovább...
 
Nordic walking séta a cukorbetegekért Nyomtatás E-mail
Írta: Korsós Kata   
2018. május 09.
Május 12-én, szombaton második alkalommal rendezi meg a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége a „Botra fel” elnevezésű figyelemfelhívó kampányát. Ennek keretében 18 vidéki városban és két budapesti helyszínen rendeznek programot.
Tovább...
 
Egy-egy nap szünet két kormányablakban Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. május 09.
A kormányablakok informatikai eszközei üzemeltetését végző szolgáltató NISZ Zrt. szakemberei karbantartási munkákat végeznek Fejér megyében, több helyszínen.
Tovább...
 
EGYEDÜLÁLLÓ  KÉT Agyféltekés Rajztanfolyam Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 09.
ImageKivételes alkalom nyílik Székesfehérváron is azok számára, akik szeretnek rajzolni: Huszár Antal (Tonchi) egyedülálló módszertanával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, amely a jobb- és a bal agyféltekék szinkronizálására épül; mindkét agyféltekét fejleszti és szinkronban használja rajzolás közben. Teljesen eltér a másolást oktató, úgynevezett jobb agyféltekés, amerikai iskoláétól; az ezzel a metódussal tanulók emlékezetből is, önállóan tudnak portrékat alkotni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10627 - 10637 / 20492