Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Posztumusz Penna Regia díjat kapott Skorka Károly Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 18.
ImageHagyományosan a szabad sajtó napja alkalmából rendezett ünnepségen köszöntötte a helyi szerkesztőségek munkatársait Székesfehérvár Önkormányzata. Az eseményen posztumusz Penna Regia díjat kapott Skorka Károly, az '56-os forradalmi Új Fehérvár lap szerkesztője, aki példája a csendes, bölcs és minden körülmények között kitartó újságírónak. Az elismerést a díjazott lánya, Skorka Éva vette át.
Tovább...
 
Ünnepi állománygyűlést tartottak az ÖHP-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Deák Ferenc   
2018. március 18.
Image1848. március 15-ére emlékező ünnepi állománygyűlést tartottak a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságán. Az eseményen hagyományosan történelmi előadás hangzott el, és elismeréseket adtak át.
Tovább...
 
Nyílt nappal csatlakoznak az önkéntes tűzoltók a véradáshoz Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. március 18.
ImageÉvek óta közösen szervez véradást a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. és a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség Polgári-védelmi Felügyelősége, melyhez idén a Fehérvári Tűzoltó Egyesület is csatlakozik. Március 23-án, pénteken reggel 9 órától a véradás mellett az önkéntes tűzoltók nyílt napot tartanak a Technika Házában.
Tovább...
 
A hálás nemzet őrzi dicső mártírjainak emlékezetét Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Fraller Ildikó, Bácskai Gergely, Gáspár Péter   
2018. március 18.
ImageA székesfehérvári emlékhelyeken hagyományosan a város diáksága adott ünnepi műsort, március 15-i nemzeti ünnepünkre készülve.
Tovább...
 
Elkészült a Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar Kiszolgálóépülete Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 18.
Bejárást tartott a Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar Kiszolgálóépületében Törő Gábor országgyűlési képviselő, Szigli István önkormányzati képviselő és Bozai István városgondnok. A 95 millió forintos beruházásból megvalósult fejlesztés többek között egy 150 főt kiszolgáló büfét, mosdókat, az emeleten kialakított foglalkoztató termet és egy pergolával fedett faburkolatos teraszt is magába foglal – a műszaki átadásra jövő héten kerül sor.
Tovább...
 
Kutass naspolya után! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 15.
ImageA naspolyának nagyon magas a C-vitamin-, B- és E-vitamin-, vas-, kalcium-, kálium-, mangán- és cinktartalma, s mellette rengeteg pektint tartalmaz, ami a koleszterint szinten tartja. Sőt, még a magját is fel tudjuk használni: főzetét vesekő hajtására vehetjük elő. Ezen kívül számtalan finomság készülhet a gyümölcsből – csupán az élvezet kedvéért.
Tovább...
 
Birodalmi lépegető tarolta le a Távirda utcát! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 15.
ImageAkár ez is állhatna egy bulvárújság címlapján vezető hírként, amit egy hitelesnek tűnő fotó igazolhatna is (hogy minél jobban fogyjon a nyomtatott sajtótermék). Erről azonban szó sincs, bár fénykép az van az említett „eseményről”, amit alább meg is mutatok.
Tovább...
 
Növényi támogatás az idegrendszernek Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Tóth Barbara gyógyszerész - PatikaMagazin   
2018. március 15.
ImageA nappali tevékenységet is befolyásoló alvászavar a lakosság 10-30%-át érinti. Kezelést akkor igényel, ha jelentős panaszokat okoz, és gátolja a mindennapi élettevékenységet, aktivitást. Az alvászavar lehet tünet és betegség is, amely mögött különféle okok húzódhatnak meg. Mind a premenstruációs szindróma, mind a menopauza járhat alvászavarokkal, azonban a pontos eredetét nem minden esetben lehet felderíteni.
Tovább...
 
A SZÉNA Egyesület szervezésében Székesfehérvár is a világrekord részesévé vált Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 15.
ImageA SZÉNA Egyesület - „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel - egy országos rendezvénysorozatba kapcsolódott be, melynek kezdeményezője a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány volt.
Tovább...
 
Influenza ellen  gránátalma! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. március 15.
ImageA gránátalma alacsony kalóriatartalmú gyümölcs, viszont igen gazdag rostokban, így méregtelenítéskor és diétában is fogyasztható. C-vitaminban gazdag, gyorsítja a sebek gyógyulását, segíti a szövetek regenerációját.
Tovább...
 
Ingyenes lesz a parkolás a hosszú hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 15.
Ingyenessé teszik a parkolást a hosszú hétvégén, Székesfehérváron. A március 15-én kezdődő négynapos hétvége egyik napján sem kell fizetnünk a várakozásért. Az ingyenes parkolásról minden érintett értesül, hiszen nem működnek majd a parkolóautomaták, és telefonon sem lehet majd parkolójegyet vásárolni. – olvasható a Városgondnokság honlapján.
 
<< Első < Előző 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10770 - 10780 / 20385