Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Megszavazta a 2018-as költségvetést a Közgyűlés Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 09.
ImageNagy többséggel – 16 igen, 3 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett – fogadta el a város 2018. évi költségvetését legutóbbi ülésén Székesfehérvár Közgyűlése. A rekordnagyságú, 70 milliárd forintot meghaladó főösszegű büdzséről sajtónyilatkozatában számolt be a város polgármestere.
Tovább...
 
Elmélyülés, élmény, meditatív koncert Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 09.
ImageIngyenes meditatív koncertre várják az érdeklődőket február 10-én, szombaton. A Művészetek Házában 10.00 órakor kezdődő programon egy svájci női együttes lép fel. A Heart-Garden-Birds egyik vonzereje, hogy orientális hangszerekkel kísérik az általuk előadott dalokat.
Tovább...
 
Kutyafestés az új őrület és egyre jobban terjed Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 09.
ImageSokáig úgy tudtam, hogy csak az emberek festik be a hajukat – és egyéb szőrzetüket (igen, vannak olyanok…) -. ha elkezdődött az őszülés folyamata, vagy ha erőteljes külső változtatásra vágynak. Aztán az utóbbi években kezdtem egyre több piros és zöld kutyust felfedezni az utcán, és lassacskán rájöttem arra, hogy a Milka csoki lila tehene és gyerekkorom kedvenc rózsaszín párduca igenis létezik/létezhet.
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha ránk tör a téli végi depresszió? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 09.
ImageA téli időszak nemcsak a vadon élő állatok számára jelent nagy megpróbáltatást, hanem az emberek is nehezen viselik ezt a pár hónapot. Míg az állatok a kevés táplálék miatt várják a tavaszt, s merül néhány faj hosszú álomba, addig a homo sapiens a fény hiányától szenved. A téli melankólia jelei a kedvetlenség, bágyadtság és a kialvatlanság érzése.
Tovább...
 
Influenza miatt lett herpeszes? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. február 09.
ImageHa nem lenne elég, hogy ágynak döntötte az influenza, a betegségek sorának ezzel még nincs vége. A herpeszre hajlamos egyéneknél ugyanis az influenza gyakran ajakherpeszt vonz maga után!
Tovább...
 
Alba Regia Ösztöndíjak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 08.
ImageSzékesfehérvár pályázatot hirdet középiskolásoknak és a helyi felsőoktatásban tanulóknak. Az Alba Regia Ösztöndíjakra legalább 3,75-ös tanulmányi eredménnyel és nappalis jogviszonnyal lehet pályázni február 28-ig, postán vagy személyesen is.
Tovább...
 
Egészséges turmixokkal a vírusok ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 08.
ImageVitaminokban, enzimekben, ásványi anyagokban és rostokban gazdag, egészséges, finom turmixra vágyunk? Esetleg nemcsak az íz a fontos, hanem a vírusok leküzdésében is hatékony segítséget szeretnénk? És mindezt ital formájában, amit frissen, magunk készíthetünk el? Igen, van ilyen! (Különben nem tettem volna fel a költői kérdéseket…)
Tovább...
 
Emlőszűrés Mezőfalván Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. február 08.
ImageA következő időszakban Székesfehérváron kívül Mezőfalván és Nagykarácsonyban is mehetnek mammográfiára az érintettek.
Tovább...
 
Negyedével nőtt a műholdról netezők száma tavaly Nyomtatás E-mail
Írta: Vannet   
2018. február 08.
ImageA hazai telekommunikációs szektor egyik legdinamikusabban növekedő szegmense volt a műholdas internetszolgáltatás 2017-ben. Több mint 25%-kal többen kapcsolódtak a világhálóra a technológiával, mint egy évvel korábban. Ennek köszönhetően olyan helyekre is eljutott az internet, ahol más eszközökkel eddig nem volt elérhető.
Tovább...
 
III. Béla és családja Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 07.
III. Béla és családja – ezzel a címmel tart előadást a Rendházban dr. Szabados György történész a Múzeum királyi ereklyéket bemutató kiállításához kapcsolódóan.
Tovább...
 
Fecskés délelőtt szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 07.
A fecskékről fog szólni a szombat délelőtt A Szabadművelődés Házában: kiállítás nyílik egy gyermekrajzpályázat munkáiból, előadást tart a „VÖLGY-HÍD” Természetvédelmi Alapítvány a székesfehérvári fecskékről, és megnézhetjük a ház mesterséges fecseketelepének kerámiafészkeit is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10902 - 10912 / 20379