Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Új forgalmi rend a kórház környékén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. február 27.
Változik a forgalmi rend a kórház környékén. Február 28-ától módosul a Raktár utca, a Puskás Tivadar és a Neumann utca közlekedése. A kérés egy tavaly év végi lakossági fórumon fogalmazódott meg, ahol közösen döntöttek az új forgalmi rendről.
Tovább...
 
17,5 millió forinttal támogatja az Arconic az Alba Innovárt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. február 27.
Az Arconic Alapítvány ma adta át jelképesen az Alba Innovár Digitális Élményközpontnak azt a 60 ezer dollárnak megfelelő támogatást, amelyből az intézmény további fejlesztéseket valósít meg. Az új pedagógusoknak köszönhetően több műszakban, hétvégén is működhet a központ, illetve egy új, nagyteljesítményű lézervágó gép is a digitális alkotómunkát szolgálja a foglalkozásokon.
Tovább...
 
Egy szem gyümölcs - jótékonysági előadás a zeneiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. február 27.
A kispárna bánata című bábjátékra várják a nézőket február 29-én, szombaton délelőtt a Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI nagytermébe, ahova a belépő egy szem gyümölcs. A Zenede Bábszínház jótékonysági előadásának „bevételét” a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ lakói kapják meg. Minden érdeklődőt és támogatót várnak a szervezők!
Tovább...
 
Beszélgetés TRIANON-ról a Vörösmarty Irodalmi Szalonban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. február 27.
A TRIANON című regény és bemutató kapcsán szerveznek beszélgetést a Vörösmarty Színház irodalmi szalonjában. Szeretettel várnak minden érdeklődőt február 28-án, pénteken 17.00 órára a teátrumba, a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Rajzpályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. február 27.
A PatikaPlus Gyógyszertárak, az Alba Fehérvár kosárlabda csapata és vezetősége, valamint az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata az idén is meghirdeti rajzpályázatát két korcsoportban, 6-9 és 10-14 éves gyerekek számára.
Tovább...
 
Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola az Arany EGYMI Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2020. február 26.
Országosan a 74., Székesfehérváron pedig az első intézmény az Arany EGYMI Szakiskolája, amely elnyerte a Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola címet. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium elismerő oklevelét Keszthelyi Nikoletta helyettes államtitkár adta át kedden délelőtt. A házi ünnepségen az iskola beszámolt azokról az elméleti és gyakorlati órákról, amelyek szerepeltek pályázatukban, és amelyeken több tantárgy keretében is tudatos fogyasztóvá, környezetére figyelő felnőtté nevelik tanítványaikat.
Tovább...
 
Hiteles versmondás, tehetséggondozás, közösségkovácsoló mozgalom Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. február 26.
Idén is megrendezik a Fehérvári Versünnepet: a vers, a közösség és a fiatalok ünnepét, amely mára igazi mozgalommá vált, és amely fontos bemutatkozási, fejlődési lehetőség egyben. A népszerű tehetségkutató zsűrije idén is Kubik Anna színművész vezetésével értékeli majd a produkciókat.
Tovább...
 
Meglepődsz, mi mindenre jó a bojtorján! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. február 26.
Bojtorján: megfázáskor, székrekedéskor, sebgyógyításra, fájdalom-csökkentésre, bőrfiatalításra, vízhajtásra, az érrendszer védelmére, a meddőség és az impotencia kezelésére.
Tovább...
 
Alkotók, kutatók, művészek pályázatát várják Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. február 26.
A város szellemi életéhez kapcsolódó alkotók, kutatók, művészek számára írt ki pályázatot a Lánczos–Szekfű ösztöndíjra a Lánczos Kornél - Szekfű Gyula Ösztöndíj Közalapítvány Kuratóriuma, amelyre április 30-ig lehet jelentkezni. Egyének és alkotóközösségek is pályázhatnak eddig még nem publikált művekkel, meg nem jelent alkotásokkal. A díjakat hagyományosan az augusztus 20-i ünnepségek keretében adják át.
Tovább...
 
Kalevala-nap a könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. február 26.
Február 28-a a Kalevala és a finn kultúra napja: Koppányi Miklós, a Magyar-Finn Társaság kulturális alelnöke a finn festészet kiemelkedő alakját, Akseli Gallen-Kallelát mutatja be az érdeklődőknek. A Sampo Székesfehérvári Finnbarátok Köre a VMK Olvasótermében várja az érdeklődőket március 5-én.
Tovább...
 
A méhészet gyógykészítményei és képzőművészeti tárlatvezetés Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. február 26.
Szerdán két múzeumi program is gazdagítja a város kulturális kínálatát: a méhészethez kapcsolódó medicinákról tartanak előadást a Patikamúzeumban, a Csók Képtárban pedig kurátori tárlatvezetésre várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 12752