Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hazai cégvezetők: optimista hangulat a következő 6 hónappal kapcsolatban Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2020. augusztus 03.
Míg áprilisban százból csupán négy cég vezetője várt javulást a következő fél évben, addig most már minden második vállalat optimistán tekint a jövőbe. Jelenleg minden ötödik cég távmunkában dolgozik továbbra is, minden másodiknál pedig hosszú távon megmarad a home office lehetősége – derül ki a Profession.hu friss, 750 hazánkban működő cég helyzetét vizsgáló felmérésének adataiból.
Tovább...
 
Augusztusi csillaghullás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. augusztus 03.
A fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyparkban megrendezésre kerülő program, amelyet Mizser Attila, a Magyar Csillagászati Egyesület főtitkára vezet, lehetővé teszi a csillagos ég nagyszerűségének felfedezését.
Tovább...
 
Tudtad, hogy az ölelés immunerősítő? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 31.
Tudtad, hogy az ölelés stresszoldó, erősíti a szívet, ránctalanít, enyhíti a depressziót, csökkenti a magány érzését, fájdalomcsillapító, immunerősítő, s boldogabbá tesz?
Tovább...
 
Véradásra várja az önkénteseket a Vöröskereszt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 31.
A Magyar Vöröskereszt augusztusban is véradásra várja az önkénteseket. A kezdeményezéshez több Fejér megyei településen és helyszínen lehet csatlakozni: 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőtteket várnak.
Tovább...
 
Legyenek büszkék arra, hogy magyarok! – hadtörténeti hagyományőrző tábor Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. július 31.
Az ezeréves Székesfehérvár történelmével és hadtörténetével ismerkednek azok a gyerekek, akik részt vesznek a Honvéd Hagyományőrző Egyesület Fejér Megyei Szervezetének táborában. A gyerekek az államalaptástól egészen a második világháborúig kalandoznak a királyi város történelmében és hadtörténetében, megismerik a harceljárásokat, a fegyvereket és a honvédek hagyományait.
Tovább...
 
Töretlen együttműködés Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. július 31.
Székesfehérvár és testvérvárosainak kapcsolatáról és a járványhelyzet ideje alatti együttműködésről tartott sajtótájékoztatót Lehrner Zsolt alpolgármester és Deák Lajosné, a család- és nemzetpolitikai ügyek tanácsnoka. A több évtizedes, jól működő nemzetközi együttműködések a pandémiás időszakban a közös gondolkodások, tapasztalatcserék és segítségnyújtások nyomán csak még erősebbek lettek.
Tovább...
 
Az ütemtervek szerint halad a Balaton úti felüljáró felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 31.
Több mint két hete kezdődött a Balatoni úti felüljáró felújítása. A beruházás a tervek szerint halad: a bontási munkák befejeződtek, vízelvezető csöveket és víznyelőket építettek be, a jövő héten pedig a kötőréteg, majd a kopóréteg megépítését végzi el a kivitelező. Brájer Éva és Mészáros Attila önkormányzati képviselők továbbra is a lakók és a közlekedők türelmét kérik, illetve hangsúlyozzák: senki ne menjen be a balesetveszélyes munkaterületre. Az útvonaltervezésnél változó várakozási idővel kell számolni: a gépjárművel közlekedők számára javasolt az alkalmazások használata, illetve az elkerülő utak választása.
Tovább...
 
Az emberi érzelmek felé vezető út Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. július 31.
Új bemutatóra készül a Székesfehérvári Balett Színház. Októberben láthatja a közönség a Carmen című előadást, amely három részből áll: Carmen, Arrhythmia, Szeszély. Ez utóbbi koreográfusa a világhírű Alexander Ekman. A koreográfus betanító balettmestere, Mathilde Van de Meerendonk ezen a héten együtt dolgozik a fehérvári táncosokkal.
Tovább...
 
Polgármesteri tájékoztatás az augusztusi rendezvényekről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. július 31.
Dr. Cser-Palkovics András polgármester a csütörtöki kormányinfón elhangzottakra reagálva a közösségi oldalán az alábbi tájékoztatást tette közzé.
Tovább...
 
Dzsem, mártás és szörp - receptek az egres felhasználására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 30.
A gasztronómiai élvezeten túl jótékony hatásai miatt is érdemes egrest fogyasztanunk: erősíti az immunrendszert, elősegíti a fogak, a fogíny, a csontok megújulását, gyorsítja a sebgyógyulást, hatásos megoldás székrekedés ellen, védi a kötőszöveteket és az érfalak épségét.
Tovább...
 
PatikaPlus tanulmányi támogatás gyógyszerészjelöltek részére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. július 30.
A PatikaPlus Gyógyszertárak (www.patikaplus.hu) pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy támogassa azon leendő gyógyszerész hallgatókat, akik a középiskolai tanulmányaik során kimagasló tanulmányi eredményt értek el és céljuk a végzettség megszerzését követően közforgalmú gyógyszertárban elhelyezkedni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 13592