Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Milyen vitaminok segítik elő a tökéletes látást? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 22.
Több tanács is létezik arra vonatkozóan, hogy mit tegyünk / és mit ne tegyünk a látószervünk optimális működése érdekében. Fontos például a következetes táplálkozás. Étrendünket úgy kell összeállítanunk, hogy minél több A-, C- és E vitaminban gazdag étel szerepeljen benne.
Tovább...
 
Orbáncfű – segítség a változókorban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 22.
Az orbáncfű hatékony segítséget nyújthat a változókorban lévő hölgyeket érintő problémákra. Idegnyugtató hatása közismert, és még a ráncok ellen is hatásos.
Tovább...
 
Mit tehetünk a cicánk egészséges, hosszú életéért? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 22.
Mikor szükséges megfürdetni a cicánkat? Levágjuk a karmát? Mire jó a folyamatos fésülés? Mellőzhetjük-e a fültisztítást? – Ezekre a kérdésekre (is) kerestük a választ…
Tovább...
 
Módosított útvonalon közlekednek az autóbuszok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 22.
Már kedden délelőtt elkezdődnek az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó megemlékezések. Rendezvény lesz az ’56-osok terén is, emiatt néhány órára, teljes szélességében lezárják a Budai út – József Attila utca – Deák Ferenc utca csomópontját, ami miatt a helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek majd.
Tovább...
 
Hiteles írás segít emlékezni Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. október 22.
Az Árpád-ház program keretében zajló okmánykutatásokról tartottak konferenciát a Városi Levéltár és Kutatóintézet Szekfű Gyula termében. A "Hiteles írás segít emlékezni" című konferencián a okmány kiadásokkal foglalkozó kutatók számoltak be eddig elvégzett munkájukról, eredményeikről.
Tovább...
 
V. Egészségnap a Köfém Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. október 21.
Városrészi szűrőnapot rendeztek immár ötödik alkalommal a KÖFÉM Művelődési Házban szombaton. Az Egészségnapon számos alapvizsgálatot végeztethettek el a résztvevők gyorsan és ingyenesen.
Tovább...
 
Hamarosan elkészül az első fehérvári parkolóház Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 21.
A tervezett ütemben zajlik Székesfehérvár első parkolóházának építése, ahol – a földmunkával és a pinceszint kialakításával együtt járó nehézségek után – október elejére az épület négyszintes szerkezetével is többségében elkészült már a kivitelező. Minderről a pénteki épületbejáráson számoltak be, amelyen dr. Cser-Palkovics András polgármester is részt vett. Mint elhangzott: egyelőre nem látszik akadálya annak, hogy jövő év első negyedévében megnyisson a parkolóház.
Tovább...
 
Jogerős a fehérvári választási eredmény Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 21.
A vasárnap délután négy órai határidőig nem érkezett jogorvoslati kérelem, így a múlt vasárnapi választások listás eredményei is jogerőre emelkedtek. Nincs tehát akadálya, hogy kedden, október 22-én Székesfehérvár polgármestere és önkormányzati képviselői a Választási Bizottságtól átvegyék a megbízólevelüket.
Tovább...
 
Állandó és változó babakultúra Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. október 21.
Moskovszky Éva játékgyűjtő, a hazai játékkultúra kimagasló személyisége tiszteletére szerveztek konferenciát Székesfehérváron. A Hetedhét Játékmúzeumban az állandó és változó babakultúra témakört járták körül a szakemberek, így többek között szó esett a Barbie baba hatvanéves történetéről, a térben és időben változó gyermekkorról, a szerepjátékokról és a Moskovszky-gyűjteményben látható párizsi luxusbabákról is.
Tovább...
 
Nem veszélyes a levegő Székesfehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 21.
A szaklaboratórium hétfőn reggel megküldött mérési eredményei alapján jelentősen süllyedt a levegő szálló por koncentrációja Székesfehérváron, így az már a megengedett határértéken belül van, azaz visszavonható a tájékoztatási fokozatú riasztás.
 
Az iskolai bántalmazásról tartanak előadást Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. október 21.
Iskolai eljárásrend bántalmazás (bullying) kezeléséhez címmel szerveznek interaktív előadást október 24-én, csütörtökön 14.00 órától a József Attila Középiskolai Kollégiumban. Az eseményre invitálják a pedagógusokat, a szülőket és minden érdeklődőt. A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezni október 22-ig, keddig lehet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 12192