Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fodor Anikó kezei között textilangyalok kelnek életre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 23.
ImageNincs ember, aki ne örülne egy aranyos plüssállatnak, vagy egy egyedi készítésű babának. A boltban kapható „tucat-játékok” helyett szívet melengetőbb, ha mi magunk készítünk el egy személyre szóló textil-ajándékot - saját fantáziánk szerint.
Tovább...
 
Íme egy szupertáplálék! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 23.
ImageA perui földicseresznye éretlen állapotban mérgező, ám ha megfelelő időben szakítjuk le, akkor szupertápláléknak számít! C-vitamin tartalma duplája a citroménak, fehérjetartalma igen magas (14%-os), rengeteg vitamint tartalmaz, s rostban is nagyon gazdag (22,5 %). S meglepő bár, de hazánkban is termeszthető – akár a kertben, akár egy balkonládában!
Tovább...
 
Antibiotikum vagy mézes tea?  Mikor melyikkel gyógyulunk? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Morpho Communications   
2018. január 23.
ImageKaparó torok, rossz közérzet, levertség, láz. A náthára vagy influenzára utaló kellemetlen tünetek jelentkezésekor sokan nem fordulnak egyből orvoshoz, inkább igyekeznek házi praktikákkal kezelni azokat. Ha csupán megfáztunk, vagy egy nátha kezdeti szakaszában vagyunk, torokfájást csillapító szopogató tabletta és mézes tea hatásos kezelési mód lehet. Ám ha a tünetek nem enyhülnek, magas láz kínoz minket és mindehhez még végtagfájdalom és fejfájás is társul, előfordulhat, hogy influenzával állunk szemben.
Tovább...
 
Dolgozz külföldön! - Vagy mégse? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 23.
Image„Többet szeretnél keresni? Kilátástalannak tűnik az életed Magyarországon? – Gyere, és dolgozz külföldön! Jó fizetés, kiváló életkörülmények várnak rád!” - Nagyjából ilyen üzenete van egy olyan hirdetésnek, amely külföldi munkára akarja elcsábítani honfitársainkat. Vajon tényleg kolbászból van a kerítés egy másik országban? S ha igen, nem túl rágós/száraz/csípős/zsíros az a kolbász? – Ennek járunk most utána.
Tovább...
 
Építészeti díjátadó és kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 23.
ImageA Magyar Kultúra Napja alkalmából, a Városházán tartották a Magyar Művészeti Akadémia által meghirdetett „SZÉKESFEHÉRVÁR TÖRTÉNETI KÖZPONTJA 2017” című pályázat ünnepélyes eredményhirdetését. A fiatal építészeknek szóló, 6 millió forint összdíjazású felhívásra 14 pályamű érkezett, melyek mindegyike díjazásban részesült.
Tovább...
 
XII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. január 23.
A HPV vírus elleni védőoltásról, az egészséges táplálkozásról és a mozgás egészségre gyakorolt hatásáról is hallhatnak előadást azok az érdeklődők, akik ellátogatnak február 1-jén, csütörtökön a Fehér Palota Üzletközpontba. A XII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét programjaihoz idén is figyelemfelhívó előadásokkal csatlakozik Székesfehérvár.
Tovább...
 
Online fogadóóra a költségvetés tervezetéről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 23.
ImageKedden délután ismét online fogadóórát tart dr. Cser-Palkovics András polgármester, a téma ezúttal a városi költségvetés tervezete lesz.
Tovább...
 
Párna divat volt, van, és lesz is - Ötletek díszpárna-varráshoz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 22.
ImageVannak párnák, amelyekre az ember szinte rá se meri hajtani a fejét, mert fél, hogy tönkreteszi egy könnyelmű mozdulattal. Ezért inkább csak gyönyörködik bennük. Hiába tudja tökéletesen betölteni eredeti rendeltetését a szépséges textília, inkább csak szobadíszként funkcionál. A varráshoz kedvet kapó olvasók kedvéért most néhány ötletet mutatok be e témakört feszegetve, hiszen tökéletes ajándéknak számít egy egyedi, saját készítésű párna.
Tovább...
 
Várják a szavazatszámláló bizottsági tagok jelentkezését Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 22.
ImageJanuár 31-ig várják azon személyek jelentkezését, akik szívesen vállalnak feladatot a 2018-as országgyűlési választások során a szavazatszámláló bizottságokban. A tagokat és póttagokat a Közgyűlés választja meg. Székesfehérvár jegyzője a jelentkezés feltételeiről az alábbi közleményben ad tájékoztatást.
Tovább...
 
Tudjon meg mindent a nyugdíjas szövetkezetekről! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 22.
ImageNyugdíjasok számára hirdetnek fórumot azzal a céllal, hogy a nyugdíjas szövetkezetekben rejlő lehetőségeket, az alakításukhoz és működtetésükhöz szükséges információkat és az eddig szerzett élményeket, tapasztalatokat megosszák az érintettekkel. A rendezvény január 24-én, szerdán 10 órakor kezdődik a Városházán, minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Himnuszünnep a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 22.
ImageHimnuszünnepre várnak mindenkit a Belvárosban hétfőn, A Magyar Kultúra Napján 13 órától. Az Igézőnél a magyar líra gyöngyszemei, köztük a legszebb himnuszaink lesznek hallhatóak egy utcai performance keretében, a Líra utca pedig versajándékokkal készül. Az Új Magyar Képtárban délután az irodalomtörténet iránt érdeklődőknek tart előadást dr. Szörényi László, a Rendház homlokzatán pedig ünnepi fényfestéssel tisztelegnek nemzeti Himnuszunk előtt egészen estig.
Tovább...
 
<< Első < Előző 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10979 - 10989 / 20381