Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kivire vágysz?  Termessz a kertedben! Egyszerűbb, mint gondolnád! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 19.
ImageEgy darab kivi elég ahhoz, hogy biztosítsuk szervezetünk számára a szükséges napi C-vitamin mennyiséget. Ezért is jó ötlet beszerezni otthonra egy kivibokrot!
Tovább...
 
Fodor Anikó kezei között textilangyalok kelnek életre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 19.
ImageNincs ember, aki ne örülne egy aranyos plüssállatnak, vagy egy egyedi készítésű babának. A boltban kapható „tucat-játékok” helyett szívet melengetőbb, ha mi magunk készítünk el egy személyre szóló textil-ajándékot - saját fantáziánk szerint.
Tovább...
 
Tovább emelkedett az influenzaszerű megbetegedések száma Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. január 19.
ImageAz influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók aránya a gyermekek és az idősek körében emelkedést, a fiatal felnőttek és a középkorúak körében csökkenést mutat az előző héthez képest. A területi elosztást nézve két járási népegészségügyi osztály illetékességi területén több, egy járási népegészségügyi osztály területén pedig kevesebb a beteg.
Tovább...
 
Öt karrierfogadalom, ami beindítja az új évedet Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2018. január 19.
ImageAz év eleje a számvetés és a fogadalmak időszaka, érdemes ilyenkor összegezni az elmúlt esztendő tapasztalatait, és gondolkodni a jövőn. Jó alkalom ez a karriertervezésre is, hiszen sokkal nyitottabbak vagyunk arra, hogy új célokat tűzzünk ki, akár a magasabb fizetés, a szakmai előrelépés, vagy a munkahelyváltás reményében. A Perfekt Zrt. szakértője szerint az alábbi öt tanácsot érdemes megfogadni, hogy karrierünk szempontjából is igazán sikeres legyen a 2018-as év.
Tovább...
 
Koncert, irodalmi séta, szabadulószoba és detektívjáték Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Győr Attila   
2018. január 19.
ImageA VárosKép – Székesfehérvár a 20. században című kiállításhoz számos kísérőprogramot szervez a Szent István Király Múzeum. A dualizmus korszakától 1988-ig a város történetét végigkövető tárlat a fejlesztéseket, a kapcsolódó személyek munkásságát, a nagy ünnepeket mutatja be fotók, képeslapok, térképek, tervek és relikviák segítségével.
Tovább...
 
Gyógyszeradagoló robot a hatékonyabb működésért Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. január 19.
ImageA betegek egyszerűbb, gyorsabb kiszolgálását és a nagyobb mennyiségű gyógyszertárolást teszi lehetővé az a gyógyszeradagoló robot, amely mostantól a Szent István Patika szakembereinek munkáját segíti. Az idén 25 éves fennállását ünneplő gyógyszertárban sajtótájékoztató keretében mutatták be az új robotot.
Tovább...
 
Nem változtat a Fidesz Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 19.
ImageAhogy várható volt, a Fidesz hozta nyilvánosságra először egyéni országgyűlési képviselőjelöltjeit felvonultató listáját az április 8-án esedékes parlamenti választásra. A párt országos választmánya jóváhagyta az indulók névsorát mind a 106 egyéni választókerületben.
Tovább...
 
Ismét nyert a Sziget Nyomtatás E-mail
Írta: Sziget   
2018. január 19.
ImageA hollandiai Groningenben átadták a European Festival Awards, a fesztiválok legnagyobb megmérettetésének kategória-díjait. A Sziget ismét egy nagy elismerést kapott, a díjátadó gálán a szervezők a Line-up of the year, azaz a tavalyi év legjobb zenei felhozatalának díját vehették át.
Tovább...
 
Országos döntőben a Tóvárosi Általános Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 19.
ImageA Játékos Sorváltó Verseny megyei fordulóját rendezték a fehérvári Tóvárosi iskolában. Négy csapat mérte össze erejét, ügyességét négy versenyszámban. A győztes a házigazda intézmény csapata lett és bejutott az országos fináléba.
Tovább...
 
Az országos betlehemi jászol pályázat fehérvári díjazottjait köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 19.
ImageA 24. Betlehemi jászol című országos pályázat székesfehérvári díjazottjait köszöntötte Földi Zoltán bizottsági elnök és dr. Dienesné Fluck Györgyi tanácsnok a Hiemer-házban. A nagyszabású pályázatra és kiállításra természetes anyagokból készült alkotásokkal lehetett nevezni. A versenyen a Fehérvári Kézművesek Egyesületének és a Ciszterci Gimnázium alkotókörének tagjai, illetve Köpf Jenő faesztergályos szerepeltek szép sikerrel.
Tovább...
 
Szent Sebestyén-napi hagyományos programok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 18.
Szombaton délelőtt hagyományos Szent Sebestyén-napi rendezvényekre invitálják a lakókat Felsővárosban. A fogadalmi szentmise után a búcsú a megújult Felsővárosi Közösségi Házban folytatódik; fánk, tea és forralt bor is várja majd a résztvevőket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10990 - 11000 / 20379