Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Bla, bla, bla Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2017. december 01.
A Nemzeti Táncszínház meghívására december 30-án mutatkozik be a Várkertbazárban az a kortárs balett csoport, amely profi táncosokból áll, és nemrég kezdte meg tevékenységét Székesfehérváron, Egerházi Attila vezetésével.
Tovább...
 
Szavazzon a Mindennapok Hőseire! Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2017. december 01.
Veszprém városában immáron 5. éve rendezik meg a Mindennapok Hősei eseményt, melyet idén első alkalommal Székesfehérváron is meghirdetnek. A város lakói öt kategóriában szavazhatnak a szerintük a címre legérdemesebb emberekre. A legtöbb szavazatot begyűjtők kapják meg a „Mindennapok Hősei” elismerést.
Tovább...
 
Hogyan készítsünk otthon adventi koszorút? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 01.
ImageKözeleg advent első vasárnapja. Ekkor kezdődik meg az adventi időszak, amikor az Úr eljövetelére várakozunk. Régi szokás ilyenkor koszorú kihelyezése az asztalokra a négy adventi gyertyával, melyek közül minden vasárnap meggyújtunk egyet karácsonyig. Szép hagyomány, és remek családi programot jelent, ha ezt a koszorút nem a boltban vásároljuk meg, hanem magunk készítjük el – gyermekeink bevonásával. Ebben nyújtunk most segítséget.
Tovább...
 
Tegyünk földimogyorót a Mikulás-csomagba, a karácsonyi asztalra és a kertünkbe! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 01.
ImageFöldimogyoróból készülhet fagylalt, sütemények, dúsíthatunk vele turmixokat, dobálhatjuk főtt ételek (húsok, rizs, köretek) tetejére, vagy akár salátára is szórhatjuk. A testépítők étrendjében is megtalálhatjuk ezt a finomságot, ahogyan számtalan csokoládé összetevőjeként is fontos szerepet kap – és persze a mi kertünkből se hiányozhat! S megéri termeszteni, mivel elég borsos ára van a boltokban/piacon, függetlenül attól, hogy épp „szezonja” van-e vagy sem.
Tovább...
 
Természetes kedélyjavítók - 1. rész Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2017. december 01.
ImageSzámos betegség tüneteként, panaszaként nyugtalanság, szorongás, fokozott aggódás, idegi feszültség, (el)alvászavarok és tartósan rossz hangulat jelentkezik. Kezelésükre többféle gyógyteát és növényi készítményt ajánlhatunk. A nyugtató hatású macskagyökérből és az antidepresszáns orbáncfűből előállított gyári készítmények a leggyakrabban használt, egyféle növény hatóanyagát tartalmazó szerek közé tartoznak.
Tovább...
 
Kutyabarát szilveszter - hogyan óvjuk kedvencünket? Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 01.
ImageHogyan vészeljük át kutyánkkal könnyedén a szilvesztert? Erre tanítja meg az érdeklődő gazdákat Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő. Ingyenes foglalkozásait ezen a héten és jövő héten szombaton délután fél 3-tól tartja a Szedres dűlőn található kutyaiskolában.
Tovább...
 
Éves szinten 12 ezer embert látnak el Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 01.
ImageLakossági kezdeményezésre üzemel újra a háziorvosi rendelő a Volán-telepen Alsóvárosban. Hetek óta járnak a városrész lakói a rendelésre, ahol reumatológiai szakrendelés, valamint labor is működik.
Tovább...
 
Az igazi szerelem későn kopogtat? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 01.
ImageNagyon sokan úgy gondolják, az aktív szerelmi élet a fiatalkorral együtt lezárul, esetleg homályba vész, és egyre kevésbé játszik fontos szerepet a párok mindennapjaiban az intim kapcsolat. Akadnak olyanok is – kiváltképp a fiatal, 18-20 éves felnőttek között -, akik egyenesen azt állítják, hogy a 40 év felettieknek már nem is való egy komolyabb kapcsolat, sőt kifejezetten ciki a Fő utcán kézen fogva sétálni, „lepedőakrobata” mutatványokra pedig egy negyvenes már ne is gondoljon, mert „nem neki való”…
Tovább...
 
Döntésünk a jövőnk Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor László   
2017. november 30.
Ötödik alkalommal szervezték meg a Döntésünk a jövőnk megyei prevenciós vetélkedőt. A három fordulóból álló megmérettetés döntőjének a Petőfi Kultúrtanszék adott otthont. A hattagú zsűri előtt a megye középiskoláiból érkezett fiatalok alkotta 23 csapat mérte össze tudását és tehetségét.
Tovább...
 
Két év alatt 36 cég Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 29.
Az elmúlt két évben 36 cég vásárolt ingatlant az Alba Ipari Zóna IV. üteméhez tartozó területen, így már közel 160 vállalat telepedett meg a Seregélyesi út melletti ipari parkban. A IV. ütem már befejezett és most zajló fejlesztéseit kedden délelőtt a helyszínen nézte meg Székesfehérvár polgármestere.
Tovább...
 
Gyógyfürdő testnek, léleknek Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Benkő András - PatikaMagazin   
2017. november 29.
ImageElmondhatjuk: szerencsés helyzetben vagyunk - legalábbis ami a hazai fürdőzési lehetőségeket illeti. Magyarországon különlegesen sok gyógyvízforrás, ebből eredően pedig számos gyógyvizes fürdő található. Érdemes tehát kihasználni a lehetőségeket - egy fürdőkúra testnek, léleknek egyaránt felüdülést nyújt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11166 - 11176 / 20365