Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Apaklub - gyerekekről felnőtteknek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. január 31.
ImageKedden este volt a Fúzió és a SZÉNA Egyesület szervezésében az első Apaklub a Petőfi Kultúrtanszéken, melyen három, családos apuka osztotta meg gondolatait a gyerekekről, a gyermeknevelésről és a velük való kapcsolatukról.
Tovább...
 
Megújult a Berényi úti rendelő Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 31.
ImageMegújult a Berényi úti gyermekorvosi rendelő. A városi beruházással, mintegy 19,5 millió forint értékben korszerűsítették a fűtési rendszert, szigetelték a falszerkezeteket, valamint a kerítést és a tetőt is felújították. A kívül-belül komfortos intézmény kétezer kis pácienst lát el, és az ide járók már megelégedetten használják az otthonossá vált rendelőt.
Tovább...
 
Évszak Szervezete Program - pályázat fehérvári civileknek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 31.
ImageAz Évszak Szervezete Program címmel pályázatot írt ki székesfehérvári civil szervezetek és nonprofit gazdasági társaságok számára a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., a Civil Centrum Alapítvány (CICE) és a Korona Immobilia Kft. A négy nyertes szervezet számos, a működését támogató lehetőséghez juthat a 2018/2019-es periódusban. Pályázni február 1-je és 28-a között lehet.
Tovább...
 
78 fiatal kapott Tóth István  Tóth Terézia ösztöndíjat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 31.
ImageA Városházán adták át a Tóth István – Tóth Terézia tanulmányi ösztöndíjakat. A szervezet idén összesen 78 általános és középiskolást, illetve felsőoktatásban tanuló fiatalt támogat havonta 3.500 és 11.000 forint közötti összeggel.
Tovább...
 
Felhívás emlékdiploma iránti kérelem benyújtására Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 31.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata kéri azokat a nyugdíjas pedagógusokat, akik diplomájukat 50, 60, 65, 70 illetve 75 esztendeje vették át, nyújtsák be emlékdiploma iránti kérelmüket. Telefonon és személyesen is lehet segítséget kérni az ügyintézéshez február 28-ig.
Tovább...
 
Hosszabbított nyitvatartás a Városgondnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 30.
A tavalyi éves parkolóbérletek január 31-ig érvényesek. A Városgondnokság parkolási csoportjának ügyfélszolgálata péntekig meghosszabbított nyitva tartással várja a lakosokat, így munkaidő után is van lehetőség a cserére.
Tovább...
 
Farsangi bál? Legyen trendi a körmöd! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 30.
ImageAz Igazi Nő mindig figyel arra, hogy ne csak a haja és a sminkje legyen tökéletes, hanem a körme is az alkalomhoz illő mintában / formában / színezéssel tündököljön. Nézzünk hát utána, mi a jelenlegi körömtrend, s milyen a legdivatosabb farsangi köröm?
Tovább...
 
Mit kell tudni az influenzáról? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Dr. Zalai Károly   
2018. január 30.
ImageA téli hónapokban sohasem lehet kizárni, hogy egy vírus által okozott influenzajárvány szenvedőivé válunk. Az influenzás megbetegedésekről, a viselkedési szabályokról, és azokról a szükséges intézkedésekről, amelyek segítségével csökkenteni lehet saját megfertőződésünknek, és mások megfertőzésének a kockázatát, nagyon sok információnk van....
Tovább...
 
Párna divat volt, van, és lesz is - Ötletek díszpárna-varráshoz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 30.
ImageVannak párnák, amelyekre az ember szinte rá se meri hajtani a fejét, mert fél, hogy tönkreteszi egy könnyelmű mozdulattal. Ezért inkább csak gyönyörködik bennük. Hiába tudja tökéletesen betölteni eredeti rendeltetését a szépséges textília, inkább csak szobadíszként funkcionál. A varráshoz kedvet kapó olvasók kedvéért most néhány ötletet mutatok be e témakört feszegetve, hiszen tökéletes ajándéknak számít egy egyedi, saját készítésű párna.
Tovább...
 
Több időpontban lesznek intézhetők a nyugdíjbiztosítási ügyek Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. január 30.
ImageEddig hétfőn és szerdán, 8 és 16 óra között várták a hivatal munkatársai a lakosságot, de a jövő-ben bővül a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Adategyeztetési és Nyugdíjbiztosítási Osztály ügyfélfogadási ideje.
Tovább...
 
A magyarok harmada jár termálfürdőbe Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2018. január 30.
ImageA magyarok harmada évente legalább egyszer termálfürdőzik, és a fiatalok közül sokan gondolják úgy, hogy a gyógyító hatású víz a mindennapi stresszel kapcsolatos problémákra is megoldást jelent – derül ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona megbízásából készített országos reprezentatív kutatásból. Az eredmények alapján a hazai gyógyvizeket a belföldi utazók számára is érdemes tovább népszerűsíteni, hiszen ismerik, de sokan még nem próbálták ki jótékony hatásukat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10935 - 10945 / 20379