Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Mit használjunk cukor helyett? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 27.
ImageMivel édesítsünk, ha nem akarunk cukrot használni? Vajon jó – egészséges – megoldást jelent az eritritol, a stevia, és a különböző szirupok? És mi a helyzet a mesterséges édesítőkkel? Áldjuk vagy szidjuk őket? Vagy maradjunk a méznél, amiről mindenki tudja, hogy természetes édesítő – viszont nem túl diétás? – Vegyük sorra őket!
Tovább...
 
Családtervezési estre várta a SZÉNA Egyesület a babára vágyókat Nyomtatás E-mail
Írta: SZENA   
2018. március 27.
Image2018 a Családok Éve rendezvénysorozat kapcsán indított egy roadshow-t a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány „Babára vágyva” címmel. Székesfehérváron a SZÉNA Egyesület szervezte meg a programot, melyen a termékenységről, az esetleges problémákról beszélhettek kötetlenül, szakemberekkel a résztvevők.
Tovább...
 
Életmentés másképp Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. március 27.
ImageÖnkéntes véradást szervezett a székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség és a megyeszékhely Városgondnoksága a Civil Központban. A már hagyományos kezdeményezéshez idén a járási mentőcsoport tagjaként a Fehérvári Tűzoltó Egyesület is csatlakozott. Az önkéntes tűzoltók kiállították saját technikai eszközeiket, védőruházatukat, és minden érdeklődőt tájékoztattak a szervezet feladatairól, célkitűzéseiről.
Tovább...
 
Példát mutattak mindannyiunknak Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. március 27.
ImageIdén tavasszal is takarítottak, gazoltak Székesfehérvári Nosztalgia Nyugdíjas Klub Egyesület tagjai az Öreghegyen, a Nyitra ABC környékén. A klub már 13 éve tartja rendben a boltok környékét és évente többször is kitakarítják a területet. Hétfőn délelőtt metszettek, gazoltak, gereblyéztek és különösen sok szemetet gyűjtöttek össze.
Tovább...
 
Kosarasokkal, kézilabdázókkal osztott adományt a PatikaPlus Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 27.
ImageIsmét megszervezte hagyományos ünnepi adományosztását a Szegényeket Támogató Alapítvány. Székesfehérvári iskolákon keresztül választották ki azt az ötven családot, amelyek tagjai az Alba Regia Sportcsarnokban találkozhattak az Alba Fehérvár női kézilabda és férfi kosárlabda csapatának tagjaival, és átvehették a támogatók, valamint az alapítvány ajándékait.
Tovább...
 
Előadás a Kádár-kori lakótelepekről Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 26.
A Kádár-kori lakótelepekről szóló előadással folytatódnak az Országzászló téren a VárosKép című kiállítás kísérőprogramjai kedden. Tóth Eszter Zsófia kutató az egykori Münnich és Lenin lakótelepeken gyűjtött anyagai alapján beszél az 1970-es, 1980-as évekről.
Tovább...
 
12 ártatlanul kivégzett áldozatra emlékeztek a Rác utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 26.
A Rác utcai tragédiában 12 ártatlan fehérvári polgár halt meg 1945. március 22-én: szombaton délelőtt koszorúzással emlékeztek meg a tragédiáról a Mártírok emlékművénél.
Tovább...
 
Az ibolya lila virága mindenkit megihlet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 26.
ImageJohann Wolfgang Goethe kedvenc virága az ibolya volt. Azt szerette volna, ha mindenhol ez a törékeny kis virág illatozna, ezért Weimar körüli sétáira mindig vitt magával ibolyamagot, s elszórta azokat ott, ahol nem látta tündökölni ezt a lila szépséget.
Tovább...
 
Újabb lépés a gyakorlatorientált mérnökképzésért Nyomtatás E-mail
Írta: Veres Richárd, Havasi Timea   
2018. március 26.
ImageÖtmillió forint értékű villamosenergetikai eszközkészletet adományozott az E.ON Hungária Zrt. az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának. A vállalat és az egyetem tavaly októberben kötött hosszútávú stratégiai megállapodást, amelynek céljául a két fél a műszaki pályára készülő fiatalok magas színvonalú elméleti és gyakorlati képzését tűzte ki.
Tovább...
 
Három új sportpark és két futókör is épül a városban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 26.
ImageTovább folytatódnak a Nemzeti Szabadidős-Egészség Sportpark Program székesfehérvári fejlesztései.
Tovább...
 
Hétszázmillió forintra emelkedik idén az önkéntesek támogatása Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. március 26.
ImageA központi költségvetésben a tavalyinál százmillióval több, összesen hétszázmillió forint áll rendelkezésre az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkéntes mentőszervezetek támogatására. Ebből az összegből hatszázmillió forintra az önkéntes tűzoltó egyesületek, százmillióra pedig a mentőszervezetek pályázhatnak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10737 - 10747 / 20393