Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Új fejezet kezdődött Székesfehérvár kulturális életében Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 18.
Bemutatta első önálló triple build-estjét a Székesfehérvári Balett Színház. Az óriási közönségsikert aratott Bolero című esten öt kortárs táncszínházi darabot vitt színre az immár kibővült társulat.
Tovább...
 
Mátyásról és koráról szól a holnapi Kodolányi Szabadegyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 17.
Folytatódik a Kodolányi Szabadegyetem és a Harmadik Kor Egyeteme tudományos programsorozat. Október 17-én, szerdán Mátyás király kora és az uralkodó személyisége lesz a téma.
Tovább...
 
Egész éves programokkal készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 17.
ImageFennállásának 80. évfordulójának alkalmából az idei tanévben hét hónapon át tartó programsorozattal készül a diákok és az érdeklődők számára a Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola. A jubileum első tematikus programjait a Kenyér Világnapja alkalmából október 15-19. között szervezik.
Tovább...
 
„...Feladatunk a Magyar Honvédséget a régió legütőképesebb haderőjévé tenni!” Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 17.
Imagedr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Korom Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnöke tartott sajtóbeszélgetést a Magyar Honvédség elmúlt háromnegyed évének eredményeiről. Tájékoztatták a megjelenteket a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében eddig elért fejlesztésekről.
Tovább...
 
Új néven folytatják Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 17.
ImageA "Bárczi". Velencén a helyiek csak így ismerik a Bárczi Gusztáv utcában található gyógypedagógiai intézményt, amelyben évtizedek óta sajátos nevelési igényű gyermekek oktatásával foglalkoznak.
Tovább...
 
Megnyílt az Egészségfejlesztési Iroda a Jancsár utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, HSZI   
2018. október 17.
ImageAz Egészségfejlesztési Iroda elkezdte működését a Janácsár utca 1. alatt. A tevékenységek már szeptember 1-jétől zajlanak a város különböző pontjain – csütörtöktől már az irodában is lesznek elsősorban mozgással és egészséges táplálkozással kapcsolatos programok.
Tovább...
 
Felszámolják a vastelepet a Homoksoron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 17.
Az Önkormányzat tulajdonába került a Homoksoron sok környékbelit zavaró vastelep. A terület rendezése megkezdődik, jövőre pedig száz parkolót alakítanak ki ott.
Tovább...
 
Alba Regia Helyi Közösség: 250 milliós pályázati felhívás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 17.
ImagePályázati felhívást tett közzé az Alba Regia Helyi Közösség Helyi Akciócsoport Székesfehérváron. A Székesfehérvár Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiája 2016-2020 című, TOP-7.1.1-16-2016-00031-es azonosítószámú projekt részeként összesen 250 millió forintra nyújthatnak be támogatási kérelmet Székesfehérvár közigazgatási területén székhellyel vagy telephellyel rendelkező szervezetek 2018. november 5-től.
Tovább...
 
Hívogat a Németh László iskola! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 17.
ImageFolytatódik az iskolába hívogató programsorozat október 17-én, szerdán a Németh László Általános Iskolában. A 17.00 órakor kezdődő program témája az iskolaérettség lesz.
Tovább...
 
Utcaszínházi előadással ünneplünk október 23-án Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 17.
Hagyományosan idén is utcaszínházi produkcióval emlékezünk az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire, hőseire és áldozataira. Matuz János író, rendező „Miénk e föld!” című darabjában a diákszínjátszók mellett a Szabad Színház két színészét láthatjuk majd október 23-án, kedden 16 órakor a Városház téren. A darabban a Teleki gimnázium kórusa is szerepel.
Tovább...
 
Jól tanuló, szociálisan rászoruló fiatalokat támogatnak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 17.
ImageSzékesfehérvár városa ösztöndíjjal segíti azokat a jól tanuló helyi fiatalokat, akik szociális helyzetük okán rászorulnak a támogatásra. A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjat az adatlap kitöltésével és a szükséges mellékletek csatolásával lehet megpályázni november 9-ig. A támogatást általános és középiskolások, valamint a felsőoktatásban tanulók igényelhetik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 10516