Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Dolgozz külföldön! - Vagy mégse? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 23.
Image„Többet szeretnél keresni? Kilátástalannak tűnik az életed Magyarországon? – Gyere, és dolgozz külföldön! Jó fizetés, kiváló életkörülmények várnak rád!” - Nagyjából ilyen üzenete van egy olyan hirdetésnek, amely külföldi munkára akarja elcsábítani honfitársainkat. Vajon tényleg kolbászból van a kerítés egy másik országban? S ha igen, nem túl rágós/száraz/csípős/zsíros az a kolbász? – Ennek járunk most utána.
Tovább...
 
Építészeti díjátadó és kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 23.
ImageA Magyar Kultúra Napja alkalmából, a Városházán tartották a Magyar Művészeti Akadémia által meghirdetett „SZÉKESFEHÉRVÁR TÖRTÉNETI KÖZPONTJA 2017” című pályázat ünnepélyes eredményhirdetését. A fiatal építészeknek szóló, 6 millió forint összdíjazású felhívásra 14 pályamű érkezett, melyek mindegyike díjazásban részesült.
Tovább...
 
XII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. január 23.
A HPV vírus elleni védőoltásról, az egészséges táplálkozásról és a mozgás egészségre gyakorolt hatásáról is hallhatnak előadást azok az érdeklődők, akik ellátogatnak február 1-jén, csütörtökön a Fehér Palota Üzletközpontba. A XII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét programjaihoz idén is figyelemfelhívó előadásokkal csatlakozik Székesfehérvár.
Tovább...
 
Online fogadóóra a költségvetés tervezetéről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 23.
ImageKedden délután ismét online fogadóórát tart dr. Cser-Palkovics András polgármester, a téma ezúttal a városi költségvetés tervezete lesz.
Tovább...
 
Párna divat volt, van, és lesz is - Ötletek díszpárna-varráshoz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 22.
ImageVannak párnák, amelyekre az ember szinte rá se meri hajtani a fejét, mert fél, hogy tönkreteszi egy könnyelmű mozdulattal. Ezért inkább csak gyönyörködik bennük. Hiába tudja tökéletesen betölteni eredeti rendeltetését a szépséges textília, inkább csak szobadíszként funkcionál. A varráshoz kedvet kapó olvasók kedvéért most néhány ötletet mutatok be e témakört feszegetve, hiszen tökéletes ajándéknak számít egy egyedi, saját készítésű párna.
Tovább...
 
Várják a szavazatszámláló bizottsági tagok jelentkezését Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 22.
ImageJanuár 31-ig várják azon személyek jelentkezését, akik szívesen vállalnak feladatot a 2018-as országgyűlési választások során a szavazatszámláló bizottságokban. A tagokat és póttagokat a Közgyűlés választja meg. Székesfehérvár jegyzője a jelentkezés feltételeiről az alábbi közleményben ad tájékoztatást.
Tovább...
 
Tudjon meg mindent a nyugdíjas szövetkezetekről! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 22.
ImageNyugdíjasok számára hirdetnek fórumot azzal a céllal, hogy a nyugdíjas szövetkezetekben rejlő lehetőségeket, az alakításukhoz és működtetésükhöz szükséges információkat és az eddig szerzett élményeket, tapasztalatokat megosszák az érintettekkel. A rendezvény január 24-én, szerdán 10 órakor kezdődik a Városházán, minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Himnuszünnep a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 22.
ImageHimnuszünnepre várnak mindenkit a Belvárosban hétfőn, A Magyar Kultúra Napján 13 órától. Az Igézőnél a magyar líra gyöngyszemei, köztük a legszebb himnuszaink lesznek hallhatóak egy utcai performance keretében, a Líra utca pedig versajándékokkal készül. Az Új Magyar Képtárban délután az irodalomtörténet iránt érdeklődőknek tart előadást dr. Szörényi László, a Rendház homlokzatán pedig ünnepi fényfestéssel tisztelegnek nemzeti Himnuszunk előtt egészen estig.
Tovább...
 
Az E.ON elektromos autózásra ösztönzi a városokat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Stettler Zsuzsanna, Varga Ivett   
2018. január 22.
A város környezettudatos szemléletéhez igazodóan gazdaságos, zöld gépkocsik használata kezdődik meg a Polgármesteri Hivatal és intézményeinek napi működésében. Az E.ON E-flotta programja által biztosított gépkocsik használatával a városüzemeltetési feladatok hatékony ellátása mellett a környezetkímélő közlekedés terjedéséért és az elektromos autózás széles körű népszerűsítéséért is tesz a város.
Tovább...
 
Templomöleléssel zárult az idei Szent Sebestyén-napok Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. január 19.
A Szent Sebestyén-napok idei zárásaként a védőszent tiszteletére emelt templomot ölelték körbe a Felsővárosi iskolások. A városrész búcsúnapjához kapcsolódva idén is tematikus napokat tartottak az iskolában: régi játékokkal, népi gyógymódokkal ismerkedtek és helytörténeti sétán elevenítették fel a felsővárosi hagyományokat.
Tovább...
 
Kivire vágysz?  Termessz a kertedben! Egyszerűbb, mint gondolnád! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 19.
ImageEgy darab kivi elég ahhoz, hogy biztosítsuk szervezetünk számára a szükséges napi C-vitamin mennyiséget. Ezért is jó ötlet beszerezni otthonra egy kivibokrot!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11001 - 11011 / 20400