Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Átadták az Adonyi út felújított zsákutcás szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 13.
ImageKözel negyvenéves adósságot törlesztett a város az Adonyi út zsákutcás szakaszának felújításával, amely most fejeződött be. A csaknem két hónapos munkálatokat követően megtartották a műszaki átadást is.
Tovább...
 
A Távhőszolgáltatás Napja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2018. április 13.
ImageA Széphő Zrt. ebben az évben is érdekes programokkal készül a Távhőszolgáltatás Napjára: két helyszínen is erőműbejárásra várják az érdeklődőket, a kisebb gyerekeknek kreatív pályázatot, a nagyobbaknak izgalmas, városjáró vetélkedőt hirdetnek április 20-ára.
Tovább...
 
Megújulnak az Órajáték diákfigurái Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. április 13.
Várhatóan egy hét alatt végez az Órajáték diákfiguráinak felújításával Ecsedi Mária képzőművész. A ballagási időszakban az iskolai életet jelképező figurák: a krónikás, a világi tanító, a világi diák, 1848-ból „Az ifjúság óhajtása-legyen boldog a haza.”, az 1900-as évek diákja és a professzor jönnek elő és ballagási dallammal várják a Kossuth udvarban sétálókat. A fém lapokból kovácsolt bábuk Székesfehérvárt, mint iskolavárost mutatják be és a ballagási hétre kerülnek fel, idén már tizenharmadszor.
Tovább...
 
Egy fehérvári sminkes Afrikában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 13.
ImageMit keres egy törékeny fehérvári lány Afrikában? Hogyan lehet kisminkelni egy fekete bőrű nőt? Miért kell más alapanyagokkal dolgozni ott, ahol nagy a forróság? Miért fontos a bőrtípus meghatározása és a megfelelő színválasztás?
Tovább...
 
Megemlékezés április 13-án a Katyń Emlékkeresztnél Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 12.
Megemlékezést tartanak április 13-án, pénteken 09.30 órakor a katyni vérengzés áldozatainak emléknapján a Jávor Ottó téren, a Katyń Emlékkeresztnél.
Tovább...
 
Mikor kezdjünk el edzeni szülés után? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 12.
ImageFolytatván a „Mikor? Mit? Hogyan?” kérdéskörét, most a gyermeküket váró anyukák sportolása után lépünk egyet, a szülőszobán túlra tekintünk, azaz megnézzük, hogy mikor szabad nekiállni edzeni hagyományos szülés, illetve császármetszés után.
Tovább...
 
Az Orvosok Házában lesz a fogorvosi rendelés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 12.
ImagePénteken délután technikai okok miatt elmarad, majd két héten át a Távírda utcai rendelő helyett az Orvosok Házában működik majd a 13. számú fogorvosi körzet rendelése.
Tovább...
 
467 millió forint pályázati forrás a szakképzés átfogó fejlesztésére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 12.
ImageA Székesfehérvári Szakképzési Centrum 467,35 millió forint támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett, GINOP-6.2.3-17 „A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése” című pályázati kiíráson.
Tovább...
 
Harmadik alkalommal rendezik meg a Szakmák Éjszakáját Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 12.
ImageA Székesfehérvári Szakképzési Centrum immár harmadik alkalommal csatlakozik a Szakmák Éjszakája országos kezdeményezéshez. Székesfehérváron és Móron 10 iskolájával együttműködve 77 különböző programmal készülnek, és mutatkoznak be a lehető legszélesebb körben, szinte minden szakmára kiterjedően. A péntek délutáni megnyitó után az iskolák 18 órától várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Elindult a GOSZ - VSZT kukorica és őszi búza kísérlete Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2018. április 12.
ImageAz őszi búza és a kukorica fajtakísérletek idei módszertani változtatásaival a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, valamint a Gabonatermesztők Országos Szövetségének célja, hogy a gazdálkodók a termelés kiinduló pontját képező fajtaválasztásban pontosabb és részletesebb adatokat kaphassanak az egyes fajtákról.
Tovább...
 
Székesfehérvár 20. századi műemlékei Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 11.
Székesfehérvár 20. századi műemlékeiről szóló előadással, beszélgetéssel folytatódnak az Országzászló téren a VárosKép című kiállítás kísérőprogramjai szerdán délután. A legfiatalabb örökség című rendezvényen Prakfalvy Endre szakértőt Győr Attila kérdezi.
Tovább...
 
<< Első < Előző 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10660 - 10670 / 20402