Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tartós élelmiszerek 28 családnak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 27.
ImageA Next Stop Üzletközpont kezdeményezésére a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ partnerségével tartós élelmiszergyűjtést tartottak. Huszonnyolc család számára elegendő élelmiszercsomagot tudnak összeállítani.
Tovább...
 
Mézfesztivál Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. február 26.
ImageLátványos felvonulás, lovagavatás, méz és méhészeti termékek kóstolása és vására várta az I. Székesfehérvári Mézfesztivál résztvevőit pénteken a Belvárosban.
Tovább...
 
10 éves alapítvány a rászorulókért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 26.
Image10 éve támogatja a fogyatékkal élőket a Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért. Az alapítványt több száz család és intézmény kereste fel az eltelt évtized alatt: több mint kétezer pályázót támogattak 410 millió forint értékben, valamint 138 millió forinttal járultak hozzá a Szent Kristóf Ház felépítéséhez.
Tovább...
 
Hamarosan kezdődhet a pályaépítés Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. február 26.
Image21 méter magas, mintegy 10.000 négyzetméter az alapterülete és az UEFA, valamint az MLSZ legmagasabb követelményeit is teljesíteni fogja az épülő Sóstói Stadion. A stadionban kap helyet a szintén megújuló Sóstó Természetvédelmi Terület látogatóközpontja, valamint a két terület között egy hatalmas játszótér és fitneszpark is épül, több száz kerékpártárolóval igazi közösségi térré bővítve a Stadion környékét.
Tovább...
 
Újra járható a Rákóczi utca teljes szakasza Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. február 26.
ImageFeloldották a forgalomkorlátozást a Rákóczi utca Gáz utca - Ősz utca közötti (Várkörút irányába vezető) szakaszán. A múlt hét elején történt csőtörés hibaelhárítása befejeződött, így a korlátozásokat feloldották. Az említett útszakaszon ismét megindult a gépjárműforgalom, és az érintett autóbuszjáratok az eredeti útvonalon közlekednek.
 
3 millió androidos kártevő 2017-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 26.
ImageTöbb mint 3 millió új androidos kártevőt fedeztek fel a kutatók 2017-ben, ezek közül 700 ezer próbált meg bejutni a Google hivatalos alkalmazás-áruházába.
Tovább...
 
Mindent a vérnyomásról Nyomtatás E-mail
Írta: Egészségtükör   
2018. február 26.
ImageMi a vérnyomás? Az a nyomás, amivel az erekben áramló vér az artéria falát nyomja. Cikkünkben a vérnyomás-betegségek, elsősorban a magas vérnyomás természetéről és kialakulásának okairól olvashat.
Tovább...
 
Mit jelent a demencia? Nyomtatás E-mail
Írta: Egészségtükör   
2018. február 26.
ImageA demencia világszerte súlyos népegészségügyi probléma. Európában több mint hétmillió, Magyarországon legalább 160 ezer embert érint. Becslések szerint 2050-re világviszonylatban több mint 100 millió demens beteggel számolhatunk.
Tovább...
 
Játszóházzal egybekötött könyvbemutató Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 23.
Stratégiai táblás játékok – Sütheő László könyvét mutatják be szombaton délután a Hetedhét Játékmúzeumban. A rendezvényen nemcsak a kötettel, hanem a játékokkal is megismerkedhetnek az érdeklődők egy izgalmas játszóház keretében.
Tovább...
 
Orsiékszer - műhelycsodák kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. február 23.
Műhely címmel nyílt meg az Orsiékszer kiállítása az Öreghegyi Közösségi Házban. Németh Orsi és Tárnok Orsi alkotásait országszerte viselik és szeretik, március 18-áig pedig az Öreghegyi Közösségi Házban is megismerhetik a látogatók. Március 13-án az ékszerkészítés folyamatába is beavatják a tárlatra érkezőket.
Tovább...
 
Egy szem gyümölcs  jótékonysági előadás a Zeneiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 23.
ImageEgy szem gyümölcs lesz a belépő a Hermann László Zeneiskola jövő szombati jótékonysági, mesés előadására. Az intézmény tanárai és diákjai lépnek fel a Zenede Bábszínház programján, amellyel a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központot támogatják.
Tovább...
 
<< Első < Előző 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10847 - 10857 / 20385