Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tiltólistás és megengedett sportágak, gyakorlatok kismamáknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 14.
ImageKismamatorna, pilates, séta, úszás, tánc – csak néhány mozgásforma azok közül, melyek közkedveltek a gyermeket váró hölgyek körében, és mindemellett kifejezetten ajánlottak is. A mai blog arról szól, mire kell vigyázniuk a kismamáknak sportolás közben.
Tovább...
 
Hívogatja leendő elsőseit a Bory Jenő és a Táncsics Mihály Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 14.
ImageFolytatódnak az iskolába hívogató programok a leendő első osztályosok számára február 15-én, csütörtökön két intézményben is. A Bory Jenő Általános Iskola farsangi délutánra, míg a Táncsics Mihály Általános Iskola a Manótanoda következő foglalkozására várja a gyerekeket és szüleiket.
Tovább...
 
Magyar szakemberek külföldön: gyökértelenség vs. komoly szakmaszerzés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 14.
ImageMiért vándorolnak a magyar szakemberek külföldre? Túlélheti a család a férj-feleség közötti tartós földrajzi távolságot? Megéri egyáltalán más országban dolgozni?
Tovább...
 
Farsangi bál? Legyen trendi a körmöd! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 14.
ImageAz Igazi Nő mindig figyel arra, hogy ne csak a haja és a sminkje legyen tökéletes, hanem a körme is az alkalomhoz illő mintában / formában / színezéssel tündököljön. Nézzünk hát utána, mi a jelenlegi körömtrend, s milyen a legdivatosabb farsangi köröm?
Tovább...
 
Valentin-napi üzenetküldés a Plazánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 13.
Valentin-napi üzenetküldős programra invitál mindenkit a Székesfehérvári Diáktanács. Az Alba Plaza előtt jó zenével, a Táska Rádió kitelepült stúdiójából szólalnak majd meg a kedves gondolatok, jókívánságok szerdán délután, és az alkalomhoz készített képkeretben lehet majd emlékezetes fotókat készíteni.
Tovább...
 
Új robottechnikai labor épül Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 13.
ImageÚj robottechnikai labor épül szeptemberre az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán. A projekt sajtónyilvános nyitónapján mutatták be a terveket: a három ipari robot, a hozzájuk kapcsolódó számítógépes infrastruktúra és a képzett oktatógárda szolgálja a magas színvonalú műszaki felsőoktatást és a felnőttképzést is, segítve Székesfehérvár munkaerőigényének kielégítését.
Tovább...
 
7 tény az influenzáról Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Oxygen Medical   
2018. február 13.
ImageA minden évben jelentkező influenzajárvány ellen nemcsak lehet, de érdemes is védekezni és az sem árt, ha eloszlatunk néhány tévhitet.
Tovább...
 
Mit együnk influenzajárvány idején? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. február 12.
ImageNéhány napos diéta nem ártalmas téli vírus- vagy bakteriális fertőzés esetén, vagyis ha valakinek nincsen étvágya, nem kell erőltetni az evést, elegendő a bőséges folyadékfogyasztás. Étrend-kiegészítők szedése és a „szuper élelmiszerek” fogyasztása helyett a változatos, sokféle alapanyagot tartalmazó étrenddel hatékonyabb működésre serkenthetjük védekező rendszerünket, ami influenzajárvány idején különösen fontos.
Tovább...
 
Miért jó, ha terhesen sem hagyod abba a sportolást? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 12.
ImageA közhiedelemmel ellentétben nem kell depressziósan és lemondva az egész külvilágról behúzódni a lakásba, és feküdni egész nap, ha babát vár az ember, mert akkor nemhogy mentális amortizációt veszünk észre magunkon rövid idő múlva (sőt, a környezetünk még inkább!), hanem pár hét elteltével bálnaként szuszogunk majd, ha mégis meg kell tenni néhány lépést. A mozgás és bizonyos sportfajták igenis jót tesznek testileg, szellemileg az anyukáknak (is).
Tovább...
 
Vágott vagy cserepes? Milyen virágot vegyünk Valentin-napra? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 12.
ImageKözeleg a Valentin-nap. Valaki szereti és epedve várja, valaki pedig fujjong miatta. Én inkább nem foglalok állást, csupán halkan megjegyzem, hogy Szent Bálint nemcsak a szerelmesek, hanem a lelki betegek védőszentje is. (Ironikus egy kicsit, de hát a szerelem sokszor lelki fájdalmakat is okoz, s így van ez jól, hiszen nincsen árnyék fény nélkül – és szivárvány sem eső nélkül...) Bálint napján az urak általában virággal kedveskednek szívük hölgyének, így most a vágott vs. cserepes virág, avagy „Milyen legyen a Valentin-csokor?” - témát vesszük elő.
Tovább...
 
Terjed az influenza Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. február 12.
ImageA kórházi jelentőszolgálat adatai szerint - az előző héthez viszonyítva – nőtt az influenzaszerű megbetegedés miatt kórházi ápolást igénylők száma. Tárgy héten 10 beteg szorul intenzív ellátásra és gépi lélegeztetésre. Valamennyi intenzív ellátást és gépi lélegeztetést igénylő beteg felnőtt volt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10891 - 10901 / 20381