Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kivágás helyett mentési kísérlet Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 26.
ImageAz elmúlt hónapokban többen aggodalmukat fejezték a felújítás alatt álló Országzászló téri nagy platánfa esetleges kivágásával, illetve megmentésével kapcsolatban. Most kiderült, hogy Székesfehérvár Önkormányzata a kivágás helyett statikai megtámasztással igyekszik megmenteni a 60 éves, egészséges fát, óvva ezzel a Belváros zöldfelületét is.
Tovább...
 
Buteyko módszerrel az asztma ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. január 26.
ImageMagyarországon az asztmások száma 300.000. Ez a szám évről évre nő, évente 15.000 új megbetegedést regisztrálnak. Ennek nem kellene így lennie...
Tovább...
 
Csak nyugdíjasoknak! - társasjátékklub indul Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 26.
ImageMerőben új kezdeményezéséként társasjáték klubot indít nyugdíjasok, nagyszülők számára a Szent István Művelődési Ház. Az első foglalkozást február 1-jén, csütörtökön délelőtt tartják, érdeklődni, regisztrálni az intézmény igazgatójánál lehet.
Tovább...
 
Szövetségi tag lett a Programszervező Kft. Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 26.
ImageA Magyar Fesztivál Szövetség elfogadta a Fehérvári Programszervező Kft. tagfelvételi kérelmét: a város nagyobb eseményeit szervező cég a Székesfehérvári Királyi Napok fesztivállal pályázott és lett a szövetség rendes tagja.
Tovább...
 
Íme egy "szupertáplálék"! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 26.
ImageA perui földicseresznye éretlen állapotban mérgező, ám ha megfelelő időben szakítjuk le, akkor szupertápláléknak számít! C-vitamin tartalma duplája a citroménak, fehérjetartalma igen magas (14%-os), rengeteg vitamint tartalmaz, s rostban is nagyon gazdag (22,5 %). S meglepő bár, de hazánkban is termeszthető – akár a kertben, akár egy balkonládában!
Tovább...
 
Antibiotikum vagy mézes tea? Mikor melyikkel gyógyulunk? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Morpho Communications   
2018. január 26.
ImageKaparó torok, rossz közérzet, levertség, láz. A náthára vagy influenzára utaló kellemetlen tünetek jelentkezésekor sokan nem fordulnak egyből orvoshoz, inkább igyekeznek házi praktikákkal kezelni azokat. Ha csupán megfáztunk, vagy egy nátha kezdeti szakaszában vagyunk, torokfájást csillapító szopogató tabletta és mézes tea hatásos kezelési mód lehet. Ám ha a tünetek nem enyhülnek, magas láz kínoz minket és mindehhez még végtagfájdalom és fejfájás is társul, előfordulhat, hogy influenzával állunk szemben.
Tovább...
 
Janus  Trubadúrvarázs Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. január 26.
ImageHétfőn este a Királykút Emlékházban mutatják be Gáspár Ferenc Janus című trubadúrregényét, amely a hagyományos történelmi regény műfaját írja újra szürreális elemekkel, könnyed stílusban. A program házigazdája Bakonyi István irodalomtörténész lesz, mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Farsangi bál? Legyen trendi a körmöd! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 26.
ImageAz Igazi Nő mindig figyel arra, hogy ne csak a haja és a sminkje legyen tökéletes, hanem a körme is az alkalomhoz illő mintában / formában / színezéssel tündököljön. Nézzünk hát utána, mi a jelenlegi körömtrend, s milyen a legdivatosabb farsangi köröm?
Tovább...
 
Bőrös műhely és mackókészítés a fehérvári kézművesekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 25.
Két kreatív programot is kínál az érdeklődőknek január 27-én, szombaton a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. A szervezet Rác utcai bázisán nyitva áll a bőrős műhely, ahol apró tárgyakat lehet készíteni, illetve újra lesz Asszonyműhely, ahol ezúttal mackókat varrnak a résztvevők.
Tovább...
 
Alkotók, kutatók, művészek pályázatát várják Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 25.
A város szellemi életéhez kapcsolódó alkotók, kutatók, művészek számára kiírt Lánczos–Szekfű ösztöndíjra április 30-ig lehet jelentkezni. Egyének és alkotóközösségek is pályázhatnak eddig még nem publikált művekkel, meg nem jelent alkotásokkal. A díjakat hagyományosan az augusztus 20-i ünnepségek keretében adják át.
Tovább...
 
Újabb parcella a Béla úti temetőben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 25.
ImageAz elmúlt évben jelentős fejlesztések valósultak meg a Béla úti temetőben: 100 millió forintos beruházással alakították ki a „D” parcellát, ami 10-15 évre ad korszerű sírhelyes temetkezési lehetőséget, és ebben az évben is hasonló mértékű korszerűsítés várható.
Tovább...
 
<< Első < Előző 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10957 - 10967 / 20379