Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Rita Ora a Soundon pótol Nyomtatás E-mail
Írta: BalatonSound   
2018. március 07.
ImageÚjabb sztármenetelés indul Európa legmenőbb vízparti fesztiválja, a Balaton Sound felé. Tavalyi elmaradt szigetes koncertjét a Soundon pótolja a 27 éves világsztár, Rita Ora, a Balaton-partra igyekszik, a DJ Mag listán 2017-ben óriásit felugró, Eric Prydz és jön a nemrég megjelent lemezével nagy sikert aratott Big Sean is.
Tovább...
 
Ezek a legnépszerűbb termálvizes fürdőhelyek Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2018. március 07.
ImageA magyarok szerint Hajdúszoboszló, Hévíz és Bükfürdő a legnépszerűbb belföldi termálvizes fürdőhelyek – derül ki a NaturMed Hotel Carbona megbízásából készített országos reprezentatív kutatásból. Az eredmények alapján a hazai fürdőzés helyszínei széles körben ismertek, és a vendégéjszakák növekvő száma is alátámasztja, hogy fürdővárosaink a belföldi turizmus kiemelt célpontjai.
Tovább...
 
Indul a Nagy Sándor Városi Idősotthoni Program Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 07.
ImageFelújításokat, korszerűsítéseket és férőhelybővítést foglal magában a Nagy Sándor Városi Idősotthoni Program, melyet 2018-2023 között valósít meg Székesfehérvár Önkormányzata. A rekonstrukciós munkálatok mellett egy új idősek otthona épül a Rádió út 7. szám alatti telephely közvetlen szomszédságában.
Tovább...
 
Harmadszor rendezik meg a jótékony célú Székesfehérvári Székely Bált Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. március 06.
ImageAz elsüllyesztett, majd leomlott bözödújfalusi templom újjáépítését, a beregszászi református idősek otthonát és fehérvári iskolai könyvtárakat támogat a III. Székesfehérvári Székely Bál, melyet április 7-én rendeznek meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A kulturális műsorban Erdély, Kárpátalja, Felvidék is Délvidék is képviselteti magát neves fellépőkkel.
Tovább...
 
Előadás a HPV elleni védőoltásról tanároknak és szülőknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. március 06.
ImageSzékesfehérváron már a fiúgyermekek esetében is lehetőség van a HPV elleni védőoltás térítésmentes igénylésére, a vírus okozta megbetegedések megelőzésének céljából. Csütörtökön tanároknak és szülőknek szerveznek előadást a témában Dr. Fábián Károly onkológus-urológus főorvos közreműködésével a Hotel Magyar Királyban.
Tovább...
 
Árpád-kori fémművesség Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 06.
Árpád-kori fémművesség – ezzel a címmel tart előadást a Rendházban szerdán Lengyel Boglárka restaurátor a Múzeum királyi ereklyéket bemutató tárlatához kapcsolódóan. A Koronázó Bazilikában eltemetett III. Béla és felesége, Antiochiai Anna leletei 169 év után térhettek vissza Székesfehérvárra – a kiállítást az előadás előtt Kovács Dóra vezetésével lehet megtekinteni.
Tovább...
 
Rajzpályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 06.
ImageA PatikaPlus Gyógyszertárak, az Alba Fehérvár kosárlabda csapata és vezetősége, valamint az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata az idén is megrendezi rajzpályázatát két korcsoportban, 6-9 és 10-14 éves korosztály számára.
Tovább...
 
PatikaPlus Gyógyszertárak  Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 06.
ImageElismerést kapott a PatikaPlus cégcsoport a IX. Kiválóság az ügyfélkiszolgálásban konferencia és gála keretében.
Tovább...
 
Keleti Géták és/is Gut-Keledek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 06.
A Fejér Szövetség Hétvezér Estéinek soron következő, 406. előadója újra Dr. Boór Ferenc műegyetemi tudományos munkatárs, a Szent György Lovagrend lovagja, a Fejér Szövetség alapító társelnöke, s az MVSZ Fejér Megyei Szervezetének elnöke lesz. Előadása annak a ciklusnak befejező, 3. része. A ciklus Atila és Szent István történelmi szerepének párhuzamait taglalja. A 3. rész a Gut-Keled házi lszármazottakon keresztül mutatja be a rejtett, pedig meghatározó párhuzamokat.
Tovább...
 
Elismerés a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete igazgatójának Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. március 06.
ImageMegtartotta központi polgári védelmi ünnepségét a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Budapesten. A rendezvényen a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató a katasztrófavédelem munkájának segítése, támogatása érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként ajándéktárgyat adományozott Szigeti Hedvignek, a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete igazgatójának.
 
Influenza-jelentés Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. március 06.
ImageA figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2018. február 19. és 25. között (2018. 08. hetében) a megyében 5196 fő, az előző hetivel közel azonos számú (0,9%-kal több) beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. A 100 ezer lakosra vonatkoztatott megyei megbetegedési arány 1248,4%ooo volt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10814 - 10824 / 20385