Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Könyves szekér nyílik csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 10.
ImageKönyves szekér nyílik csütörtökön délután az Alba Plaza előtti téren. A kezdeményezés lényege, hogy mindenki minőségi könyvhöz juthasson egy buszjegy áráért. A különleges kulturális lehetőség hétfőtől szombatig várja majd a járókelőket.
Tovább...
 
Beszélgetésre és kiállításra invitál a könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 10.
ImageA Vörösmarty Mihály Könyvtárban újabb képzőművészeti kiállítás nyílik csütörtökön, holnap pedig folytatódik a társas kapcsolatainkról szóló beszélgetés-sorozat. Vajda Ferenc Géza művei és Pap Csilla várják a látogatókat az Olvasóteremben és a Budai úton.
Tovább...
 
A polgármester válaszolt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 10.
Image„Kérdezd a polgármestert!” – középiskolás diákokat hívott fórumra dr. Cser-Palkovics András, hogy a helyi továbbtanulás előnyeiről és lehetőségeiről tájékoztassa a fiatalokat a BCE Székesfehérvári Campusán. Szó volt a város felsőoktatást támogató attitűdjéről, az ösztöndíjprogramról, a campus kialakításáról úgy, mint az egyetemi szórakozóhelyről vagy az országban kimagasló egzisztenciális lehetőségekről.
Tovább...
 
Párna divat volt, van, és lesz is.  Ötletek díszpárna-varráshoz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 09.
ImageVannak párnák, amelyekre az ember szinte rá se meri hajtani a fejét, mert fél, hogy tönkreteszi egy könnyelmű mozdulattal. Ezért inkább csak gyönyörködik bennük. Hiába tudja tökéletesen betölteni eredeti rendeltetését a szépséges textília, inkább csak szobadíszként funkcionál. A varráshoz kedvet kapó olvasók kedvéért most néhány ötletet mutatok be e témakört feszegetve, hiszen tökéletes ajándéknak számít egy egyedi, saját készítésű párna. (Merthogy Karácsony után se áll meg az élet, jönnek a névnapok, születésnapok, Valentin-nap…)
Tovább...
 
Tévedés, hogy a kivi nem bírja a hazai klímát! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 09.
ImageA banán és a citrusfélék után a kiviből fogyasztja a legtöbbet a magyar lakosság. S bár szinte mindenki a boltokból szerzi be ezt a kissé szőrös, olykor csupasz, ámde mindig barna héjú, zöld húsú csemegét, azért jó tudni, hogy – a közhiedelemmel ellentétben - hazánkban is jól termeszthető, mert megfelelő termőhelyen kellőképpen hidegtűrő!
Tovább...
 
Több mint 270 millió forintból újult meg a Távírda utca Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 09.
ImageA végéhez közeledik a Távírda utca felújítása, már csak egy kisebb járdaszakasz munkálatai folynak: teljes keresztmetszetében átépült az utca, szélesedtek a járdák és forgalomlassító szigeteket is beépítettek.
Tovább...
 
Pusztaszabolcsra érkezik az emlőszűrő kamion Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. január 09.
ImageA mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik.
Tovább...
 
A Város üzemelteti januártól a Barátság mozit Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Stettler Zsuzsanna   
2018. január 09.
Image2018 januárjától Székesfehérvár Önkormányzata üzemelteti a Barátság mozit. Az art moziként működő, az utóbbi években komoly infrastrukturális fejlesztésekkel gazdagodott filmszínház klimatizált helyiséggel, korszerű hang- és vetítéstechnikával várja a látogatókat – tematikus filmhetekkel, előadásokkal egybekötött programokkal, a műsorban igényes alkotásokkal a hazai és nemzetközi filmpiac kínálatából.
Tovább...
 
Fiatalos, elegáns: Városi Diákbál negyedszer Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2018. január 08.
A farsangi szezon egyik legelső zenés-táncos programja a középiskolásoké: a Városi Diákbál lassan hagyománnyá lesz Fehérváron, az idei már a negyedik a sorban. Január 12-én idén is több száz tizenéves diákot várnak a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház elegáns termébe. Figyelem: álarc viselete kötelező!
Tovább...
 
A Jancsárkert termelői és biopiac saját kiadvánnyal ünnepli ötödik évét Nyomtatás E-mail
Írta: Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület, Schultz György   
2018. január 08.
ImageImmár öt esztendeje szerveznek termelői és biopiacot Székesfehérváron, a Balatoni úton. A Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület most sajtótájékoztatót szervezett, ahol bemutatkozó füzetük mellett a jövő terveiről is szó esett.
Tovább...
 
Városi estéllyel a Frim Jakab Képességfejlesztő Otthonért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 08.
ImageA társadalmi felelősségvállalás, az önzetlen segítségnyújtás hagyományos, újévköszöntő városi jótékonysági estjét szombaton este rendezték a Hotel Magyar Királyban. Idén a rendezvényen és az Adventi Futáson befolyt adománnyal a székesfehérvári Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthont támogatják.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11056 - 11066 / 20402