Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Egyetlen papírfecnivel megkönnyíthetnénk az orvosok munkáját Nyomtatás E-mail
Írta: Webbeteg   
2018. március 26.
ImageSenki sem szereti az orvosi váróban tölteni az szabadidejét, ennek ellenére a legtöbb esetben kénytelenesek vagyunk hosszú perceket – rosszabb esetekben akár órákat is – várakozással tölteni. Mindannyian szeretnénk ezt az időt minimálisra csökkenteni, de mi jelenthetne megoldást? A WEBBeteg egészségportál egy egyszerűen használható, ingyenes lehetőséget kínál, ami nem csak a betegnek, hanem az orvosnak is óriási segítséget jelenthet.
Tovább...
 
Szemelvények Csala történetéből Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 26.
A közelmúltban látott napvilágot Varró Ferenc Szemelvények Csala történetéből című helytörténeti kötete, melyet be is mutattak most a Székesfehérvárhoz tartozó városrész közönségének. A gazdagon illusztrált kiadványt dr. Csurgai Horváth József, a Városi Levéltár és Kutatóintézet igazgatója ismertette, az esemény házigazdája Östör Annamária önkormányzati képviselő volt.
Tovább...
 
Kedvezményes jegyek a Floraliára Nyomtatás E-mail
Írta: Váradi Imre   
2018. március 23.
Megkezdődött a Floralia tavaszköszöntő ünnep belépőjegyeinek árusítása a Szent István Király Múzeum Fő utcai épületében: a nagyszabású, a római kort megidéző eseménynek a Gorsium Régészeti Park ad otthont április 28–29-én.
Tovább...
 
6. Székesfehérvári Utazás és Szabadidő Kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 23.
ImageImmár 6. alkalommal kerül megrendezésre a nagysikerű Utazás és Szabadidő Kiállítás március 24-25-én, szombaton és vasárnap a Hiemer Rendezvényközpontban, Székesfehérváron. A résztvevő kiállítók számos érdekes turisztikai ajánlattal, ötletekkel, alkalmi akciókkal és izgalmas programokkal várják a látogatókat.
Tovább...
 
Egészségesebb a barna cukor, mint a fehér? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 23.
ImageVolt idő, amikor a barna cukor számított slágernek azok körében, akik a fehér cukrot valami egészségesebbel szerették volna helyettesíteni. Aztán eljött a mesterséges édesítők szezonja, ami - úgy tűnik - még mindig nem akar véget érni: mint egy elhúzódó válóper, vagy az utolsó percek egy utált munkahelyen, a nyolc órás etap végéhez közeledve. Nemrég a fruktóz és a xilit is kezdett betörni az „édes divatba”, de hogy mennyire egészségesek ezek a helyettesítők, az már egy külön téma... Vagyis nem, hiszen pont erről szól a mai poszt.
Tovább...
 
Új tornacsarnokkal és tíz tanteremmel bővül a gimnázium Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. március 23.
Image2,6 milliárd forintos kormányzati támogatással újul meg a Ciszterci Szent István Gimnázium. Az új tornacsarnokot és a tíz tantermet magában foglaló épület alapkövét ünnepélyes keretek között tették le az iskola udvarán.
Tovább...
 
Ikarus buszok a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 23.
ImageIkarus autóbuszok átadására kerül sor március 23-án, pénteken 15 órától Székesfehérvár Belvárosában, a Honvédelmi Minisztérium szervezésében. A programhoz kapcsolódóan délelőtt és az esti órákban időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani több útszakaszon – mindenki türelmét kérik.
Tovább...
 
A kormányhivatal tájékoztat a Fogyasztóvédelmi Világnapon Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. március 23.
ImageA Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési, Fogyasztó-védelmi és Foglalkoztatási Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya március 23-án a fehérvári Auchan Áruházban programsorozattal készül a Fogyasztók világnapjára.
Tovább...
 
Csökkent az influenzaszerű megbetegedések száma Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. március 23.
ImageA figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2018. március 12. és március 18. között (2018. 11. hetében) a megyében - az előző heti 3732 beteggel szemben - 1768 fő, az előző hetinél 52,6%-kal kevesebb beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. A 100 ezer lakosra vonatkoztatott megyei megbetegedési arány 424,9%ooo-nek bizonyult, a járványos küszöbérték közel háromszorosa.
Tovább...
 
Víz világnapi díjátadó ünnepség volt Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 22.
ImageA „Gyalogolj a vízért!” szlogennel meghirdetett országos kampány és a „Tervezz vizes közösségi teret!” alkotópályázat és rajzpályázat díjátadó ünnepségét tartották Székesfehérváron a víz világnapján.
Tovább...
 
A Távhőszolgáltatás Napja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2018. március 22.
ImageA Széphő Zrt. ebben az évben is érdekes programokkal készül a Távhőszolgáltatás Napjára: két helyszínen is erőműbejárásra várják az érdeklődőket, a kisebb gyerekeknek kreatív pályázatot, a nagyobbaknak izgalmas, városjáró vetélkedőt hirdetnek április 20-ára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10748 - 10758 / 20393