Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Átadták a felújított Béke téri játszóteret Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 11.
ImageRégóta várt beruházásként elkészült a Béke téri játszótér felújítása. Több mint 6 és félmillió forintból szabványszerűvé és biztonságossá tették a teret, ahova új játékok is kerültek. A részletekről Molnár Tamás önkormányzati képviselő számolt be.
Tovább...
 
Pályaorientációs napot tartottak a Tópartiban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea, Stettler Zsuzsanna   
2017. december 11.
ImagePályaorientációs napot tartottak a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban Székesfehérvár Önkormányzata, a gazdasági szervezetek és a helyi felsőoktatási intézmények szervezésében. Miközben a 11. és 12. évfolyamosok az iskolában vettek részt a programokon, addig a többi diák a fehérvári ipari parkokban cégeket látogatott meg, képet kapva tevékenységükről, a náluk bevett ipari kultúráról.
Tovább...
 
Mini Halesz a Túrózsáki út mellett Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. december 11.
ImageFoci- és kosárlabdapálya, fitnesz- és kondipark, játszótér, ping-pong asztal is került a most átadott Túrózsáki szabadidőparkba. A több korosztályt kiszolgáló játszó- és sporteszközök gyönyörű zöldkörnyezetbe kerültek, a Városgondnokság szakemberei fákat és több ezer cserjét telepítettek a területre, tavasszal pedig a füvesítés is megtörténik.
Tovább...
 
Hogyan válassz karácsonyfát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 08.
ImageVágott vagy gyökeres? Nordmann, luc, vagy ezüst? Élő vagy műfenyő? Karácsony környékén sokakat foglalkoztatnak ezek a kérdések. Aki már rutinos a fenyővásárlásban, és határozott elképzelései vannak e témát illetően, az nyugodtan lapozzon. Aki viszont kíváncsi arra, hogy melyik típusnak milyen előnyei/hátrányai vannak, és szívesen megnézné kedvenc élő csúcsdíszemet is, az bátran olvasson tovább!
Tovább...
 
Mórra és Mátyásdombra érkezik a szűrőkamion Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. december 08.
ImageA mobil szűrőkamion 2017. és december 13-ig Móron, majd december 14-én Mátyásdombon várja a meghívóval rendelkező hölgyeket.
Tovább...
 
Ismét emlékezetes gálára készül a Felix Promotion Nyomtatás E-mail
Írta: Eiler Judit   
2017. december 08.
ImageA Felix Promotion december 15-én, pénteken, a székesfehérvári Lakeside Hotel konferenciacsarnokában rendezi évzáró élő televíziós bokszgáláját, amely esemény ismét kiváló magyar és külföldi profi ökölvívókat vonultat fel.
Tovább...
 
Újraavatják csütörtökön a Bazilika 56-os emléktábláját Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. december 07.
Újraavatják a Szent István-székesegyház felújított, ’56-os emléktábláját. A december 7-én, csütörtökön 10.00 órakor kezdődő eseményre tisztelettel várnak minden emlékezőt!
Tovább...
 
Mit tud az arthrosisról? Nyomtatás E-mail
Írta: Galaneus   
2017. december 07.
ImageAz arthrosis (ízületi porckopás) a leggyakoribb ízületi elváltozások közé tartozik világszerte, így hazánk lakossága körében is. Sűrű előfordulása miatt számos hit és tévhit kering róla. Ezek közül kiemelve néhányat igyekszünk tisztázni, vajon mennyire állják meg a helyüket ezek az állítások.
Tovább...
 
Így gondozd a mikulásvirágod! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 07.
ImageTipikus téli kedvencnek számít a piros színben virító mikulásvirág. Ahogy beköszönt a hideg időszak, és a naptárban decemberre lapozunk, valahogy mindenkinek eszébe jut ez az egyszerű, ám rendkívül mutatós növény, amely a múltkor készített koszorú mellett tökéletes asztaldíszt jelent az adventi várakozás időszakában, a karácsonyra hangolódva.
Tovább...
 
Kárpátaljai és erdélyi közösségnek gyűjtenek adományokat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 07.
ImageA tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő Adventi jótékonysági est idén is nemes ügyeket támogat: a Ráti Szent Mihály Gyermekotthont és a Gyulafehérvári Református Egyházközséget segítik a bevétellel. A neves előadókkal szervezett rendezvény december 8-án, pénteken 18 órakor kezdődik a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Minden adakozni szándékozót szeretettel várnak!
Tovább...
 
A Székely fonóval zárul a Kodály-emlékév Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 07.
ImageA Székely fonóval zárul december 16-án a Kodály-emlékév székesfehérvári rendezvénysorozata a Vörösmarty Színházban. Az emlékév programjai hatalmas összefogással valósultak meg, a városban 14 helyszínen összesen 32 rendezvényen szólaltak meg Kodály-művek, -feldolgozások, zajlottak előadások az életműről vagy konferenciák, találkozók a zeneszerző, zenepedagógus és népzenetudós tiszteletére.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11133 - 11143 / 20365