Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Durián: nagyon finom és rettenetesen büdös Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. június 01.
Van egy gyümölcs, melynek igen magas a tápértéke, rendkívül finom, használják a népi gyógyászatban – mellette pedig romlott húsra, rothadó hagymára emlékeztető szaga van. Annyira büdös, hogy Délkelet-Ázsiában táblák jelzik, hogy hol tilos a fogyasztása. További érdekessége, hogy virágai kizárólag éjjel nyílnak. Ez a durián!
Tovább...
 
Ingyenes online tréningek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. június 01.
A munka és a magánélet összehangolása, valamint a munakerőpiaci reintegráció témában szervez online tréninget a Székesfehérvári CsakPont Iroda, amelynek munkatársai várják a jelentkezéseket.
Tovább...
 
Nemsokára nyílik a hortenzia az Országzászló téren Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. május 29.
Az Országzászló téren tíz csodálatos, cserjékkel, díszfüvekkel és évelő fajokkal beültetetett zöld sziget mellett és hatalmas platánok között időzhetünk. A Belváros egyik zöld éke a park az öreg és fiatalabb beültetett fákkal, színes látványosság a Virágóra, nyílnak a zsályák, és hamarosan kibontja óriási fehér gömbvirágait az annabell hortenzia is.
Tovább...
 
Elég jó szülő, kiegyensúlyozott gyerek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. május 29.
Szombaton délelőtt Deliága Éva gyermekpszichológus tart előadást a Nyitott Akadémia Facebook oldalán, Elég jó szülő, kiegyensúlyozott gyerek címmel. Az ingyenes élő programhoz a kérdéseket előre kérik elküldeni.
Tovább...
 
Megemlékezés a Hősök Napján Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. május 29.
Minden év májusának utolsó vasárnapja a Hősök Napja. A székesfehérvári megemlékezések mellett hagyományosan május 31-én, vasárnap 15 órakor Spányi Antal megyés püspök celebrál szentmisét a Don-kanyar Emlékkápolnánál.
Tovább...
 
Programok a Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. május 29.
A fehérvárcsurgói Károlyi Kastély Szálloda és Étterem munkatársai 2020. május 29-től, már a pünkösdi hosszúhétvégén is maximális felkészültséggel, odafigyeléssel és hatalmas vendégszeretettel várják a vendégeket. - Az év hátralévő részére tervezett programokról pedig alább olvashatnak információkat!
Tovább...
 
Kölcsönzés – kicsit másképpen Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. május 29.
A Széna téren és a Mészöly Géza utcában is egy-egy, a könyvtárak elé helyezett asztalon bonyolítják a kötetek visszavételét, illetve az előre egyeztetett könyvek kiadását.
Tovább...
 
Játék és vidámság, romantika felsőfokon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. május 29.
Játék, vidámság, természetjárás. Színes programokkal várják pünkösd idején a fehérváriakat és a városban érkezőket. A Tourinform iroda városnéző programjait között kisvonatos Bory-vár túra és romantikus belvárosi séta is szerepel. A Sóstó Látógatóközpont szervezésében Ökotúrán vehetnek részt az érdeklődők.
Tovább...
 
Jó időben - rossz időben: Mindig vár a Gajdos Lángos! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. május 29.
Lazacburger, vegán burger, tortilla, Gajdos Lángos, Gajdosburger, girosz pita, halászlé, pacal, marhapörkölt, brassói , babgulyás, hekk, keszeg, ponty, pisztráng... s megannyi finomsággal vár Velencén a Gajdos Lángos!
Tovább...
 
Feketehegyen új építésű ház eladó Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. május 28.
Székesfehérvár kertvárosi övezetében egy 124 nm-es, 4 szoba + nappalis, amerikai konyhás, új építésű ikerház keresi gazdáját! A telek 1100 nm, teljesen sík, saját használatú. Az utca csendes, nyugodt, családi házas övezet!
Tovább...
 
Élelmiszercsomaggal, kesztyűvel, maszkkal segítették az utcán élőknek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. május 28.
A veszélyhelyzetben az utcán élő hajléktalanoknak is segítséget nyújtott a város. Az elmúlt öt hétben a teajárat útvonalán járva 85-88 embert értek el hetente, és az élelmiszercsomag mellett védőkesztyűt és eldobható szájmaszkot adtak át a Kríziskezelő Központ utcai szolgálatának munkatársai.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 13302