Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Már a kockaköveket rakják le az Arany János utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 18.
A Városház tér és a II. János Pál pápa tér közötti szakaszon ma megkezdődött a kockakövek lerakása. Az Arany János utca felújításának utolsó üteme kezdődött meg a burkolat visszahelyezésével.
Tovább...
 
Húsz pedagógust és 16 iskolát jutalmaztak a DiákolimpiaŽ díjátadón Nyomtatás E-mail
Írta: Szilágyi Andrea   
2018. január 18.
ImagePedagógusok, iskolák és egyesületek képviselői vehették át a Magyar Diáksport Szövetség elismerését a Diákolimpia® elmúlt tanévének (2016/2017) országos döntőin elért kimagasló eredményeikért. Fejér megyéből Sió Attila, a Tóparti Gimnázium és Szakgimnázium testnevelője is a kitüntetettek között van.
Tovább...
 
Mozdulj, Fehérvár! - tematikus sportnap sztárfellépőkkel Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. január 18.
ImageAz év első jelentős tömegsport eseményére várják a mozogni vágyókat január 20-án, szombaton a székesfehérvári MKOSZ-csarnokba. Az egész napos eseményen különböző fitnesz- és egyéb mozgásformákat lehet kipróbálni avatott vezetők segítségével, közben egészségügyi és életmód tanácsadásokon, szűréseken is részt vehetnek az érdeklődők.
Tovább...
 
Tárlatok, zenés irodalmi és építészeti programok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 18.
ImageA Magyar Kultúra Napjának ünnepi programjai között képzőművészeti és fotótárlatok nyílnak, zenés irodalmi program és HOBO-est is lesz, valamint építészeti pályázathoz kapcsolódó kiállítás nyílik a városházi ünnepélyes eredményhirdetést követően. A rendezvények már péntekről várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Nátha, influenza  Megelőzhető vagy kezelhető étrend-kiegészítőkkel? Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Zomborszki Zoltán Péter gyógyszerész, PatikaMagazin   
2018. január 17.
ImageAz év őszi, téli és tavaszi időszakának is egyik leggyakoribb, legtöbb embert érintő felső légúti megbetegedése a közönséges megfázás (avagy nátha) és az influenza. Habár a két betegség a köztudatban igen szorosan összefonódott, mégis merőben más problémáról van szó.
Tovább...
 
Tudtad, milyen egészséges a fügekaktusz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 17.
ImageA fügekaktusz gyümölcse – a tuna – Mexikóban mindennapos tápláléknak számít. A növény szárát – a nopalt – nyersen, főzve és sütve is fogyasztják, s még alkoholos koktélokat is ízesítenek vele. Sőt, a fügekaktuszt nemcsak az élelmiszeripar használja fel, hanem a kozmetikai ipar és a gyógyászat is!
Tovább...
 
Ne menj a boltba banánért! - Szakíts le egyet otthon a fáról! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 17.
ImageA banán az egyik legnépszerűbb déligyümölcs. Fogyaszthatjuk nyersen, sütve, turmixként, készíthetünk belőle arc- és hajpakolást, aszalhatjuk, kandírozhatjuk, és a kisbabáktól kezdve a testépítőkön át az agg-korúakig szinte mindenki szereti. Az ára viszont nem épp pénztárca-barát. Ezért jó ötlet beszerezni otthonra egy banánfát!
Tovább...
 
Dolgozz külföldön! - Vagy mégse? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 16.
Image„Többet szeretnél keresni? Kilátástalannak tűnik az életed Magyarországon? – Gyere, és dolgozz külföldön! Jó fizetés, kiváló életkörülmények várnak rád!” - Nagyjából ilyen üzenete van egy olyan hirdetésnek, amely külföldi munkára akarja elcsábítani honfitársainkat. Vajon tényleg kolbászból van a kerítés egy másik országban? S ha igen, nem túl rágós/száraz/csípős/zsíros az a kolbász? – Ennek járunk most utána.
Tovább...
 
Orrdugulás és kezelése Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Dr. Gyarmati Éva infektológus, csecsemő- és gyermekgyógyász   
2018. január 16.
ImageA téli hónapokban gyakori nátha oka lehet az ún. nem szezonális allergia, melyet penészgombák, lakáson belüli allergének okoznak. Ezen túl terhesség, bizonyos gyógyszerek, érzelmi problémák is okozhatnak orrdugulást; illetve kémiai anyagok (pl. nikotin), a túl hideg vagy meleg levegő fizikai hatásai is kiválthatnak gátolt orrlégzést.
Tovább...
 
Tévedés, hogy a kivi nem bírja a hazai klímát! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 16.
ImageA banán és a citrusfélék után a kiviből fogyasztja a legtöbbet a magyar lakosság. S bár szinte mindenki a boltokból szerzi be ezt a kissé szőrös, olykor csupasz, ámde mindig barna héjú, zöld húsú csemegét, azért jó tudni, hogy – a közhiedelemmel ellentétben - hazánkban is jól termeszthető, mert megfelelő termőhelyen kellőképpen hidegtűrő!
Tovább...
 
Zene, láncfűrész és kedvezmények Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. január 16.
Image"Ennyi embert még sohasem láttunk a Távírdában" - hallottuk többfelől is, amikor az utcába értünk, és az eső ellenére valóban sok embert vonzott a zene, a jégszobrászat és a boltok nyújtotta kedvezmények. Szombaton délelőtt érdeklődők, vásárlók és boltosok "nyitották meg" közösen a megújult bevásárlóutcát.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11023 - 11033 / 20400