Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szép Tündérország támad föl szívemben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 19.
„Szép Tündérország támad föl szívemben” – ezzel a verssorral kezdődött a fiatalok adventi gálaműsora a Városházán. A Vershúron rendezvényen a Fehérvári Versünnep döntősei, a 21 gramm zenekar és a Misztrál Együttes lépett föl a Díszteremben, a várakozás időszakának irodalmi gondolataival, zenéjével.
Tovább...
 
Megújult a Horvát István lakónegyed teljes út- és járdahálózata Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 19.
Bejárás keretében tekintették meg a Horvát István lakónegyed felújított út- és járdahálózatát. A csaknem 157 milliós beruházás – melynek keretében bővítették a csapadékvíz-elvezető hálózatot is – három hónap alatt készült el.
Tovább...
 
Hogyan tartsuk sokáig életben a karácsonyfát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 19.
ImageA karácsony egyik központi eleme a fenyőfa, amely feldíszítve, tökéletes harmóniát árasztva ékesíti a lakásokat, s teszi meghittebbé az ünnepi készülődést, az ajándékozást, a családi/baráti látogatásokat. Mindenki szeretné minél tovább megőrizni a szenteste hangulatát, s marasztalni a pillanatot, amely a szeretet varázslatos erejét hirdeti. Ezért (is) lényeges kérdés a karácsonyfa élettartamának növelése …
Tovább...
 
Adományosztás civil összefogással Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA   
2017. december 19.
Image2017-ben 305 alkalommal vettek át és mentettek meg élelmiszert – a SZÉNA Egyesület koordinálásával - fehérvári civil szervezetek a Palotai úti Tesco Áruházból. Összesen 17.600 kg zöldséget és 9053 kg pékárut és 614 kg húsételt mentettek meg így a megsemmisítéstől, melyet rászoruló családok számára osztották ki.
Tovább...
 
Így kovácsolhatsz előnyt a gyakori munkahelyváltásból Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2017. december 19.
ImageNéhány évtizeddel korábban teljesen megszokott volt, ha valaki az első munkahelyéről ment nyugdíjba, ez azonban mára szinte ritkaságszámba megy, sőt az is, ha akár csak tíz évnél többet egy helyen töltünk. Ma már egyre gyakoribb a job hopping, vagyis az 1-2 évenkénti munkahely- vagy akár szektorváltás is. Bár a munkáltatók nem rajonganak a job hopperekért, a Perfekt Zrt. szakértője szerint munkavállalóként, tudatosan felépített stratégiával könnyen előnyt kovácsolhatunk belőle.
Tovább...
 
Gyermekek javára jótékonykodtak a Kori Ligetben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 19.
ImageIdén is összefogott Székesfehérvár Önkormányzata, a Kori Ligetet üzemeltető Városgondnokság és a Tesco áruház, hogy gyerekek számára tegyék minél szebbé és élvezetesebbé az ünnepeket. A kezdeményezés ezúttal az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI diákjainak szólt. A hatodik, hetedik osztályos, hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, valamint tanulási nehézségekkel küzdő, speciális nevelési igényű gyermekek édességeket tartalmazó ajándékcsomagot és két órás, ingyenes korcsolyázást kaptak, melyhez a szervezők biztosították a felszerelést.
Tovább...
 
Ingyenes a parkolás Székesfehérváron az ünnepek alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. december 18.
Már december 18-án, hétfőtől, egészen 2018. január 1-ig, hétfőig díjmentes lesz a parkolás Székesfehérváron. Az ingyenes parkolásról mindenki értesül, aki parkolójegyet szeretne váltani, ebben az időszakban nem működnek majd a parkolóautomaták a városban. A történelmi belvárosba - ami kiemelt parkolási zóna - ezen időszak alatt is csak engedéllyel lehet behajtani!
Tovább...
 
Nyomtatóval nyomtatott nyomtató Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. december 18.
A diákok már birtokba is vették a Széchenyi István Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola új 3d kreatív laboratóriumát. A most átadott helyiségben a jelenlegi ipari csúcstechnológiát ismerhetik meg a diákok, akik már olyan magas szinten alkalmazzák az új eszközöket, hogy 3d-s nyomtatót nyomtattak a 3d-s nyomtatóval.
Tovább...
 
Mitől szabad a csók? - Mindent a fagyöngyről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 18.
ImageRomantikus amerikai filmek ömlenek ki a TV-ből decemberbe fordulva. Karácsonyi csengettyűket rezegtetnek (hogy a szív is dobogjon tőlük bőszen, és a szemből is gördüljön a meghatottság könnye), piros-fehér-csillogó színkompozíciós dizájnban úsznak, és boldogságban is persze (kifejezetten a végén, hogy a megszokott happy end se maradjon el).
Tovább...
 
A karácsony egyik jelképe: a magyal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 18.
ImageSzenteste nemcsak az átnyújtott ajándék kap kiemelt figyelmet - a szereteten túl persze -, hanem a csomagolás is, amely a meglepetést rejti. A díszcsomagok, tasakok, névkártyák kedvelt motívuma a közönséges magyal, amely tűzpiros termésével és sötétzöld levelével tökéletes karácsonyi díszítő elem akár képeslapokon megjelenítve, akár a nappali asztalára kitéve egy téli kompozíciós tál részeként – és még kerti sövényként is gyönyörűen mutat. A magyal több országban is a karácsony egyik jelképe: tövises ágai Krisztus töviskoronáját szimbolizálják, a piros bogyók pedig Krisztus vérét.
Tovább...
 
Megjelent a kormányhivatal pályaválasztási kiadványa Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. december 18.
Image"Pályaválasztás előtt." - Ez a címe annak a tájékoztatónak, amit minden évben megjelentet a Fejér Megyei Kormányhivatal.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11067 - 11077 / 20343