Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Jég veled Fehérvár! - Megnyitott a Kori Liget Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 14.
ImageA tél egyik legszenzációsabb fehérvári attrakciójaként ismét megnyitotta kapuit a Kori Liget a Zichy ligetben. A Zenepavilon környékén közel 800 négyzetméternyi jégfelület áll a sportolni vágyó gyerekek és felnőttek rendelkezésére a tervek szerint február végéig. Óvodás és iskolás csoportok továbbra is térítésmentesen használhatják a pályát hétköznap délelőttönként.
Tovább...
 
Turizmus és vendéglátás alapszak indul Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. december 14.
ImageÚj alapképzési szakot indít szeptembertől a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A Turizmus és vendéglátás alapszak nappali képzésben és duális formában lesz elérhető a hallgatók számára.
Tovább...
 
66 kisiskolást ajándékoztak meg "Fehérvár Angyalai" Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. december 14.
ImageAz Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és EGYMI 66 tanulója vehette át idén a város ajándékát. A nyolcadik éve megrendezett "Fehérvár Angyalai" jótékonysági rendezvényen az ajándékok mellett vidám műsorral és süteménnyel is kedveskedtek a gyerekeknek.
Tovább...
 
Hogyan válassz karácsonyfát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 13.
ImageVágott vagy gyökeres? Nordmann, luc, vagy ezüst? Élő vagy műfenyő? Karácsony környékén sokakat foglalkoztatnak ezek a kérdések. Aki már rutinos a fenyővásárlásban, és határozott elképzelései vannak e témát illetően, az nyugodtan lapozzon. Aki viszont kíváncsi arra, hogy melyik típusnak milyen előnyei/hátrányai vannak, és szívesen megnézné kedvenc élő csúcsdíszemet is, az bátran olvasson tovább!
Tovább...
 
Természetes kedélyjavítók - 2. rész Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2017. december 13.
ImageLegutóbb a nyugtalanság, szorongás, fokozott aggódás, idegi feszültség, (el)alvászavarok és tartósan rossz hangulat ellen ajánlottunk gyógynövényeket Olvasóink számára, most pedig folytatjuk a sort...
Tovább...
 
Advent a Rác utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 13.
ImageMaratoni alkotó hétvégére készülnek a fehérvári kézművesek december 16-17-én a Rác utcai Kézművesek Házában és a szemközti Mesterségek Házában. Több szervezet összefogásának köszönhetően, a legkülönfélébb kézműves technikákkal és alapanyagokból készíthetnek a résztvevők ajándék- és dísztárgyakat, ünnepi használati tárgyakat.
Tovább...
 
Nyugdíjasok karácsonya Bangó Margittal Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2017. december 13.
Székesfehérvár önkormányzata minden év decemberében színes, szórakoztató előadással ajándékozza meg az idősebb generáció képviselőit. Idén a cigányzene Kossuth-díjas nagyasszonya, Bangó Margit énekesnő, előadóművész műsorát és a Bakony Népzenei Együttes Luca-napi összeállítását élvezhetik december 13-án, szerdán 15.00 órától az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
Szeretünk még olvasni? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 13.
ImageVáltozik a világ! Gyakran halljuk ezt a mondatot, amely sok tekintetben pozitív, ugyanakkor negatív kicsengésű is. Amikor a technika fejlődéséről és vívmányiról beszélünk, óhatatlanul az okostelefon, laptop, táblagép és más, okos „rokonaik” jutnak eszükbe elsők között.
Tovább...
 
Hagymatea: megfázás és köhögés ellen nincs ennél jobb Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 12.
ImageNagymamám mindig hagymateát főzött, ha valaki náthás lett, vagy influenza gyötörte. Anyukám ugyanezt a módszert alkalmazta az említett esetekben, és mi, mint a família ifjabb nemzedékei szintén a hagymához fordulunk - gyógyszerek helyett -, amikor a szeretteinknél észrevesszük, hogy gyorsan fogy a 100-as csomagolású papír zsebkendő, és mikor kezünk gyorsan felforrósodik a vizsgált homlok érintése során.
Tovább...
 
Bödőcs íróparódiáinak trónfosztása lehetetlen Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2017. december 12.
ImageA Bookline novemberi sikerlistáján a karácsonyi szezonnak köszönhetően több mint 30 új könyv szerepel. Bödőcs sikerszériája a szeptemberi megjelenés óta töretlen, a második helyre Vavyan Fable Galandregénye került, és Fa Nándor frissen megjelent nagy titkokat feltáró önéletrajza érte el a harmadik helyet.
Tovább...
 
Dr. Boór Ferenc: Avar Időzavar Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. december 12.
ImageA Fejér Szövetség Hétvezér Estéinek soron következő, 395. előadója - 7 előadással a korábbi után - újra Dr. Boór Ferenc műegyetemi tudományos munkatárs, a Szent György Lovagrend lovagja, a Fejér Szövetség alapító társelnöke, s az MVSZ Fejér Megyei Szervezetének elnöke lesz. S amint korábban is írtuk, most sem lesz meglepetésektől, meglepő állításoktól mentes az előadása. Bár az avarokról és a "sötét" középkorról már több előadás is szerepelt a Hétvezér Esték programján, az 1. rész folytatásaként taglalt zavaros avaridők sem éppen szokványos tartalomra utal.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11111 - 11121 / 20365