Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tudta ezt a kalciumról és a D-vitaminról? Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Marianna PhD szakgyógyszerész - PatikaMagazin   
2017. december 12.
ImageA csontok védelme elsősorban a csontritkulás és a következményes csonttörések megelőzését jelenti. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy a D-vitamin önmagában való alkalmazása ehhez kevés. Ellenben a D-vitamin és a kalcium kombinációja segíthet leküzdeni a csontritkulás jelentette „néma kórt”, és jelentősen mérsékelheti a csonttörések gyakoriságát.
Tovább...
 
Székesfehérvár ajándéka fehérvári óvodásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2017. december 12.
ImageA korábbi évek hagyományát folytatva Székesfehérvár Önkormányzata a székesfehérvári óvodák nagycsoportosainak idén is mesekönyvet ajándékoz. Ocskay Zsuzsanna köteteit dr. Cser-Palkovics András polgármester adta át a Városház téri Adventi színpadon.
Tovább...
 
Mit tud az arthrosisról? Nyomtatás E-mail
Írta: Galaneus   
2017. december 12.
ImageAz arthrosis (ízületi porckopás) a leggyakoribb ízületi elváltozások közé tartozik világszerte, így hazánk lakossága körében is. Sűrű előfordulása miatt számos hit és tévhit kering róla. Ezek közül kiemelve néhányat igyekszünk tisztázni, vajon mennyire állják meg a helyüket ezek az állítások.
Tovább...
 
Vitaminokat és tortát adományozott a PatikaPlus cégcsoport Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. december 12.
ImageKözönségtalálkozóval egybekötött adományosztó rendezvényt tartott a Szegényeket Támogató Alapítvány, az Alba Fehérvár kosárlabdacsapat és az Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapat. A program keretében ötven rászoruló családot és csaknem száz iskolás gyermeket ajándékoztak meg tegnap délután az Alba Regia Sportcsarnokban. Az akciót a PatikaPlus cégcsoport is támogatta vitaminokkal és egy hatalmas marcipán tortával.
Tovább...
 
Tóth István ókortörténészre emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. december 11.
Dr. Tóth István fél évszázada, 1967-68-ban volt a Szent István Király Múzeum jogelőd intézményének munkatársa. A neves ókortörténész pályáját és színes személyiségét emlékkonferencián idézték meg a Fő utcai múzeumépületben.
Tovább...
 
Megújul a Gárdonyi Géza Művelődési Ház Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. december 11.
November 10-én hozott határozatot a Magyar Kormány arról, hogy forrást biztosít a székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár felújításának előkészítéséhez, majd egy következő ütemben a beruházás megvalósításához is.
Tovább...
 
Minden, amit a karácsonyi kaktuszról tudnod kell Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 11.
ImageMostanában egyre több adventi kellékkel lepnek meg szeretteim. A múltkor kaptam egy mikulásvirágot, most pedig egy karácsonyi kaktusszal ajándékozott meg egy igen kedves barátom. Mivel hajlamos vagyok a kiszárítás és a túlöntözés ciklikus változtatására (kiváltképp kaktuszok esetében), gyorsan utána is néztem annak, mit kell tennem azért, hogy új kedvencem ne halálozzon el túl korán. Elődeitől eltérően.
Tovább...
 
Biztos, hogy a cukortól lesz édes az élet? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 11.
ImageKarácsony környékén ritkán látni olyan asztalt, amely ne roskadozna a habos-babos süteményektől. Sőt, a karácsonyfa se ússza meg pár zacskó műszínű – vagyis mesterségesen túlszínezett - habcsók és néhány kiló szaloncukor nélkül. Amit ugye illő is elfogyasztani: „Ha már úgyis megvettük, nem dobhatjuk ki!” – felkiáltással, és még akkor is nyelünk, amikor pedig érezzük, hogy serceg a cukor a fogunk alatt, és a tömény édes íz már túlzottan ingerli az érzékszerveinket – sőt, egy idő után kifejezetten irritálóvá is válik. Nézzük hát meg, mennyi, s milyen típusú cukorra van szüksége szervezetünknek?
Tovább...
 
A pénzjutalom és a wellnessutalvány a legvágyottabb céges ajándék Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2017. december 11.
ImageHa választhatnának év végi munkahelyi ajándékot, a pénznek és a wellnessutalványnak örülnének a legjobban a magyarok – derül ki a NaturMed Hotel Carbona reprezentatív kutatásából. A legnagyobb hévízi szálloda megbízásából készült országos felmérés szerint a válaszadók alig ötöde kap minden évben meglepetést munkahelyétől vagy céges partnerétől. Az ajándékozók körében legnépszerűbb ünnepi ajándék a virág, az édesség és a könyv.
Tovább...
 
5 egyszerű tipp, amely megkönnyíti a karácsonyi készülődést Nyomtatás E-mail
Írta: Mihályi Anita   
2017. december 11.
ImageA karácsonyi időszakot talán két dologgal lehet leginkább jellemezni: minőségi időtöltés a családdal és minden, mi szem-szájnak ingere az asztalon. Ez utóbbi azonban még a gyakorló háziasszonyokban is sok kérdést vet fel: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hogyan dobjam fel a terítéket? Milyen édességgel lepjem meg a családot? Megfőzök mindent, de mosogatni ki fog? Az ünnepre hangolódás jegyében összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, amelyek megkönnyíthetik a karácsonyi készülődést.
Tovább...
 
Több mint száz családnak segítenek tűzifával Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2017. december 11.
ImageIdén már hetedik éve tűzifával segíti a fehérvári rászorulókat Székesfehérvár Önkormányzata és a Városgondnokság. A Humán Közszolgálati Szakbizottság döntése alapján decemberben összesen 101 szociálisan rászoruló családot támogatnak a közfa kivágásokból keletkező fával. A Városgondnokság a rönköket felfűrészelte hasábokra és így szállítanak ki azonos mennyiséget a rászorulóknak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11122 - 11132 / 20365