Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Január végéig érvényesek a 2017-es parkolóbérletek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. január 03.
Január 31-ig érvényesek az éves parkolóbérletek Fehérváron, melyek cseréjét már decemberben elkezdte a Városgondnokság parkolási csoportja. A Szent Vendel utca 17/a alatt található ügyfélszolgálat hétfőn, kedden és csütörtökön 8.00 és 15.30 óra, szerdán 8.00 és 18.00 óra, pénteken pedig 8.00 és 13.00 óra között várja az ügyfeleket.
Tovább...
 
Fojtek Olivért, a város idei első kisbabáját köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 03.
ImageHétfőn hajnalban született meg az idei első fehérvári kisbaba, Fojtek Olivér. A kisfiú 52 cm-rel és 3810 grammal jött a világra, a családban ő a harmadik kisgyermek. Az új év első újszülöttjét és édesanyját hagyományosan dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte és átadta a város ajándékát. A tavalyi évben 2500 kisgyermek látta meg a világot a helyi kórházban, mondta el Dr. Hagymásy László osztályvezető főorvos.
Tovább...
 
Hányinger, hányás Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Valló Ágnes belgyógyász - PatikaMagazin   
2018. január 02.
Az émelygés, a hányinger rendkívül kellemetlen, kínzó érzés, mely gyakran hányással végződik. Miután a hányás során az elfogyasztott táplálék a gyomorból a szájon át kiürül, a legtöbb ember azt gondolja, hogy az ok kizárólag a gyomor vagy legalábbis az emésztőrendszer valamilyen betegsége. Ez azonban tévedés, számos más oka is lehet.
Tovább...
 
Szerencsehozó lencsével indította az évet a város közössége Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. január 02.
Szerencsehozó újévi lencsefőzelékkel várták a fehérváriakat az év első napján az Alba Plaza előtti téren. A 2013-ban indult kezdeményezés mára már hagyománnyá vált, s egyre többen kapcsolódnak be az évindító közösségi programba, amelyen az étel kínálásában részt vett dr. Cser-Palkovics András polgármester, Székesfehérvár alpolgármesterei, valamint a város és a megye önkormányzati képviselői is.
Tovább...
 
Gyorssegély Polgárdinak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. január 02.
ImageLegalább 5 millió forinttal támogatja Székesfehérvár a tegnapi viharban megsérült polgárdi iskola helyreállítását. A hírt dr. Cser-Palkovics András polgármester Facebook-oldalán jelentette be, Mint írja, a tankerülettel és Polgárdi polgármesterével történt egyeztetést követően döntöttek az anyagi segítségről.
Tovább...
 
Hívásra érkezik a kéményseprő Nyomtatás E-mail
Írta: Katasztrófavédelem   
2018. január 02.
Az Országgyűlés döntése nyomán január elsejével megváltoznak a kéményseprés szabályai. A törvénymódosítás lényege, hogy az egylakásos épületek tulajdonosai az általuk használt tüzelő- fűtőberendezés fajtájától függően évente, vagy kétévente, továbbra is ingyenesen, a nekik megfelelő időpontban maguk igényelhetik a kéményseprőipari ellenőrzést.
Tovább...
 
Vegán receptek  nem csak vegánoknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 02.
ImageEpres, mandulás, mentás torta? Chiamagos, ribizlis brownie? Epres poharas krém? Diófasírt? Karfiolfőzelék? – Mindez főzés nélkül, egészségesen, nyers vegán módra? Igen!
Tovább...
 
Ne menj a boltba banánért! - Szakíts le egyet otthon a fáról! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 02.
ImageA banán az egyik legnépszerűbb déligyümölcs. Fogyaszthatjuk nyersen, sütve, turmixként, készíthetünk belőle arc- és hajpakolást, aszalhatjuk, kandírozhatjuk, és a kisbabáktól kezdve a testépítőkön át az agg-korúakig szinte mindenki szereti. Az ára viszont nem épp pénztárca-barát. Ezért jó ötlet beszerezni otthonra egy banánfát!
Tovább...
 
Kumquat, azaz a koktélnarancs Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 01.
ImageIcipici vitaminbombát ajánlok most: a törpe mandarinnak is nevezett kumkvat nagyon apró, mégis annyi C-vitamint tartalmaz, mint egy méretes narancs! Dísznövényként is termeszthető, Európában szobai cserepes növényként, vagy teraszon és télikertben dézsában egyaránt megél, a bonsai növényekhez hasonlít.
Tovább...
 
Újévi szerencsehozó lencse a Plázánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 30.
Január 1-jén a hagyományokhoz híven idén is szerencsehozó újévi lencsefőzelékkel várják a fehérváriakat az Alba Plaza előtti téren, hogy a város közössége sikeres, gazdag és szerencsés esztendőt tudhasson magáénak 2018-ban is.
Tovább...
 
Szilveszteri buli a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Muzsik Eszter   
2017. december 29.
ImageSzínes zenei kínálat várja azokat, akik a Belvárosban búcsúztatják az óévet Székesfehérváron. December 31-én, vasárnap 21 órakor kezdődik a szilveszteri műsor a Zichy színpadon: fellép a J.A.M Showband zenekar, az idei Fehérvár Hangja, Ferenczy-Nagy Bogi és a verseny egyik különdíjasa, Papp Rebeka, az est sztárvendégei pedig Brunner Márta, Jónás Andrea és Váradi Eszter Sára lesznek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11078 - 11088 / 20402