Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
III. Székesfehérvári Székely Bál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 04.
Image2018. április 7-én 18:30-tól a legexkluzívabb székesfehérvári báli helyszínen, a Szent István Művelődési Ház Szent István termében (8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1.) megrendezésre kerül a III. Székesfehérvári Székely Bál - A Kárpát-medencei magyarság ünnepe!
Tovább...
 
Múzeumpedagógia másképp - felnőtteknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 03.
A Schaár Erzsébet-kiállításon felnőtteknek kínálnak izgalmas múzeumpedagógia programokat. A Székek című 13 szoborból álló, egy párkapcsolatról mesélő kompozícióhoz pszichodráma-foglalkozásra várnak nyitott felnőtteket szerdától – a 13 stáció megfejtésére és saját történeteik megalkotására. Csütörtökön délelőtt képzőművészeti sorozat indul alkotókedvű nyugdíjasoknak különböző technikák kipróbálásával: a résztvevők a múzeum tereiben új belső tereiket is felfedezhetik.
Tovább...
 
Kallós Zoltán emlékest Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 03.
ImageEmlékesttel tiszteleg Székesfehérvár városa a februárban elhunyt Kallós Zoltán Kossuth-nagydíjas erdélyi magyar néprajzkutató, népzenegyűjtő előtt. A Nemzet Művészéhez méltó népzenés, néptáncos eseményt a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban tartják április 3-án, kedden. Alkalom nyílik az emlékezésre mindazoknak, akik a Mester válaszúti búcsúztatásán nem tudtak részt venni.
Tovább...
 
Először szerveznek ingyenes egészségnapot Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 03.
ImageFolytatódik a városrészi egészségnapok sorozata Székesfehérváron. Április 7-én, szombaton Kisfaludon, a helyi közösségi házban ingyenes szűrővizsgálatokkal, tanácsadásokkal várják az érdeklődőket. A programnak különös aktualitást ad, hogy éppen ezen a napon ünnepeljük az Egészség Világnapját. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be.
Tovább...
 
Közel kétszáz önkormányzat szeretne ingyen wifit Nyomtatás E-mail
Írta: Vannet   
2018. április 03.
ImageAlig néhány nap alatt mintegy kétszáz hazai önkormányzat regisztrált a WiFi4EU programra. Európai szinten 120 millió euró áll rendelkezésre, hogy közösségi wifi-hálózatokat építsenek ki a települések, köztük természetesen magyarországiak is. A sikeres pályázat azonban csak az első lépés, néhány településnek ugyanis technikai kihívásokkal is szembe kell néznie.
Tovább...
 
Öt tipp a professzionális szigeteléshez Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Kriszta   
2018. április 03.
ImageA professzionálisan megtervezett és kivitelezett szigeteléssel nem csak a gázszámla közel 50%-át, de rengeteg időt és sok bosszúságot is megspórolhatunk. A Knauf Insulation szakemberei 5 pontban gyűjtötték össze, hogy mire érdemes odafigyelniük azoknak, akik új vagy meglévő családi házukat tervezik szigetelni. A szakértők tanácsaival több százezer forintos nem várt költségeket kerülhetünk el, ha pedig mindent jól csinálunk, hőszigetelt otthonunk energiahatékonyabb és pénztárcakímélőbb is lesz.
Tovább...
 
Tavaszi méregtelenítés: tippek léböjtkúrához Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2018. április 03.
ImageSzervezetünk méregtelenítésére keresve sem találhatnánk tökéletesebb időpontot a tavaszi időszaknál. A természet megújulása igazi motiváló erővel hat ránk, hogy mi is a legjobb formánkat hozzuk, tiszta lappal kezdjük az új évszakot. Itt az ideje tehát, hogy megszabaduljunk a testünkben télen felhalmozott méreganyagoktól, és kirobbanó formában köszöntsük a napsütéses, meleg napokat.
Tovább...
 
Értékes Megyenap Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Fejér Tamás   
2018. április 03.
ImageA Megyenap 2018. rendezvény programjairól sajtótájékoztató keretében számolt be az eseménynek otthont adó Szent István téren dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Brájer Éva, Székesfehérvár alpolgármestere, Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, országgyűlési képviselő és Törő Gábor országgyűlési képviselő.
Tovább...
 
Indul a Sóstó közútfejlesztés II. üteme Nyomtatás E-mail
Írta: Polgármesteri Hivatal, Fraller Ildikó   
2018. április 03.
ImageÁprilis elején a munkaterület átadással megkezdődik a Sóstó Rehabilitáció Közúti elérhetőség fejlesztés II. üteme, amelynek költsége meghaladja az 1 milliárd 250 millió Ft-ot.
Tovább...
 
Új üzemcsarnok 1 milliárd forintból Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 03.
ImageÚj üzemet avattak a Plastikon CEE Kft-nél: a több mint 1 milliárd forintos beruházás a Széchenyi 2020 program, hazai magánbefektetői forrás és bankhitel segítségével valósult meg.
Tovább...
 
Nyuszisimogató lesz hétfőn a Fehérvári Állatotthonban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 02.
ImageIsmét megrendezi hagyományos nyuszisimogató programját húsvéthétfőn a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Az érdeklődő gyerekeket, felnőtteket 14 órától várják a Takarodó úti menhelyen.
Tovább...
 
<< Első < Előző 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10704 - 10714 / 20393