Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Menő reformáció, buszba zárva Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 22.
ImageSok egyéb település mellett - hogy csak a legutóbbi négyet említsük - Fót, Albertirsa, Martonvásár és Bakonyszombathely után 2018. május 24-én, csütörtökön Velencére érkezik a "Menő reformáció" mobil kiállítása.
Tovább...
 
Ereklye az Országzászló téren Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 22.
ImageHamarosan befejeződik a székesfehérvári Országzászló tér felújítása. Az átadás előtt fontos és a hely szellemiségéhez méltó eseményt tartott tegnap a téren a Fejér Szövetség. Pünkösdhétfő alkalmából, ünnepélyes keretek között szentelték fel és helyezték el az Országzászló emlékmű földereklyéjét az oltárkőbe. A teret június 4-én délután avatják fel, az eseményre szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Vonalba zárt történetek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 21.
A Hetedhét Játékmúzeumban megnyílt az újrainstallált Réber László emlékkiállítás: a Vonalba zárt történetek állandó kiállítása a néhány vonalból kialakított formákkal dolgozó alkotó grafikáit mutatja be.
Tovább...
 
Átadták a "Székesfehérvár Közbiztonságáért" díjat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 21.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése legutóbbi ülésén adták át ünnepélyesen a képviselőtestület által odaítélt "Székesfehérvár Közbiztonságáért" díjakat.
Tovább...
 
Jótékonysági adománygyűjtés Gyermeknapra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 21.
ImageA Nemzetközi Gyermeknaphoz kapcsolódóan idén is jótékonysági adománygyűjtést hirdet Váradi Eszter Sára, a Vörösmarty Színház művésze és Németh Mariann, a teátrum művészeti munkatársa a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ kis lakói számára.
Tovább...
 
Virágpompába öltözött a barokk Belváros Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Bácskai Gergely   
2018. május 21.
ImageA pünkösdi hétvégén ismét virágba borult a fehérvári belváros. A virágkötő mesterek ebben az esztendőben a „Barokk évhez” kapcsolódva alkottak, e stílus jegyében készültek a kompozíciók, amelyekre idén is szavazhat a közönség.
Tovább...
 
14. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 21.
ImageJúnius 1. és 3. között a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában a Károlyi József Alapítvány 14. alkalommal rendezi meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat (kiállítás, vásár és konferencia), amely minden évben számot tart a látogatók örömére és a szakemberek érdeklődésére.
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha támadnak a molyok? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 21.
ImageA molyok elég undorító rovarok. Ellentétben a pillangókkal – a molyok szépségében senki se akar gyönyörködni (mivel az nincsen nekik, legalábbis én még nem fedeztem fel), és még a virágok beporzásában sem segítenek. Ellenben rengeteg kárt okoznak, ha befészkelik magukat a lakásba, és rendkívül gyors szaporodásuk miatt nagyon nehéz kilakoltatni őket. Mostanában egyre többen panaszkodnak a molyok megjelenésére, sőt szinte inváziónak is nevezhetjük már ezt az állapotot.
Tovább...
 
Hogyan és miért szívja vérünket a szúnyog? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 21.
ImageNincsen vízpart szúnyog nélkül, ha elbúcsúzik a fürdőzőktől a Nap, és a közelgő est előcsalogatja a kis vámpírokat. Lehet zsibongó kerti party, nyugodt olvasgatás a verandán vagy romantikus andalgás a csillagokat – és a szív dobogásának hevességét – kémlelve: a szúnyogok jönnek, látnak és szívnak!
Tovább...
 
Triatlonverseny pünkösd hétfőn Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 18.
ImageMájus 21-én, hétfőn rendezik meg az eXtremeMan51.5 triatlonversenyt Székesfehérváron. Az Alba Triatlon SE közreműködésével a Csónakázó-tó felületén és annak környékén mutatkozik be a versenysorozat. A megmérettetés biztonságos lebonyolításához több helyszínen forgalomkorlátozás bevezetésére van szükség, ami az autóbuszok közlekedését is érinti. Részletes információk az alábbiakban olvashatóak a lezárásokról és terelésekről.
Tovább...
 
Rendesen takarított a Facebook Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 18.
ImageTöbb mint félmilliárd hamis profilt és káros tartalmak millióit távolították el a Facebookról 2018 első három hónapjában. A társaság most nyilvánosságra hozott transzparencia jelentése alapján az 583 millió hamis fiók mellett 21 millió, szexuális tartalmú bejegyzést, 2,5 millió gyűlöletbeszédet tartalmazó anyagot és kétmillió, terrorizmushoz köthető tartalmat is töröltek a közösségi oldalról.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 9933