Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tudtad, hogy áprilistól a legaktívabb a kullancs? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 09.
ImageAgyvelőgyulladás és Lyme-kór – a kullancsok által terjesztett betegségek két fajtája, amelyektől joggal félünk, ám apró praktikákkal (és védőoltással) megelőzhetjük a fertőzést, s az abból fakadó súlyos következményeket.
Tovább...
 
Felavatták a Fejér Megyei Közúti Baleseti Emlékhelyet Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 09.
ImageÜnnepélyes keretek között avatták fel a Fejér Megyei Közúti Baleseti Emlékhelyet. A Kocsis Balázs által készített emlékmű talapzatán évről évre feltüntetik majd a közúti balesetben elhunytak számát, valamint minden év április hónapjában koszorúzással emlékeznek meg a helyszínen, ezzel is felhívva a figyelmet a közlekedés veszélyeire.
Tovább...
 
Rövid szoknya, kivágott blúz, gyönyörű mosoly - Kell ennél több? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 09.
ImageGyorsan beúsztunk a télből a nyárba (a tavasz egy nap alatt tovatűnt), s a forró napsugarak ölelésében szinte mindenki késztetést érez arra, hogy előkapja a telefonját vagy a fényképezőgépét, s kattintson párat a tökéletes fényviszonyok között. Reneszánszát éli a természetfotózás, s nem hiányozhatnak a fotókról persze a hölgyek sem…
Tovább...
 
Fesztivál a ligetben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 09.
ImageMár csak néhány nap, és a Fő utca fölött ismét ott lobognak a művész-zászlók, ez pedig nem mást jelent, mint hogy kezdődik a Kortárs Művészeti Fesztivál. Az idén május 11-től május 19-ig tart a két évtizede létező programsorozat, amelynek központi helyszíne a Zichy liget lesz, ahol az állandó kiállítások, látványosságok mellett minden nap este nyolctól kertmozi várja a nézőket.
Tovább...
 
A német választásokról szól a Kodolányi Szabadegyetem záró előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 08.
Ötödik, egyben záró programjához érkezik a Kodolányi Szabadegyetem – a Harmadik Kor Egyeteme sorozat.
Tovább...
 
SZÖVEGÁRADÁS - IRODALMI TÁBOR KÖZÉPISKOLÁS GYEREKEKNEK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 08.
ImageEgy hetes izgalmas és titokzatos alkotó műhelymunka a képzelőerő felébresztésére és a fantázia felszabadítására…
Tovább...
 
Tavaszi pollenharc - Kerülj ki belőle győztesen! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. május 08.
ImageA tavaszi virágbontás az allergiásoknak nem okoz feltétlen örömet, hisz a levegő megtelik pollenekkel, magukkal hozva a tavaszi allergia kellemetlen tüneteit. Egy kis odafigyeléssel azonban a tavasz nem csak orrfújásból fog állni.
Tovább...
 
Bemutatók, foglalkozások az Emlékhelyek Napján Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2018. május 08.
ImageHagyományőrző bemutatók, tárlat- és idegenvezetés, játékos ismeretterjesztő foglalkozások, óriás társasjáték – május 12-én, szombaton a Nemzeti Emlékhelyek Napján Székesfehérváron is kinyílik a Romkert kapuja, hogy minél többen megismerjék az egykori koronázótemplom történetét.
Tovább...
 
Elismerés a szakmai munkáért és a lokálpatrióta programokért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 08.
ImagePolgármesteri elismerő emlékérmet kapott Kalincsákné Molnár Zsuzsanna könyvtáros, a Tolnai utcai Tagkönyvtár vezetője, aki tizenhetedik éve dolgozik a város olvasóiért. A díj átadásával dr. Cser-Palkovics András megköszönte a szakmai munkát és a lokálpatrióta, sokszínű rendezvényeket, amit a városrész lakói az elismerés javaslatával fogalmaztak meg.
Tovább...
 
BBQ VB-re készül a Fejér megyei csapat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 07.
ImageA Katka Gergő Barbecue (KGB) csapata nyerte meg a Meat Smoke and Beer BBQ Competition nemzetközi viadalt. A székesfehérvári és velencei illetőségű társaság így a valaha volt legeredményesebb magyar csapatának mondhatja magát, s már a 6. helyen állnak a 2018-as európai ranglistán! Sőt, meghívást kaptak a VB-re is!
Tovább...
 
A hatóerő felébresztése és kiteljesítése Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 07.
ImageVagyunk. Megyünk. Találkozunk. Kapcsolódunk. Továbbmegyünk. Mi történik? Hagyjuk, hogy hasson ránk a másik? Vagy csak megyünk tovább? Lesz-e igazi kapcsolódás? Lesz-e igazi találkozás? Hogyan hatunk a másikra? Mi az igazi hatóerőnk? Honnan jön? Mi az én egyediségem a hatásban?
Tovább...
 
<< Első < Előző 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10638 - 10648 / 20492