Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ételt és ruhát osztanak Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 28.
ImageA kiválóan sikerült szilveszteri lencse leves osztás sikerén felbuzdulva egész évben, minden hónapban egy alkalommal ingyenes meleg ételt oszt a környék rászorulóinak a Velencei és Velencei-tó környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány. Fekete Zsuzsanna és önkéntes társai ruházattal is segítik a nehéz sorsúakat.
Tovább...
 
FEZEN HFL Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2018. február 28.
ImageA hazai amerikai foci bajnokság topligájának a névadója lett a FEZEN Fesztivál. Két év alatt, igazi lokálpatrióta fesztiválként, követve a Fehérvár Enthroners menetelését, a FEZEN is megérkezett a magyar amerikai foci csúcsára: 2018-ban FEZEN HFL néven rendezik meg az elitliga mérkőzéseit.
Tovább...
 
5 tipp a biztonságos téli autóvezetéshez Nyomtatás E-mail
Írta: Kufár Róbert   
2018. február 28.
ImageAz elmúlt napok újabb hideg és csapadékos, havas időszaka minden eddiginél nagyobb figyelmet követel az autósoktól. Csak téliesített autóval, türelmes vezetéssel garantálható a biztonságos közlekedés. Az Abroncs Kereskedőház kereskedelmi vezetője, Tiszay Árpád szerint aki nem használ téli gumit, a napokban inkább ne üljön autóba.
Tovább...
 
A SubwayŽ megtízszerezte forgalmát Nyomtatás E-mail
Írta: Benkovich Adrienn   
2018. február 28.
ImageA SUBWAY® Magyarország kiváló pénzügyi eredményekkel zárta a 2017-es évet, ami egyrészt köszönhető az élelmiszerárak átlagos 6%-os csökkenésének, másrészt az éttermek forgalmának 18%-os növekedésének.
Tovább...
 
Végvári szellemiség ifj. Tompó László tolmácsolásában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. február 27.
Ifj. Tompó László lesz a Hétvezér Est következő vendége. A programra kedden, 18 órakor kerül sor a Királykút Emlékházban. A belépés most is ingyenes!
Tovább...
 
A kommunizmus áldozataira emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 27.
Hagyományosan közösen emlékezett a kommunista diktatúrák áldozataira Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Önkormányzat. Az Ötvenhatosok terén rendezett megemlékezésen részt vettek a közhivatalok, a fegyveres és rendvédelmi szervek, az egyházak, a felsőoktatási intézmények és a civil szervezetek képviselői.
Tovább...
 
Kutass naspolya után a hó alatt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 27.
ImageA naspolyának nagyon magas a C-vitamin-, B- és E-vitamin-, vas-, kalcium-, kálium-, mangán- és cinktartalma, s mellette rengeteg pektint tartalmaz, ami a koleszterint szinten tartja. Sőt, még a magját is fel tudjuk használni: főzetét vesekő hajtására vehetjük elő. Ezen kívül számtalan finomság készülhet a gyümölcsből – csupán az élvezet kedvéért.
Tovább...
 
Ezért fájdul meg a torkunk Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Kerekes Judit gyermekgyógyász - PatikaMagazin   
2018. február 27.
ImageA torokfájás viszkető, kaparó, csiklandozó, szúró, égő érzés vagy gombócérzet a torokban. Nagyon kellemetlen, megnehezíti a nyelést, sokszor a beszédet is, zavarva a mindennapi tevékenységet, de leginkább az éjszakai pihenést. Vírus és baktérium egyaránt okozhatja a kellemetlen tüneteket – mondja Dr. Kerekes Judit.
Tovább...
 
Praktikák a jó alváshoz Nyomtatás E-mail
Írta: Dudics Emese - PatikaTükör   
2018. február 27.
ImageA családtagok szinte minden reggel felteszik egymásnak a fenti kérdést. A válaszban pedig gyakran panaszkodunk: például arra, hogy nehezen aludtunk el, gyakran felébredtünk, nem aludtunk eleget, vagy hogy nem pihentük ki magunkat. Milyen is a jó alvás?
Tovább...
 
Gondolj rá! Értékeld! Erősítsd! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 27.
Image„Gondolj rá! Értékeld! Erősítsd!”: a vese világnapján, március 8-án, délután a Fehérvári Civil Központban szerveznek előadást és szűrővizsgálatot – középpontban a vese és a női egészség összefüggéseivel, problémáival.
Tovább...
 
Kézenfogva könnyebb Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. február 27.
ImageNyílt klubnapot tartott a "Kézenfogva" Onkológiai Klub. A Rákellenes Világnap alkalmából tanácsadással és önvizsgálati oktatással, valamint felvilágosító előadásokkal várták a résztvevőket A Szabadművelődés Házában rendezett eseményen.
Tovább...
 
<< Első < Előző 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10836 - 10846 / 20385