Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Mozdulj, láss, tapasztalj a két ünnep között is! Nyomtatás E-mail
Írta: Fazekas Krisztina   
2017. december 29.
Karácsony előtti napokon őrült, hajtás, pörgés a munkahelyen, gasztroshopping, ajándékshopping a túlórák után, aztán bezuttyan a karácsony, hirtelen lelassul minden, elménk pillázik (jé, így is lehet?), testünk hízik (most megérdemli), aztán két ünnep között (aki szabizik) láblógat. Vagy nem. Mert ha beleindul pl. egy Városligeti sétába, tutti beleütközik a Városligeti Műjégpálya századelős, impozáns épületébe, és a méltán nevezetes, szintén századelős Széchenyi fürdőbe. Mondjuk, és mutatjuk is: álom mindkét épített örökség.
Tovább...
 
A szél nem várt vízkeresztig Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. december 29.
ImageAz erős szél feldöntötte a város karácsonyfáját, így a tűzoltók és a Városgondnokság munkatársai már ma reggel lebontották, feldarabolták és elszállították a fenyőt. Személyi sérülés nem történt, a fa pont a kisvonatot tároló kis házikóra dőlt rá, amit teljesen összetört.
Tovább...
 
Már végig lehet menni autóval is a Távírda utcán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. december 28.
Már a teljes hosszon végig lehet hajtani autóval. Január 22-ére kell elkészülni a munkálatokkal, de arra törekedett az Önkormányzat, hogy a kereskedők és a vásárlók miatt mielőbb használható útpályát alakítsanak ki.
Tovább...
 
Az autósok 12%-a még nyári gumival közlekedett pár nappal ezelőtt Nyomtatás E-mail
Írta: Kufár Róbert   
2017. december 28.
Százból tizenkét autón nyári abroncsok vannak fent december közepén, derült ki abból a felmérésből, amelyet az Abroncs Kereskedőház végzett a téli szerelési szezon után Budapesten és több nagyvárosban. A felmérés szerint az átlagnál rosszabb a helyzet a kisteherautók és mikrobuszok esetében.
Tovább...
 
Kikapcsolódás két ünnep között Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 28.
ImageAki kimozdulna az ünnepek között, azt koncertek és mozgáslehetőség is várja a hét folyamán.
Tovább...
 
Petárda nélkül is lehet bulizni Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 28.
ImageAz év utolsó napján az emberek többsége ünnepel, és látványos tűzijátékkal búcsúztatja az évet, ez azonban veszélyes is lehet, súlyos sérüléseket és tüzet okozhat. A biztonságos szórakozás érdekében be kell tartani a pirotechnikai termékekre vonatkozó szabályokat.
Tovább...
 
9 hosszú hétvége lesz 2018-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 28.
ImageIgen ritkán jön össze - eddig talán soha nem is volt - annyi bónusz pihenőnap, mint az előttünk álló esztendőben; nem kevesebb, mint kilenc hosszú hétvége vár ránk, ugyanakkor 6 szombat lesz munkanap 2018-ban.
Tovább...
 
Már új helyen intézhetik a lakástámogatást az ügyfelek Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. december 28.
ImageEddig Székesfehérváron a Deák Ferenc utca 7-9. szám alatt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság épületével szemben adhatták be lakástámogatással kapcsolatos kérelmeiket a Fejér Megyei Kor-mányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalának ügyfelei. Most azonban más hely-színen várják őket a hivatal munkatársai.
Tovább...
 
Drága a citrom? Legyen saját citromfád! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 26.
ImageA citrom az egyik legismertebb gyógyír a megfázás kezelésére, amitől most nagyon sokan szenvednek. Gyulladáscsökkentő, antibakteriális és nyákoldó hatása közismert, ahogy sokan tudják azt is, hogy lázcsillapításra is használható, s jó tulajdonságai közé tartozik, hogy vérképző és idegnyugtató hatással is bír. Kalóriatartalma alacsony, s jelentősnek mondható a benne található C-vitamin, glikozid, illóolaj és rost mennyisége is. Minden ok megvan hát arra, hogy beszerezzünk egy saját citromfát!
Tovább...
 
Erősítsd immunrendszered kínai datolyával Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 26.
ImageNégyezer évvel ezelőtt szent faként tisztelték Kínában a jujubát, mely íze a nyers datolyához hasonlít. A rómaiak időszámításunk kezdete előtt is termesztették ültetvényeiken e növényt. A kínai datolyaként is emlegetett gyümölcsöt hazánkban alig ismerik, pedig vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, s kiváló immunerősítő.
Tovább...
 
Vega vagy vegán? Mi a különbség? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 26.
ImageBár gyerekkorunkban belénk verték, hogy milyen fontos a húsfogyasztás („Legalább a húst edd ki belőle!” – unszolják a nagyik „rosszétkű” unokáikat e klasszikusnak számító mondattal most és régen is), azért be kell ismerni, hogy van élet e fehérjeforrás nélkül is. Sőt, minőségi, energiában dús és egészséget biztosító.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11089 - 11099 / 20400