Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Mirtse Zsuzsa író, költő az Igézőben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 23.
ImageSzombaton délután újabb irodalmi programnak ad otthont az Igéző a Parnasszus kortárs apostolai sorozat keretében: Mirtse Zsuzsa íróval, költővel, szerkesztővel Urbán Péter író beszélget, az est moderátora Takács Tamás irodalmár lesz.
Tovább...
 
Ülésezett a Városi Idősügyi Tanács Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 23.
ImageSzékesfehérvár 2018-as költségvetéséről esett szó a Városi Idősügyi Tanács ülésén dr. Cser-Palkovics András polgármester tolmácsolásában, érintve a nyugdíjasokat érintő fejlesztéseket, kérdéseket, lehetőségeket. A fehérvári nyugdíjasokat képviselő szakmai testület tagjai a Városházán találkoztak.
Tovább...
 
Maroshegyi Egészségnap szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 23.
ImageTöbbféle szűréssel, általános állapotfelméréssel várja az érdeklődőket a negyedik Maroshegyi Egészségnap február 24-én, szombaton. A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban 9.00 órától kora délutánig tartanak az ingyenesen elérhető vizsgálatok. A részletekről sajtótájékoztatón számolt be Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok és Brájer Éva, Maroshegy önkormányzati képviselője.
Tovább...
 
Március 12-ig lehet jelentkezni a Fejér Megyei Diáknapokra Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós, Fehérvári Programszervező Kft., ÖKK   
2018. február 23.
ImageHárom nap, több mint harminc középiskola, közel ezer résztvevő – április 13–15. között, a Fejér Megyei Diáknapokon a megye középiskolásai tizenkét művészeti kategóriában mérik össze tudásukat. A kulturális eseményt a Fehérvári Programszervező Kft. rendezi meg Dunaújvárosban, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával. A rendezvény céljairól és a jelentkezésről sajtótájékoztatót tartottak Székesfehérváron.
Tovább...
 
Jön a hideg, befagyhat a Velencei-tó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 23.
ImageNéhány nappal ezelőtt még azt írtuk, hogy a megszokottnál is enyhébb volt eddig a tél, így gyakorlatilag egyetlen napra sem fagyott be a Velencei-tó és a Balaton. Nos, úgy tűnik, mégiscsak elő lehet készíteni a korcsolyákat, ugyanis az időjósok egyöntetűen esküsznek arra, hogy most szombattól a jövő hét végéig nap közben is fagypont alatt maradnak a hőmérsékletek - hétfőn, kedden és pénteken havazni is fog -, éjszakánként pedig mínusz 15 fok körüli, brutális faggyal kell számolni, rendkívül "kellemes", erős széllel megspékelve.
Tovább...
 
Sportos, beszélgetős est Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 22.
Egy mesteredző, egy volt kézilabdázó és egy sportorvos lesznek a Nyitrai úti Közösségi Ház vendégei jövő kedden. A beszélgetős estet Silye Sándor újságíró vezeti, a belépés ingyenes.
Tovább...
 
Nyílt nőgyógyászati szűrőnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. február 22.
ImageNyílt nőgyógyászati szűrőnapot hirdet Székesfehérvár Önkormányzata 2018. március 3-án, szombaton a Család- és Nővédelmi Központban. Elsősorban azokat a 25-55 év közötti hölgyeket várják, akik nem vesznek részt rendszeres vizsgálatokon. A szűrőnapra előzetesen kell jelentkezni!
Tovább...
 
Bronzéremmel tértek haza a fehérvári tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. február 22.
ImageA katasztrófavédelem országos tekebajnokságát rendezték meg Nyíregyházán. A versenyen indult kilenc csapat közül a Fejér megyét képviselő székesfehérvári hivatásos tűzoltók harmadik helyezést értek el.
Tovább...
 
Praktikák a jó alváshoz Nyomtatás E-mail
Írta: Dudics Emese - PatikaTükör   
2018. február 21.
ImageA családtagok szinte minden reggel felteszik egymásnak a fenti kérdést. A válaszban pedig gyakran panaszkodunk: például arra, hogy nehezen aludtunk el, gyakran felébredtünk, nem aludtunk eleget, vagy hogy nem pihentük ki magunkat. Milyen is a jó alvás?
Tovább...
 
Naspolya: amikor a "szottyos" az igazi! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 21.
ImageA naspolya tipikusan az a gyümölcs, amire először fintorogva tekint az ember, mert egy icipici indíttatást se érez arra, hogy a barna, szottyadt, kicsit szőrös, magvakkal teli, buggyantnak kinéző termést a szájához emelje. Ha viszont leküzdjük ezt az ellenérzést, meglepően harmonikus íz lesz a jutalmunk!
Tovább...
 
Kurkuma - Már az ájurvédában is írnak jótékony hatásairól Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 21.
ImageVolt egy csodálatosan szép kurkumám. Igen, arról a fűszernövényről van szó, amely élénksárga színével és különleges aromájával azonnal aktivizálja az ízlelőbimbókat mindenkinél, aki szereti az ázsiai ízeket, és Pavlovi reflexként e növény neve hallatán már indul is a nyálelválasztás. A gyógyhatással is bíró indiai sáfrány különleges dísze lehet a szobánknak, kertünknek - ha nem megenni szeretnénk, csupán gyönyörködni benne.
Tovább...
 
<< Első < Előző 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10858 - 10868 / 20385