Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szikes tavak Fejérben – folytatódnak az ismeretterjesztő Vadvédelmi esték a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. február 01.
Folytatódik a Vadvédelmi esték című ismeretterjesztő programsorozat a Sóstó Vadvédelmi Központban. Február 2-án, csütörtökön 17.30 órától az állatoknak és növényeknek páratlan életteret nyújtó szikes tavakról lesz előadás. A részvételhez előzetes regisztrációt kérnek.
Tovább...
 
Megújul a Tóparti gimnázium épülete Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. január 31.
Megkezdődött a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium épületének teljes körű felújítása. A január 20-i munkaterület-átadást követően a tornaterem épületében indultak el a munkálatok. A mintegy 3,1 milliárd forint értékű fejlesztés során, amely a város több oktatási intézményét érintő „Székesfehérvári komplex oktatási célú fejlesztés” elnevezésű projekt keretében valósulhat meg, kívül-belül megújul az épület. A beruházással tervezetten 2024 tavaszára végeznek.
Tovább...
 
A sportgazdaságtan szakon végzett diákokat köszöntötték az Alba Regia Sportcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. január 31.
Második alkalommal tartották meg azt a végzős gálát, melyen a sportgazdaságtan hallgatók sikeres záróvizsgáit ünnepelték. Idén nyolc hallgató végzett az országban kizárólag Székesfehérváron elérhető specializáción.
Tovább...
 
Axolotl: cukiság felsőfokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. január 31.
A világ egyik legédesebb és legkülönlegesebb állata az axolotl, mely képes visszanöveszteni megsérült testrészeit, és cuki mosollyal hálálja meg, ha biztosítjuk számára az optimális körülményeket.
Tovább...
 
Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. január 31.
Székesfehérvár központjában, a történelmi belváros mellett többszintes kereskedelmi épület 491m2 összalapterületű földszinti és emeleti része egyben vagy megosztva szintenként kiadó!
Tovább...
 
Kids club - angol foglalkozás a legkisebbeknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 31.
Játékos angoltanulásra ad lehetőséget a Már Vártalak Kids Clubja keddenként. A hároméves kor alatti gyermekeknek szóló foglalkozásra folyamatosan lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Osztályviadallal zárultak pénteken a Ciszterci Diáknapok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 30.
Hétfőn kezdődtek és pénteken értek véget a Diáknapok a Ciszterci Szent István Gimnáziumban. A programsorozatot hagyományosan az osztályok viadalának döntője és király-, illetve hercegválasztás zárta. Az eseményen Mészáros Attila alpolgármester képviselte Székesfehérvár Önkormányzatát.
Tovább...
 
Tudomány és felsőoktatás a XXI. században Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 30.
Folytatódik a Kodolányi Szabadegyetem előadássorozat. Január 30-án, hétfőn 15 órától a Titkok Háza Tudományos Élményközpontban dr. György László kormánybiztos és Dr. Szabó Péter, az egyetem rektora Vargha Tamás miniszterhelyettessel arról beszélgetnek, hogy miért fontos a tudomány és a felsőoktatás a XXI. században. A személyesen a helyszínen és online is követhető előadásra minden érdeklődőt szeretettel várnak.
Tovább...
 
Múzeum a suliban – új kezdeményezés a Szent István Király Múzeumban! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 29.
„Házhoz” viszi kincseit az óvodákba, iskolákba a Szent István Király Múzeum – Gorsium Régészeti Park. Az interaktív mese és tárgyalkotó múzeumpedagógiai foglakozások keretében ismerkedhetnek meg a gyerekek az ókori Róma világával.
Tovább...
 
Várják a jelöléseket a a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra Nyomtatás E-mail
Írta: Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Józsa Dávid – ÖKK   
2023. január 29.
Március 10-ig várja a jelöléseket az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra. Az elismerések átadására 2023-ban is sor kerül, melyről sajtótájékoztató keretében számolt be Róth Péter alpolgármester és Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért kurátora.
Tovább...
 
Január végéig meghosszabbított nyitvatartással működik a parkolási ügyfélszolgálat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 28.
A lakossági parkolóbérletek már online is kiválthatók, de sokan még mindig a személyes vásárlást választják, így január végén jelentősen megugrik az ügyfélforgalom. A Városgondnokság ezért meghosszabbította a parkolási csoport ügyfélszolgálatának nyitvatartási idejét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 18028