Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szépség, hagyomány, érték - Megyenap Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 09.
ImageFejér megye fővárosában, Székesfehérváron ünnepelték a Megyenapot. A Megyeháza Dísztermében ünnepi díszközgyűlést tartottak, és átadták a Fejér Megyei Önkormányzat díjait.
Tovább...
 
Bemutatták a középiskolai campus makettjét Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. április 06.
Új és felújított épületek, többfunkciós tornacsarnok, jelentős zöldfelületek, sportpálya alá rejtett parkoló - bemutatták a négy iskolának, több mint 2500 diáknak otthont adó középiskolai campus makettjét.
Tovább...
 
Gondoltad volna, hogy már most támadnak a kullancsok? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 06.
ImageBár a március havat és hideget is hozott, azért nem szabad óvatlannak lennünk, ha kirándulni megyünk egy közeli erdőbe, vagy akár az egyik fehérvári parkba. A kullancsok ugyanis már javában keresik áldozataikat!
Tovább...
 
Jó dolog a medvehagyma, csak a gyöngyvirággal ne keverjük össze! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 06.
ImageA medvehagyma iránti nagy érdeklődés hátterében az áll, hogy ezt az évelő növényt, amely a nedves, árnyas erdőkben, savas talajon érzi jól magát, nemcsak a barna medvék fogyasztják előszeretettel (még a föld alól is képesek kiásni - ahogyan a vaddisznók is, oly’ nagyon vágynak utána), hanem az emberek is lelkesen gyűjtögetik, hogy aztán finom ételeket készítsenek belőle.
Tovább...
 
Megújul a 62. sz. főút másfél kilométeres szakasza Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 06.
ImageBruttó 270,5 millió forintból újul meg a 62. sz. főút egy másfél kilométeres szakasza: a Seregélyesi úti körforgalomtól a Budai út – Kadocsa út kereszteződésig, a csomópont felújításával együtt. A 100%-ban hazai finanszírozású projekt a tanév befejezése után kezdődik és iskolakezdésre tervezik a munkálatok befejezését.
Tovább...
 
Támogatói jegyek a Székely Bálra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 06.
ImageSzombaton este rendezik a III. Székesfehérvári Székely Bált, a Kárpát-medencei magyarság székesfehérvári ünnepét. Az idei jótékonysági rendezvény bevételéből támogatják a beregszászi Kárpátaljai Református Egyházkerület Idősek Otthonát, a bözödújfalusi Hazatérés Templomának felépítését, és helyi iskolák könyvtárainak vásárolnak kiadványokat.
Tovább...
 
A leggyakoribb bőrproblémák okai Nyomtatás E-mail
Írta: Webbeteg   
2018. április 06.
ImageBőrünk számos hatásnak van kitéve, télen könnyen kiszáradhat, nyáron pedig fontos megóvnunk a napsugarak káros hatásaitól. Vannak azonban olyan problémák, amelyeket nem tudunk elkerülni, így kialakulásuk után fontos a megfelelő kezelés betartása. A két leggyakoribb bőrproblémáról szól a WEBBeteg.hu összefoglalója.
Tovább...
 
Ibolya: parfüm-alapanyag, édesség - és szerelmi bájital Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 05.
ImageAz ibolya kiváló lázcsillapító, nyugtató, bőrápoló, vérnyomáscsökkentő, hatékony megoldást jelenthet álmatlanság ellen, felhasználható sütemények, saláták és koktélok ízesítéséhez, ezen kívül illóolajok és parfümök alapanyagául is szolgál – miközben gyönyörködni is lehet szépséges virágában.
Tovább...
 
Magnézium: nem mindegy, mit és hogyan szed! Nyomtatás E-mail
Írta: BioCo   
2018. április 05.
ImageSzervezetünknek a jól ismert vitaminokon kívül ásványi anyagokra és nyomelemekre is szüksége van az egészséges működéshez. A magnézium az egyik ilyen létfontosságú ásványi anyag, több mint 300 biokémiai funkcióban vesz részt. A magnéziumot szervezetünk nem képes előállítani, így fontos, hogy utánpótlásáról gondoskodjunk.
Tovább...
 
Ingyenes táborozásra hirdet pályázatokat a SZÉNA Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 05.
ImageA SZÉNA Egyesület az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával idén is megrendezi hagyományos nyári táborait, melynek keretében – immár hagyományosan – ingyenes részvételre is lehetőséget biztosít.
Tovább...
 
Budapesti impozáns századelős épületeink - 4.rész Nyomtatás E-mail
Írta: Fazekas Krisztina   
2018. április 05.
ImageNem tudjuk abbahagyni, sőt. Ebben a posztban lesznek olyan budapesti impozáns épületeink is, ahova mi is csak engedéllyel jutottunk be. Miért csináljuk..? Hogy sétálj egy megállót, és nézz felfelé Te is. Hogy kukucskálj a kulcslyukon, nyomj rá a kilincsre, és ha szabad az út, menj be és ámulj..! Mert csodában élünk, csak a nagy rohanásban nem feltétlen vesszük észre.
Tovább...
 
<< Első < Előző 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10682 - 10692 / 20393