Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tudatos tervezés: kevesebb stressz, egészségesebb élet Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2019. június 21.
Hogyan őrizzük meg testi és lelki egészségünket a stressz ellenére? Miként maradhatunk kiegyensúlyozottak a rohanó hétköznapokban? A Coca-Cola vállalat két szakértőt kért fel - Almási Kitti pszichológust és Szűcs Zsuzsanna dietetikust -, hogy segítsenek a fenti kérdések megválaszolásában.
Tovább...
 
Emlékparki Nyár-megnyitó és Múzeumok Éjszakája a KEMPP-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 21.
Hadtörténelmi időutazást kínáló, gazdag programokkal várja az érdeklődőket szombaton a pákozdi Katonai Emlékpark. Kezdődik az VII. Emlékparki Nyár, felavatják a Béke Lángja Emlékművet, illetve tematikus tárlatvezetések és haditechnikai bemutatók is lesznek a Múzeumok Éjszakájához kapcsolódóan.
Tovább...
 
Nyári sminkelési tanácsok a kozmetikustól Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. június 21.
Az évszakok változásával bőrünk állapota és igényei is változnak. Nyáron a szakemberek elsősorban az erős UV-sugárzásra és a hidratálásra hívják fel a figyelmet, a bőr megfelelő ápolása azonban ennél összetettebb feladat. Mire figyeljünk sminkeléskor a nagy melegben? A témával kapcsolatban a hévízi NaturMed Hotel Carbona kozmetikusa ad néhány hasznos tanácsot.
Tovább...
 
Műanyaghulladékból készül a szintetikus olaj Nyomtatás E-mail
Írta: Laufer Flóra   
2019. június 21.
Újabb szintet ért el műanyag-feldolgozás és hasznosítás terén az OMV AG a tavaly átadott ReOil kísérleti üzem működtetésével. Az OMV gyára üzemanyagokat és új műanyagokat gyárt visszagyűjtött hulladék műanyagokból. Az osztrák vállalat ReOil egysége ma már 100 kilogramm hulladékból 100 liter szintetikus nyersolajat tud előállítani.
Tovább...
 
Tűzzel-Vassal Fesztivál szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 20.
Szombaton rendezik a XVI. Tűzzel-Vassal Fesztivált a Rác utcai Skanzen teljes hosszában. A Fehérvári Kézművesek Egyesületének hagyományos programján a bugylibicska áll a középpontban, számos előadás, bemutató ehhez az eszközhöz kapcsolódik.
Tovább...
 
Kóstolók, zacskómentes vásárlás és meridián torna Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 20.
Hetedik alkalommal rendezik meg a Fehérvári Egészségpiacot a Jancsárkertben és a Magma Fitnessben június 22-én, szombaton. A háztáji hagyományos és biotermékek piacán ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokat tartanak, életmód- és táplálkozási tanácsadásra invitálnak, és a programok között helyet kap a mozgás is. Idén először rendeznek pódiumbeszélgetéseket az egészségről, a környezettudatos életmódról.
Tovább...
 
Belvárosi flashmob a jóga világnapja alkalmából Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 20.
Június 21-én van a jóga világnapja. Az alkalom tiszteletére csütörtökön este 6 órakor, a Hotel Magyar Király előtt jóga flashmobot rendeznek, melyhez bárki csatlakozhat.
Tovább...
 
Várják a gyerekeket a városi nyári táborokba! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 20.
Jövő szerdáig lehet még jelentkezni a város velencei bentlakásos táborának első turnusára, amely június 30-tól július 5-ig tart. Fergeteges fiesta-val kezdődik majd a nyári szezon: a dél-amerikai indiánok életével, zenéjével, szokásaival, játékaival ismerkedhetnek meg a táborozó diákok.
Tovább...
 
Előadás szociófotókról és fotóelméleti szavalókórus Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 20.
Csütörtökön este egy kulturális antropológiai előadást hallgathatunk meg a Híresek és képek című kiállításban Kassák Munka-körének szociofotó-csoportjáról, majd egy fotóelméleti szavalókórus lép fel.
Tovább...
 
Új közösségi térrel gazdagodik a csalai városrész Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 20.
Ünnepélyes keretek között nyitja meg és mutatja be Székesfehérvár új közösségi terét Csalán június 21-én, pénteken 17 órától dr. Cser-Palkovics András polgármester és Östör Annamária önkormányzati képviselő. A városrészben élők régi vágya volt egy olyan fedett közösségi tér, ahol találkozhatnak, különböző programokat, rendezvényeket szervezhetnek. A közel húszmillió forintos fejlesztést Székesfehérvár Önkormányzata saját forrásból valósította meg.
Tovább...
 
Számos újdonsággal várják a turistákat nyáron, Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 20.
Történelmi játékon alapuló szabadulószobát alakítanak ki a Hiemer-ház pincéjében, ez lesz a turisztikai szezon legfőbb újdonsága Székesfehérváron. Ezen kívül panorámabuszos és kisvonatos kirándulásokkal, tematikus városnéző sétákkal, fáklyás esti programokkal készül a Székesfehérvári Turisztikai Kft., de lesznek ökotúrák és stadionlátogatás is hétvégenként a Sóstó Látogatóközpontban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 11601