Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hatodszor ünnepeljük a halat Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. április 05.
ImageRotyogó bográcsok, ínycsiklandozó illatok, hal minden mennyiségben: horgászversenyt, főzőversenyt, színpadi és családi programokat kínál a VI. Fehérvári Halünnep április 7-én, szombaton a Palotavárosi tavaknál. A népszerű tavaszi eseményre mindenkit sok szeretettel várnak!
Tovább...
 
Országjáró szűrőbusz érkezik ma az Alba Plazához Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 05.
ImageAz Alba Plaza elé érkezik április 5-én, csütörtökön az Egészséges Magyarországért program országjáró szűrőbusza. Az ingyenes vizsgálatokat 10-16 óra között vehetik igénybe az érdeklődők.
Tovább...
 
Színes ceruzák varázsa Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. április 05.
ImageGyermekrajzokból nyílt kiállítás a Városháza folyosóján. A "Színes ceruzák varázsa" című tárlat a 2013 óta évenként meghirdetett Kárpát-medencei gyermekrajzpályázatokra érkezett művekből mutat be átfogó válogatást. A magyar történelemhez kapcsolódó gyerekrajzok április 13-ig láthatók a Városháza első emeleti folyosóján.
Tovább...
 
Emlékesttel tisztelgett Kallós Zoltán előtt Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 05.
ImageA Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban rendezett, nagyszabású emlékesttel tisztelgett a februárban elhunyt Kallós Zoltán előtt Székesfehérvár városa. Az eseményen népzenészek, énekesek és táncosok idézték fel a Kossuth-nagydíjas erdélyi magyar néprajzkutató, népzenegyűjtő emlékét. Székesfehérvár közössége, a barátok és a tisztelők nevében Spányi Antal megyés püspök és Dr. Altorjay András búcsúzott.
Tovább...
 
Gondoltad volna, hogy már most támadnak a kullancsok? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 04.
ImageBár a március havat és hideget is hozott, azért nem szabad óvatlannak lennünk, ha kirándulni megyünk egy közeli erdőbe, vagy akár az egyik fehérvári parkba. A kullancsok ugyanis már javában keresik áldozataikat!
Tovább...
 
Közéleti és Kulturális Szalon a Zsolt utcai Közösségi Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 04.
ImageSzeretettel hívnak minden érdeklődőt a Közéleti és Kulturális Szalon következő programjára a szervezők, amely a Krisztus Király Plébánia Közösségi Házában lesz 2018. 04. 09-én, a megszokott kezdési időponttól eltérően, kivételesen 16:30-kor.
Tovább...
 
Jó dolog a medvehagyma, csak a gyöngyvirággal ne keverjük össze! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 04.
ImageA medvehagyma iránti nagy érdeklődés hátterében az áll, hogy ezt az évelő növényt, amely a nedves, árnyas erdőkben, savas talajon érzi jól magát, nemcsak a barna medvék fogyasztják előszeretettel (még a föld alól is képesek kiásni - ahogyan a vaddisznók is, oly’ nagyon vágynak utána), hanem az emberek is lelkesen gyűjtögetik, hogy aztán finom ételeket készítsenek belőle.
Tovább...
 
Autósok százezrei zúdulnak a gumiszervizekre a következő hetekben Nyomtatás E-mail
Írta: Kufár Róbert   
2018. április 04.
Tíz helyszínen több mint 100 ezer autós keresi fel ezekben a hetekben az AKH szervizeit, Húsvét után elindul ugyanis a tavaszi abroncs csere időszaka. A hideg, szeszélyes márciusi időjárás miatt idén is később kezdik az autósok téli abroncsaikat nyárira cseréltetni. Az Abroncs Kereskedőház előrejelzése szerint a csúcs április közepén várható, így érdemes előre időpontot foglalni.
Tovább...
 
Emlőszűrés a Bodajkon élők, és a pákozdiak számára Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. április 04.
ImageSzékesfehérvárra várják mammográfiás vizsgálatra 2018. április 13-ig a Bodajkon, majd április 16-tól a Pákozdon élő, meghívóval rendelkező hölgyeket.
Tovább...
 
Nem mind aranyeső, ami annak látszik... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 04.
ImageHúsvétkor felkerekednek a családok, hogy meglátogassák szeretteiket. Aztán jön a locsolkodás: fröccsen a víz a vödörből, esetleg előkerül egy szódásüveg is jól feltöltve hideg nedűvel, hogy valamelyest ápoljuk néphagyományainkat is. Vidám kacajtól hangosak az utcák, és lubickolunk a virágillatban. Sárgán virít az aranyeső… – vagy az, amit annak gondolunk!
Tovább...
 
Elkezdődik az Árpád-ház Program első üteme Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. április 04.
ImageA kormány 1,2 milliárd forinttal támogatja az Árpád-ház Program első ütemében megvalósuló tudományos-szakmai alprogramokat. Emellett folytatódik a székesfehérvári Szent István Király Múzeum rekonstrukciójának előkészítése is, melyhez a kormány további, mintegy 400 millió forint támogatást biztosít.
Tovább...
 
<< Első < Előző 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10693 - 10703 / 20393