Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Korom Ferenc az MH ÖHP új parancsnoka Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 12.
ImageÁllománygyűlés keretében zajlott a parancsnoki beosztás hivatalos és ünnepélyes átadás-átvételi ceremóniája az Összhaderőnemi Parancsnokságon.
Tovább...
 
Dolgozz külföldön!  Vagy mégse? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 12.
Image„Többet szeretnél keresni? Kilátástalannak tűnik az életed Magyarországon? – Gyere, és dolgozz külföldön! Jó fizetés, kiváló életkörülmények várnak rád!” - Nagyjából ilyen üzenete van egy olyan hirdetésnek, amely külföldi munkára akarja elcsábítani honfitársainkat. Vajon tényleg kolbászból van a kerítés egy másik országban? S ha igen, nem túl rágós/száraz/csípős/zsíros az a kolbász? – Ennek járunk most utána.
Tovább...
 
8 ok, ami miatt nehezen szabadul meg a köhögéstől Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Dr. Potecz Györgyi tüdőgyógyász, a Tüdőközpont főorvosa   
2018. január 12.
ImageA makacs köhögés sokakat érintő panasz az őszi-téli időszakban. Gyakori velejárója a légúti betegségeknek, de akár súlyos egészségügyi problémákra is felhívhatja a figyelmet.
Tovább...
 
Mikor kell pótolni a vasat? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. január 12.
ImageTartósan fennálló, általános fáradtság, energiavesztés, az izomerő csökkenése – ezek a tünetek többek közt vashiányra utalnak. Minthogy emiatt egész szervezetünk működésében zavar állhat be, vaspótlásra van szükség. Különösen télen kell ügyelnünk rá, hiszen ebben az időszakban rendszerint kevesebb vasat juttatunk a szervezetünkbe természetes úton.
Tovább...
 
Ez a ház a szíve alatt hordozza Székesfehérvár jövőjét Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 11.
ImageHúsz éves a Család- és Nővédelmi Központ. Az Önkormányzat fenntartásában működő intézményben az eltelt idő alatt nagyarányú fejlesztéseket hajtottak végre, újabb és újabb szolgáltatásokat vezettek be a színvonalas ellátásért, a lakosokat pedig rendszeresen várják megelőző szűrővizsgálatokra.
Tovább...
 
Miénk itt az utca! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 11.
Miénk itt az utca! – szombaton délelőtt avatórendezvényre várják a lakókat és a vásárlókat a megszépült Távírda utcában. A Rákóczi utca felőli utcatorkolatnál egy jégszobrász készít majd közel 2 méter magas, látványos farsangi álarcot, a környező utcákat a népszerű Band of StreetS zenekar járja körbe, a kereskedők pedig kivételes akciókkal várják vásárlóikat.
Tovább...
 
Doni megemlékezés - 75 éve történt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 11.
ImageJanuár 12. és 14. között a 2. honvéd hadsereg Don-kanyarnál vívott harcaira emlékező és a hősök, áldozatok előtt tisztelgő programsorozatot szervez a Honvédelmi Minisztérium. A Hadtörténeti Intézet és Múzeum ezen a hétvégén különleges programokkal és ingyenes belépéssel várja a látogatókat Budapesten.
Tovább...
 
Tudtad, milyen egészséges a fügekaktusz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 11.
ImageA fügekaktusz gyümölcse – a tuna – Mexikóban mindennapos tápláléknak számít. A növény szárát – a nopalt – nyersen, főzve és sütve is fogyasztják, s még alkoholos koktélokat is ízesítenek vele. Sőt, a fügekaktuszt nemcsak az élelmiszeripar használja fel, hanem a kozmetikai ipar és a gyógyászat is!
Tovább...
 
Fejér megye ismét átlépte a járványos küszöbértéket Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. január 11.
ImageAz influenza-szerű megbetegedésekkel orvoshoz fordulók aránya járási népegészségügyi osztályonként változik, de mindenhol emelkedés tapasztalható.
Tovább...
 
Sansz - A lehetőség szembejön Nyomtatás E-mail
Írta: Somogyi Eszter   
2018. január 11.
ImageImmáron második éve indítja útjára testet-lelket emelő programsorozatát a Sansz. A kezdeményezés megálmodói egy közösség és egy közösségi tér életre hívásával a hazai megelégedettségi szint emelését tűzték ki célul. A programokkal a szervezet arra a szemléletre szeretné felhívni a figyelmet, miszerint a lehetőségek mindig szembejönnek az életünkben, rajtunk múlik, hogy észrevesszük-e őket.
Tovább...
 
Hangos, színes tárlat a VOKE-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. január 10.
50 fajta kisállat több mint 400 példánya látható a V-61 Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztők Egyesülete Székesfehérvár hétvégi rendezvényén. Az idei évben a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház termeiben az egyesületi tagok és vendégkiállítók mutatják be legszebb kisállataikat, amelyekről a szakmai zsűri ad bírálatot.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11045 - 11055 / 20402