Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A jó ügyért adakoznak Fonyódon a rockerek Nyomtatás E-mail
Írta: Koszorus Rita   
2024. július 25.
Az augusztus 8-án kezdődő és 11-ig tartó tizedik RockBalaton fesztivál nem csak az önfeledt szórakozásról szól, hanem egymás segítéséről, társadalmi szerepvállalásról is. Idén is jótékony célú kiegészítő programokkal várjuk a szórakozni vágyókat.
Tovább...
 
Megérkeztek a legfrissebb adatok: megduplázódott a hívás- és SMS-forgalom a Balaton-átúszáskor Nyomtatás E-mail
Írta: ADRAVECZ-LAUFER FLÓRA   
2024. július 25.
Ahogy nyáron az M7-es autópályán gyakoribb a sűrű forgalom, és a vendéglátás számára is csúcsszezont jelent ez az időszak a Balaton térségében, úgy a mobilhálózat kihasználtsága is kiugró ezekben a hónapokban: augusztusban pörög a legtöbb mobiladat, ezen belül is a legnagyobb forgalmat Siófokon bonyolítják. A Balaton-átúszás idején elsősorban a hanghívások és a szöveges üzenetek száma emelkedik meg egy hasonló nyári naphoz képest, a tavalyi eseményhez viszonyítva pedig idén közel ötször annyi SMS-t küldtek el a célban, Balatonbogláron – derül ki a Yettel friss balatoni mobilforgalmi elemzéséből.
Tovább...
 
Önkéntesek és a Városgondnokság is öntözi a fákat Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. július 25.
A HungaroMet aszályjelzője napok óta nagyfokú vagy közepes aszályt jelez Székesfehérvár térségére, nem sok csapadék hullott az elmúlt hetekben. A Városgondnokság folyamatosan öntözi a városi növényeket, és az elmúlt hetekben önkéntes locsolók is a fák segítségére siettek.
Tovább...
 
Limonádé túra a Sóstón – frissítő italok készítéséről tanulhatunk július 27-én Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 25.
Limonádé túrát szerveznek július 27-én, szombaton a Sóstó Természetvédelmi Területen. Megtanulhatjuk, hogy az itt fellelhető gyógyító hatású növényekből miként készíthetünk ízletes frissítőt. Előzetes regisztráció szükséges.
Tovább...
 
Ismét kinyílt a Mi Udvarunk - elkezdődött az Orsiékszer ötnapos programsorozata Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. július 25.
Napi két workshoppal, kiállítással, beszélgetésekkel várja a látogatókat az Orsiékszer. Németh Orsi és Tárnok Orsi harmadszor nyitja meg Széchenyi úti házuk kapuját, A Mi Udvarunk - Nyári kertesték kulturális programra július 24-től 30-ig várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Bodajkra vezet a vasárnapi gyógynövénygyűjtő túra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 24.
Bodajkon folytatódnak a Herbarius túrák a Szent István Király Múzeum szervezésében. Lencsés Rita gyógynövényszakértő július 28-án, vasárnap 9.30 órakor a Szoborparknál várja a résztvevőket, hogy a nyár derekán elérhető gyógynövényeket gyűjtsenek. A résztvevőktől előzetes bejelentkezést kérnek.
Tovább...
 
A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke Nyomtatás E-mail
Írta: SOMOGYI TAMÁS   
2024. július 24.
Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
Tovább...
 
Kovács Loránd Olivér a Szent István Király Múzeum új szakmai igazgatója Nyomtatás E-mail
Írta: Látrányi Viktória/SZIKM   
2024. július 23.
Kovács Loránd Olivér tölti be a Szent István Király Múzeum szakmai igazgatói posztját. A döntést teljes egyetértésben hozta meg a város és a múzeum vezetése. Kovács Loránd Olivér ezer szállal kötődik az intézményhez, eddig Gorsium szakmai vezetőjeként segítette a munkát.
Tovább...
 
Sportoló, beszélgető gyerekeket nevel a Velencei tábor Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. július 23.
Negyedik, záró turnusához érkezett a velencei bentlakásos tábor. A gyerekek jelentős része évről-évre visszajáró vendég, jelenleg 57-en vannak a táborban, akik többek között néptánccal, kézműveskedéssel, sporttal és legfőképpen beszélgetéssel töltik ezt a hetüket.
Tovább...
 
Városszerte festik a játszótéri eszközöket a következő hetekben Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. július 23.
A Városgondnokság a 120 fehérvári játszótér karbantartásának részeként több helyen festi a következő hetekben a játszóeszközök fából készült elemeit. A munkát kedden reggel a Haleszben kezdték festők. A festésről táblával, szalagozással tájékoztatja a játszóteret használókat a Városgondnokság és a két napos száradást követően a tájékoztató táblákat elviszik.
Tovább...
 
Nyári működési rend a Vörösmarty Mihály Könyvtárban és a tagkönyvtárakban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 23.
Nyári működési rend van érvényben a Vörösmarty Mihály Könyvtár központi részlegében és tagkönyvtáraiban. Szombatonként zárva tartanak és változó rend szerint várják az olvasókat egészen szeptemberig. A Központi Könyvtárban július közepétől van hosszabb leállás, ám az Olvasóterem ez idő alatt is várja a könyvbarátokat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 20972