Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Több időpontban lesznek intézhetők a nyugdíjbiztosítási ügyek Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. január 30.
ImageEddig hétfőn és szerdán, 8 és 16 óra között várták a hivatal munkatársai a lakosságot, de a jövő-ben bővül a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Adategyeztetési és Nyugdíjbiztosítási Osztály ügyfélfogadási ideje.
Tovább...
 
A magyarok harmada jár termálfürdőbe Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2018. január 30.
ImageA magyarok harmada évente legalább egyszer termálfürdőzik, és a fiatalok közül sokan gondolják úgy, hogy a gyógyító hatású víz a mindennapi stresszel kapcsolatos problémákra is megoldást jelent – derül ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona megbízásából készített országos reprezentatív kutatásból. Az eredmények alapján a hazai gyógyvizeket a belföldi utazók számára is érdemes tovább népszerűsíteni, hiszen ismerik, de sokan még nem próbálták ki jótékony hatásukat.
Tovább...
 
Februári programok a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. január 30.
ImageIzgalmas, sokszínű programsorozattal várja az érdeklődőket februárban is a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Társasjátékklub indul nyugdíjasoknak, de lesz beszélgetés Gundel Takács Gáborral, előadás a Házasság hete keretében, farsangi operaparádé és film Szent II. János Pál pápáról.
Tovább...
 
Háromszáz méter kolbász tekeredett a Jancsárkertben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 29.
A Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivál a város egyik népszerű gasztronómiai programja, melyet immár ötödik alkalommal rendeztek meg a Jancsárkert Termelői és Biopiacon. Délelőtt Égi Tamás alpolgármester nyitotta meg a rendezvényt, melyen körülbelül 300 kilogramm húst töltöttek be, és 300 méter hosszan tekeredett az ízes-magyaros finomság.
Tovább...
 
Városi Diákgála 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. január 29.
ImageBeatbox, szavalat, népi és modern tánc, énekes produkció és légtornász bemutató is szerepelt a XXI. Városi Diákgálán. Huszonnégy produkcióval közel 100 gyermek lépett színpadra. A Művészetek Háza színháztermét megtöltő közönség színvonalas műsort láthatott.
Tovább...
 
Apának lenni jó! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 29.
ImageSzékesfehérvár polgármestere, a Fehérvár AV19 védője és a Szent Imre Iskolaház korábbi vezetője lesz az Apaklub vendége január 30-án, kedden 18.00 órától. Az eseményen dr. Cser-Palkovics András, Szirányi Bence és Németh Ádám megosztják tapasztalataikat arról, hogy édesapaként hogyan vesznek részt gyermekeik mindennapjaiban, hogyan tartható egyensúlyban család és karrier.
Tovább...
 
Interjúk a lelkünk épületének szolgálatában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 29.
ImageKedden este folytatódik a Vörösmarty Társaság Író-Asztal című sorozata: Vakler Lajos újságíró Fehérvári beszélgetések című interjúkötetét mutatja be a szerzővel Bobory Zoltán. A könyv válogatás a város közösségében meghatározó személyekkel készült televíziós beszélgetésekből, ahogy a bevezető gondolatokban áll: élvezetes és hiteles olvasmányként, amely „lelkünk épületét” szolgálja.
Tovább...
 
Agresszív járvány közelít felénk Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 29.
ImageMinden eddiginél komolyabb, agresszívebb influenzajárvány közelít hazánk felé. Az "egyszerű" megbetegedések száma már át is lépte a járványküszöböt: január 15–21. között 16 850 ember fordult influenzaszerű tünetekkel orvoshoz.
Tovább...
 
Íme egy "szupertáplálék"! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 29.
ImageA perui földicseresznye éretlen állapotban mérgező, ám ha megfelelő időben szakítjuk le, akkor szupertápláléknak számít! C-vitamin tartalma duplája a citroménak, fehérjetartalma igen magas (14%-os), rengeteg vitamint tartalmaz, s rostban is nagyon gazdag (22,5 %). S meglepő bár, de hazánkban is termeszthető – akár a kertben, akár egy balkonládában!
Tovább...
 
Kivire vágysz?  Termessz a kertedben! Egyszerűbb, mint gondolnád! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 29.
ImageEgy darab kivi elég ahhoz, hogy biztosítsuk szervezetünk számára a szükséges napi C-vitamin mennyiséget. Ezért is jó ötlet beszerezni otthonra egy kivibokrot!
Tovább...
 
Pomelo, az immunrendszer őre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 29.
ImageTüsszög, köhög, orrot fúj, fájó torokra panaszkodik és a betegségtől elgyötörten aludni vágyik körülöttem mostanában mindenki. Megállíthatatlanul tombol az influenza – és fogy a patikákban a „csoda-italpor”, ami szinte azonnali gyógyulást ígér (a vese- és májkárosító hatást szépen elhallgatva). No, de most kivételesen becsukjuk szemeinket a gyógyszertárak előtt, nem lázongunk (majd legközelebb…), s a legnagyobb „szupergyümölcsre” koncentrálunk, amely hatékony segítség lehet ebben az időszakban: ez pedig a pomelo.
Tovább...
 
<< Első < Előző 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10946 - 10956 / 20381